Bitkiselmi takılmalıyım, öyleyse nedir bunlar
yoksa cidden profesyonel destek almalıyım
yoksa cidden profesyonel destek almalıyım
ya o değilde dün müydü neydi,eski sevgilimle buluştuk.garipti.görmek istedim bi arkadaşımla konuştuktan sonra.sonra bi kahve içtik fal falan baktı.geçen dedi ayrılırken sana söylemek istediğim çok şey vardı.aman ha ambiyans ağır romantik gelmesin gözünün önüne.gülüyoruz filan.eee dedim hala söylemiyosun.dedi ki görüşmk istediğimi söylicektim.bu kadarını dedi.
işte arkadaş gibi olmuşuz falan gibi geldi.ayrılırken sarıldı.tekrar birlikte olmıcamızı biliyoruz falan.garip di mi:)
arkadaş olmuşuz.
ha sinirli olursun tabi.yüzeyselliğe bak amk
quatr veya sinir hastası olabilirsin.
çünkü ikiside sinir stres ile başlıyor.
Önemli bir problem Öfke kontrolü almanı öneririm, yaşayarak da atlatabilirsin ama ilerde kötü sonuçlar doğurabilir bir çınnn sesi sonra bi bakmışsı 15 kişi var etrafında
Mahkeme de karşılıklı darp 500 ila 500tl arası cezası var öfken sana masraf açabilir
üstad insan oğlu belli bir dönem böyle şeyler geçiriyor bazen banada oluyor etkilendiğin bir çok problem sayesinde psikolojimizi etkiliyor.. aile ,eş ,iş , arkadaş ortamı, felan
Belli bir zaman sonra geçiyor eğer eskidende böyle değilsen
Sinir hapı sakinleştirici kullanırsan doktor tavsiyeli etkisi oluyor.. melek gibi pamuk gibi oluyorsun :)
Cevap
2Cevap
Öncelikle tsh hormonuna baktır.Tiroidle ilgili sorunlar sinirlilik yapabilir.Eğer uzun süredir varsa ve geçmeyecek gibiyse sorun psikiyatriye görünmen en iyisi.
sinirlenince biryere otur ve dinlen hatta yan yat ve uyu..iyi gelir.
birde abdest al.
bnde öyleyim bir lafı onkez söletenlere sinir oluyorum dövesim geliyor.
bende de aynı sorun var bazen kötü sonuçlar doğuruyo :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar