Aramızda üst seviye kilo (obez) sınırında olan arkadaşlar varmı?
Aramızda fazla kilolarından şikayet eden varmı?
Aramızda fazla kilolarından şikayet eden varmı?
ne ya altı üstü biraz balkon yapmışsın ne üst sınır obezitesi :) abi bence aile hekiminden yardım al . hem ölçüyo tartıyo hem de yardımcı oluyor. yani bizim sağlık ocağındaki aile hekimi çok ilgili obez konusunda .bayağı üstünde duruyolar
bilmem boy kilo endeksi 30+ ise obez sayılıyorsun ya ondan bu şekilde yazdım. Şimdi zayıfladım biraz 100'lü rakamlara daha yeni indim :)))
diyetisyen misin
hayır yardım alacağım :))
O resim müslüman genede. 210 kilyodm :D
ben nasıl devam ettireceğimi düşünüyorum. Ama genel anlamda, çok efor sarfettim... Kalp krizi tehlikesine rağmen, azimle devam ettim. Ve bu aşamaya geldim. Önemli olan bundan sonrası...
bu ne anlamıyorum herkez kilo verme çabasında bende bir türlü veremiyorum verin şu kilolarınızı bana sizde kurtulun bende yiter gayli yav :D
1:77 cm
110 kg
ama öyle bıngıl bıngıl yağ değilim.
fakat kurtulamıyorum fazlalıklarımdan
Benim kadar gösteriyomusun :)))
Cevap
5Cevap
bi süre sonra durması normal. ama yine de cok fazlan var. vermeye devam edersin zorlanmadan. belki de yanlış bişey yapıyosundur. ne bilim aldıgın enerjiyi azaltman lazımdır. ya da daha fazla harcaman lazımdır.
Evet. Olduğum değerlerin çok daha altına inmek istiyorum. 210 civarından başladım. 1 senede 135'e kadar indim... Fakat vücut durakladığından mı ne süreç cok tın tın ilerliyor...
ben de kilo vermekle meşgulum. 22 verdim. bi o kadar daha vermek istiyorum. diyet ve spor yapıyorum. haliyle önceki kadar hızlı verilmiyo.
dedim ya senin de yaptıklarında eksik bişey vardır muhakkak. aldıgın enerjiyle harcadıgın enerjiyi bi gözden geçir. kilo bağıntısının önemli değişkenlerinden bu ikisi.
Belkide. Vücut rahatlayınca iştahım açıldı sanırım.. Bir ineğin ağırlığına sahip olmak bambaşka bir his... Kurban ortakçılarım olacaktı neredeyse... 22 kilo bir bayana göre gayet güzel bir rakam...
Bu istemsiz olan birşey ama. Sen kendine nasıl engel oluyorsuN?
Aynen öyle.İnsanın en yaman doktoru kendisidir... Fakat Enerji kaybettikçe bir halsizlik, bitkinlik oluyor insanda. Haliyle iştah basıyor...
çok iyi anlıyorum seni inan. aynı yollardan geçtik ve geçiyoruz.
halsizlik oluyor evet. bunu önlemek için de bol bol su içiyorum. daha enerjik hissediyorum.
yememem gerekiyor dostum,başka çarem yok. tamam spor yapıyorum hergün ama bunun dışında çok hareketli biri değilim. yürümeyi bile sevmem,ha tabi bu durum kilolardan kalma bir alışkanlık bana.artık daha rahat yürüyorum,koşuyorum. hareket özgürlüğü çok güzel gerçekten. daha da hafiflemek istiyorum.
çok zor ama imkansız değil.pes etmemelisin.
hayatm o 2 kiloyu verme savaşıyla gecicek biliyorum bunu...
boyum 1.78 kilom 78,bu bile beni rahatsiz ediyor,tabiki saglikli olmak icin verilen kilolarin taraftariyimm..
130 u gördüğüm oldu yıllar önce. Toparladık ama
210'u gördüğüm oldu :))) 135e indim de daha pek ilerleyemiyorum. Nasıl sansasyonel bir ilerleme kaydettin...
210 nabtın usta :)
Ergenliğin baskın olduğu lise yıllarında bu kadar kilo aldım. Hırs yaptım spora yazıldım yaklaşık 50 kilo verdim. O günden beri hala spor yapıyorum. Şimdi 95 kiloyum. Öyle gözükmüyor ama.
Dostum 5xl kıyafet giyiyordum :D Nefes alma sıkıntım vardı. Basküller kırılıyordu hep :D Kurbana satılsam 8 ortaktan girerdim. daha ne diyeyim :D
İyi et çıkarmış :) Mide bölgesinde deride sarkma var mı peki şuanda
Fazla olmasada biraz var. Çatlaklar ağırlıklı...
Çatlaklar mecbur olur , onlar giderilebilir de, daha çok kilo verdikçe mide altı deri sarkması olabilir. Sporla giderilemiyor.
Böyle devam dostum 210 dan düşmüşsün az daha sabır
Kozmetik ürün kullanmadım. 6 seanslı lazer tedavisi yaptırdım. %100 sonuç aldım diyemem ama yinede fark yarattı. Ayrıca deniz suyuda sanki iyi geliyor
ben obez olduğumu düşünüyorum ..
ben obezim,Amarigadakiler gibi
Biraz kilo almak, aldigin kilolarla eglenmeye ne dersin
Abi yapma bana bunu hatırlatma:(
1:73 boyum 62 kiloyum,bence şişkoyum :S
64 Kiloyum..
192 kiloyum.
:))) at at :D
boyum diye okumuşum :( serdar ortaça muhtaçız
Sevgilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar