şu dukan diyeti dedikleri olay ne arkadaş yapan var mı işe yarıyormu ?
maksat tecrübeli birinden öğrenmek
maksat tecrübeli birinden öğrenmek
valla son zamanlarda bende hevesliyim bildiğim kadarıyla haftalık periyotlar halinde uygulanıyor bi hafta sadacee proteinle besleniyorsun (beyaz, kırmızı et) ama bunlarda yağsız olacak yulafla yapılan krep yiyebiliyorsuz yağsız süt ve yoğurt bunları istediğin kadar yiyebiliyorsun sınırlama yok bir hafta sonunda bir gün istediğini yeme özgürlüğün var, bir sürede sebze yiyorsun ama ne zamana yiyorsun araştırmadım çok etkili olduğu söyleniyor denemek lazım
Ben dukan yapiyorum..
harfi harfine uyacaksan sadece dukana yönelik yemek pisirmeye hazirsan cok etkili bir diyet.
dukan kacamak hata affetmiyor.
cok güzel tarifler oluyor.. dukan yemek tarifleri var tatlidan pizzaya hersey var..
Cevap
4Cevap
Tam uygulandığında gerçekten etkili bir diyet. Ama tamamlamak gerekiyor. 12 kilo verdim 2 ayda ama koruma ve güçlendirme yapmadan rastgele yediğim için geri aldım. Evreleri tamamlamak önemli
Diyetler iyi hoş da bu Dukan diyetini ablam bir zamanlar denemişti, çok halsizleşmişti. Onu görünce denemek bile istemedim.
Dukan diyetini unluler denemiyor sadece, ve vucuda zararli bir diyet hizli kilo verirsin ama rahatca alirsin sonrasinda
kitabı aldım ama okumadım ve uygulamadım.
ama uygulayanlaç çok faydasını görmüş
Uygulamistim
Kisa sürede 20kg vermistim fakat evreleri tamamlamadigim icin aldim birkac kg yine
@nurok yok 10
@nurok 3,5 ayda :)
bir erkek arkadaş 3 ayda 22 kilo verdi
vay be ne yemiş arkadaş da böyle zayıflamış :) ben 6 ay spor yaptım da zor 4 kilo verdim :))
dukan diyeti yapmış ...
fazla sporla veremzsin zaten biraz spor ve yediklerine dikkat et. dukan diyeti yapmana da gerek yok. çünkü bu diyetten sonra verdiğin kiloları aynen geri alırsın.
benden tavsiye her şeyden azar azar ye.. bir tabağı bitirme onun yerine azıcık başka bir şeyden ye. kendine dur demesini bil. hem kalıcı verirsin böylece
Duydum ama uygulamadim
Yapmadım , Önermedim
Uyarsan dıyete işe yarıyor.
işe yarıyor ama zor bir diyet
Daha önce uygulamıştım gayet güzel bir yöntem
kilo aldırcak diyet yok mu peki :D
aktarlarda 19 tl gibi bir fiyata satılıyor. kesinlikle öneriyorum :)
yok yaramıyor. eminim
uyarsan yarıyor elbet atlatmna
Duydum ya
Hayır uygulamadım
Uygulamıştım
Ne oldu peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar