Oturdugum yerden kalkinca basim dönüyor gozlerimin onu karariyor egilip dogrulurken ya da yataktan kalkinca ani bir hareketimde surekli başım dönüyor bunun sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
ara sıra olabılır boyle şeyler bazen bana da oluyor yanı baş donmesı bır tansıyon problemın yoksa şekerın düşmesınden goz karara bılır ya da kulagında bır problem varsa ondan başın donebılır doktora gıtmeyeceksen tavsıyem yataktan kalkarken bır yerde otururken sağına soluna bakarken anı hareketler yapma yavaş yavaş yap moralın yuksek olsun ^_^ zamanlar geçecegını umuyorum ^_^
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tansiyonun düşüktür yeterince beslenmiyorsundur biraz kendine dikkat et
18 Yorumla- +1 yıl
Zaten beslenmeyi düzeltmeden spor sakıncalı olur ama bazen sporsuzda beslenme düzene girmiyor mesela ben bir iki gün boyunca hiçbirşey yemediğim zamanları hatırlıyorum açlık benim için sorun değildi hani normal insanlar acıkınca hemen gidip karınlarını doyurma ihtiyacı hissederler bende o olmuyordu ancak yemek hazırsa veya arkadaşlarla yemege gidiyorsak yiyordum bazende sırf yemek için, daha sonra ailemden felan zayıf oldugum icin tepkiler geldi bende bir spor salonuna yazildim 5 6 ay icinde 10kg kas kütlesi kazandim tabiki kolay olmadı salonda çalışmaktan çok beslenmesi bana zor geliyordu :)
Daha fazla su içmelisin. Sabahları kalktığında hemen yataktan kalkma 2-3 dakika kadar sadece yatakta uzanarak dengeni sağlamaya çalış ve sonra yavaş hareketler ile yerinden kalk. İlk işin su içmek olsun.
11 Yorumla
- +1 yıl
Şeytan dürtmüs seni günde insanı 3 kez şeytan yoklarmış fakat bünyen kaldıranadıgı zaman baş dönmesi yaşarsın genelde ani kalkıslarda
17 Yorumla- +1 yıl
Bilmem belki aşık olmuştur 😂😂
- +1 yıl
Zaten normal bir insana gunde 3 kere geliyo 3 kere geldiginde bunyesi kaldirmadigi icin surekli bas donmesi oluyo
- +1 yıl
Evet ilk duydugumda banada sacma gelmisti zaten pek haz etmemistim yani
- +1 yıl
😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
12Cevap
Aynen geçen tamamen gözüm karardı düştüm falan kafam hemen yerine gelmedi bayılmış gibi oldum
11 Yorumla- +1 yıl
Banada oluyordu demir eksikliğinden oluyor dedi doktor
12 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç kullanmadım bilmiyorum
- +1 yıl
Tansiyon olabilir ani tansiyon düşüşlüğü çıkışlığı bir mr çektir bence ayırca
10 Yorumla - +1 yıl
Kronik bir rahatsızlığınız yoksa sıcak günlerde tansiyondan dolayı olabilir.
10 Yorumla mutlaka bir uzmana git mutlaka. sebebini öğrenmiş olursun belki basit bir şeydir.
20 Yorumla- +1 yıl
ortostatik hipotansiyon, ani hareket etme yerinden kalkarken herkeste oluyor bu zaman zaman.
10 Yorumla - +1 yıl
Yani kansızlıktan demir eksikliğinden olabilir kan değerlerini ölçtür derim.
10 Yorumla - +1 yıl
Yemek yedinmi miden bulanıyormu kardeş
13 Yorumla- +1 yıl
Bir şeyden zehirlenmişsin kardeş hemen doktora git durma
- +1 yıl
O zaman ya zehirlendin ya da yeteri kadar beslenmemişsin ya da panik ataktanda olabillir bunlardan ikisini çıkartırsak geriye maalesef besin zehirlenmesi kalıyor kardeş doktora gir hemen miden bulanmıyorsa bile zehirlenmişsin belli çünkü hemen doktora git aleşme
- +1 yıl
Bir şey eksikliginden oluyordu da unuttum 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Şeker miydi inan unuttum ya ama doktora git
- +1 yıl
bende aynı durumu yaşıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
hayır ben doktora gidemiyorum hastane fobim var
Belki tansiyonun cok dusuktur
10 YorumlaCok cesit nedenden olabilir doktora cik ihmal etme
10 YorumlaHerkezde oluyor normal bişi
10 Yorumla- +1 yıl
Midende bulanıyor mu?
10 Yorumla doktora git.
10 YorumlaTansiyon
10 YorumlaTansiyona baktır
10 YorumlaDoktora git bebiş
10 Yorumla- +1 yıl
Kansızlık vs
10 Yorumla
Devamını Gör(15)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar