- Spor konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılBen oldum olası spor yapmaya tutkuluyum.
Geçen yıl da spor yaparak bir kaç kilo verdim. Kilom henüz sabitlenmedi yani.20 yaşımdayım.22 yaşıma kadar kilomu, vücut şeklimi sabitlerim diye düşünüyorum.
Sen hiç spor yapmamışsan ya da fazla bir spor geçmişin yoksa diyelim, haftanın 3 günü, ısınma, esneme, 30 dk aerobik, 10 dk direnç, soğuma adımlarını takip ederek bir spor programı oluşturabilirsin kendine.
Amacın yağ yakmaksa spordan yarım saat önce black coffee içersen ya da ayrıca kafein takviyesi yaparsan daha çok yağ yakarsın. Yine direnç çalışmasından sonra whey proteini almanı öneririm. Genelde erkek arkadaşlar protein tozu alıp kullanıyorlar, bunlar whey proteinidir. Vücut geliştirenlere özel üretilir. Belki kadınlar için olanları da vardır. Ben almayı düşünmediğim için araştırmadım. Fakat whey proteinine ulaşabileceğin en kolay yol ayran içmektir. Spordan sonra ayran içmeni tavsiye ederim. Ve kas kütleni arttırmak için de en azından spor yaptığın günler diyetine protein ilave etmelisin. İşte haşlanmış hindi göğüs eti (tavuğa göre daha az yağlıdır. hindiye ulaşım sağlayamıyorsan tavuğun da göğüs etini yemelisin. En az yağ içeren kısım göğüstür), 1 yumurta, ayran alabilirsin protein için. Ne kadar kas, o kadar az yağ. Ağırlık çalışmalısın 1-2 kilo. Böylece daha fazla yağ yakar, daha fazla kas kütleni arttırırsın.02 Yorumla
Soran+1 yılevet daha önce yürüyüş tarzı seyler yapıyodum bu akşam spor salonuna baslıyorum orada nasıl olur bilemem ilk defa evet :)
- +1 yıl
Orada eğitmenler seni yönlendirir zaten.. Başarılar :)
En İyi Cevaplar
+1 yılspor ile bereber yemene icmene dikkat ediyorsun bacim, hoş ben sporsuz diyetsiz yatarak 4 ayda 6 kilo vermiş bir şahıs olaraktan bilemiyorum pek ama genelde öyle oluyor sanırım.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet spor ve dikkat ederek
- +1 yıl
Benim olayim farkliydi biraz 8 ay surekli fast food ile beslenip almistim kilo bir anda normal beslenmeye donunce bir sekilde gitti
+1 yıl1 eylülde başladım eylül-ekim arası 4 kilo verdim (bayramda yarısını geri aldım) ekimden itibaren de gitmedim şimdi tekrar gidicem artık düzene oturtmam lazım ama sadece spor değil diyette yaptım
Sabah:2 dilim kepek ekmeğine ince 1 dilim kaşar beyaz/kaşar peynir domates salaatalık sandwich
Öğlen: Yemek olarak ne varsa makarna, pilav, ekmek yok
Akşam: 6:30da işten çıkıyorum spor ve eve gidiş derken saat 9 oluyor o yüzden yemek yemiyorum
saat 6 da 1 paket eti form kepekli bisküvi eve gidince de 1 tane elma04 Yorumla
Soran+1 yılama ya akşam aç kalıyosun yanında getir akşam yemegini bende o saate çıkıyorum işten ama spora 9 dan sonra giderim diye düşünüyorum:S
- +1 yıl
ben aç kalmıyorum açıkçası iş yerinde akşam 5:30-6:00 gibi acıkıyorum açlığımı bisküvi ile bastırıyorum akşam eve gidene kadar idare ediyor eve gidince birde elma yiyorum kesmezse 1 elma daha yiyorum aç kalmıyorum şimdi gevrek alıp akşam elma yerine gevrek yemeyi planlıyorum arada değişiklik yapmakta fayda var
Soran+1 yılben elma yesen karnımda kurt gezinir sanırım beni acayip acıktırıyo ya:S
- +1 yıl
o zaman şu nesfit gevrekler var onlardan ye aynı zamanda kilo vermenede yardımcı olur
+1 yılSpor zaten hayatınızın bir parçası olmalı. İnsan vücudu kasların çalışmasına alıştıgı için bunları kullanmadıgımız zaman vücudumuz için oldukça kötü oluyor. Özellikle günümüzde tüm işler makinelerle yapıldıgı için ileri bunun ne gibi zararları çıkacak bunu anca spor yapmayanlar görecek. Sadece kilo ve görüntü için değil sağlık için spor yapın.
02 Yorumla
Soran+1 yılsaglık için spor :D
- +1 yıl
Aferin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yıl110 kilodan 83 kiloya düştüm
Normal olarak vücutta ve yüzüm de değişiklikler oldu şahsen şu an çok memnunum
3 ayda 20 Kilogram verdim bunu günde 1 saat spor (yürüyerek) ekmeği keserek başardım. 90 kg geldiğimdeyse niye spor, koşu ile 83 düştüm şu an basketbol oynuyorum formumuz iyi şimdilik ama 80 falan olsam daha iyi olacak (Boy 1.85)05 Yorumla
Soran+1 yılsu anda iyisin sarkma olmadı dimi
- +1 yıl
Sarkma olmadı, mesela göbekte sarkma olmamasını istiyorsan mekik çekmelisin düzenli olarak
Soran+1 yıldeniycem
- +1 yıl
Hadi bakalım, başarılar :)
Soran+1 yılsagol bu gun baslıyorum
Kardeşim 103 kilodan 82 kiloya dustum ve spor yaptım sürekli ve hergün yapıyorum. Evime kondisyon bisikleti aldım ayağım agrimadan spor yapıyorum ama günde 10 bin pedal çeviriyorum.. çok faydasını gördüm. Ama sana koşu yapmanız tavsiye ederim
03 Yorumla
Soran+1 yıltebrikler darısı basıma sagolasın :) deniycem onu ama hiç alışkın değilim nefesim kesiliyo
- +1 yıl
www.google.com.tr/search benim aleti küçük ve etkili
Soran+1 yılspordan sonra bunu denerim artık :)
+1 yılbu işler boş işlr. yemek yemicen. açık ve net. çok az icen. bu diyetisyenlerde boş insanlar. hepsi para tuzağı hepsinin dedii ayyy sabah tam tahıllı ekmek aayyy kepekli ekmek. kızartma tavuk avuç içi kadar et. akşam sebze eti form ara öğün. elma.3 kayısı 5 fındık 2 ceviz. master yaptım bu konuda. isteyen varssa seve seve yardımcı olurum kardeşlerim.
00 Yorumla
+1 yılBaşlayalı 1 hafta oldu benimde. Sporsuz sadece diyetle 1 haftada 2.5 kilo verdim. Ama tabii ki de sarkma olmaması için spora da başlayacağım
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ben ondna korkuyorum mesela
+1 yılBen normql kilom 72 di boyum 191 filandı sınav stresinden olsa gerek 82 kilo olmustum sonra diyet yapmadan ama ben normalde aşırı yemek yiyen bir insanım işteyememi nirmal seviyeye getirince :) 1 ayda 10 kili vererek yine 72 oldum :-)
08 Yorumla
Soran+1 yıltebrikler:)
- +1 yıl
Sağol ama tebrik edilecek durum yok :)
Soran+1 yılbenim için var bir 10 kilo vermek için neler yapardım ki yapıcamda
- +1 yıl
İnsallah yaparsın :)
Soran+1 yılaminnnn
- +1 yıl
: yanlız senin ideal kilon 72 değil doatum onu bir daha araştır sen sırik gibi boy var ne 72 si?
- +1 yıl
Yani eennn düşük 80 olman lazım nokta.
- +1 yıl
Ben memnunum ama bir arkadas var boy 190 kilo su 62 oda normal görünüyor
Tavsiye etmiyorum dıyet yaparak zayıflarsan daha saglikli olur sporu bıraktıktan sonra daha cok kılo alma ıhtımalın var cunku vucut genişliyor sureklı yapman lazım yanı
01 Yorumla
Soran+1 yılya ama ben zaten çok yiyen biri değilim hareketsizlikten alıyorum kilo ondan mecburum ama bilemedim şimdi
Ben kardio yapinca çok veriyorum o yüzden kardio yapmadan spor yapiyorum, zorlamadan ve takviyesiz 2 ayda %5 yag orani altina düşmüştüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi ya
+1 yılben 4 yıldır aralıklarla yapıyorum çünkü en son bir kaza geçirmiştim bırakmak zorunda kaldım 20 kg aldım şimdi o aldığım kiloları geri verdim. Hala vermem gerekiyor fakat sporla gidiyor zamanla azim spor ve diyetle zamanla formda olursun ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah tem umudum spor artık diyete giriyorum ama malesef cok etkili olmuyo spor yapınca para verdiğimi düşünür diyetime devam ederim artık:)
- +1 yıl
en etkili çözüm spor salonu ve etkinliklerdir. bayan için öncelik plates olmalı plates mide egzersizleri squat vb. antremanlar yardımcı olur. Diyet olarak da hergün 3 ögün ara ile en az 120 gr beyaz et yersen protein vücuttaki yağların atılımında yardımcı olur. ve ek takviyeler kullanabilirsin spor hocanın önerdiği şekilde. boy kg yaş bilmiyorum ama genel bilgi verdim
+1 yılSormak istediklerini sorabilirsin. Spor hakkında bilgi sahibiyim.
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler merak ettiğim şeylerin cevabını alabildim az çok sarkma ve ne kadar surede etkisini görebilicegimdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpor fazla yapma canım yuru ben sporcuyum ama 76 kiloydum simdi zayifladim 70 kiloyum kendimi balik etli seviyorum biraz boyum 172 bir 5 kilo verdim incecik olcam ztn kemiklerim iri ve kasliyim iri yapmim var
01 Yorumla
Soran+1 yılsarkma olmasın diye spor istiyorum canım ya:S
Ben spor+diyet ile bir ayda 4 kilo vermiştim sonra bıraktım yine baslicam :D Sormak istediklerin varsa sorabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılbırakmasaydın keske sıkılaşma oluyomu gercekten
+1 yıl15 kilo verdim hapkido-taekwondo sayesinde yaklaşık 6 ayda mis gibide istediğim yemekleri yediğim halde sadece akşam 7 den sonra yemiyodum
01 Yorumla
Soran+1 yılben 8e dogru evde oluyorum işte:S
+1 yılben bu sorulara ne zaman cevap versem nazar değiyor o yüzden pek girmiyorum herkesin içinde bu konulara :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolum sacma sorular sormn için paramı verdiler sana mal değnegi tabiki spor yaparsan zayıflaya bilirsin bide diyet yaptınmı tamamdır...
02 Yorumla
Soran+1 yılaz buyuklerine saygın olsun burada hevesli hevesli soru soruyorusz ayrıuca zorla yorum yaptırmıyoruz işine gelmiyosa cevap vermesiniz iyiki herkes senin kadar görgüsüz ve kaba değil burada gerçekten konusulabilicek adamlar var
Cevap sahibi+1 yılyaw he heee
düzenli spor yaparsan ilk bir kaç ay kilo aynı kalır ancak sıkılaşırsın bır beden küçülürsün mesela kilo verme daha sonra başlar
00 Yorumla
+1 yılüstad benim 3 ayda 30 kilo verdim , salaklığımdan geri aldım şimdi tekrar vericem :D
02 Yorumla
Soran+1 yılne kadar hızlı vermişsin nasıl basardın bunu ama çok saglıksız saglıgından olmadın inşallah
- +1 yıl
hayır olmadım , hocalar eşliğinde verdim :) özel diyetler sporlar uyguladım :) hangi şehirdesin bizim salonun subesi vardır belki oradada :)=
beslenme de çok önemli. haberin olsun ama % 10 sporsa % 90 bu işin beslenme
02 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyorum :)
MEtabolizmam benden taraf Dünyayı da yesem kilo yok :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılsevemedim öyle insnaları bir ya:) akşam yemekte bir çeşit yemkten fazla yersem tamm anında kilo:S ama hareketsızım
+1 yılEvet biraz verdim 5 kilo kadar ama boğazımdan da kesmedim anca biraz daha sabir gösterir usenmez isem adonislerim çıkmaya başladı :))
02 Yorumla
Soran+1 yılsabır göster o halde:)
- +1 yıl
Olurr =))
Ben de eskiden 105 kiloydum 82 kiloya düştüm şuanda da body yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılUlan bu kilo verme aşkı nedir karı dediğin etli butlu olacak l. an ele gelecek.
00 Yorumla
+1 yılEwet ben varım ama sade sporla kilo verilmiyo arkadaşş diyetisyen e gitmen şart
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya :S
- +1 yıl
114 den 95 e düştüm hala da veriyorum
valla 1 haftadır gidiyorum spora sezonu yeni açtım 3 kilo verdim :)))
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 haftadamı
Soran+1 yılkalorisi az ve protein yönundenmi
2 aylık diyet uyguladım, ikinci ayında spor yaptım ve 14 kilo verdim, hala aynı kilodayım çok şükür.
00 Yorumla115 kilodan 78 e düştüm :D
013 Yorumla
Soran+1 yılharikasın dostum sarkma falan olmuyo dimi ne kadar surede etkisini gördün
Soran+1 yılçok iyisin ya:) inş bende öyle olurum spor toplayıcı etki yapıyo dimi bende 20 kilo kadar vericem sarkma olsun istemiyorum
Soran+1 yıltavsiyelere acıgım ben yavas yavas veririm tabi acelem yokda vermek istiyorum
Soran+1 yılsporla beraber toplar işte bende özelikle o yuzden spora gidiyorum tabi :)
Soran+1 yılkendimi spor salonuna saklıyorum artık:) simdi kosarsam alıskın değilim kalp krızı geciririm falan:) ya zaten ben hareketsizlikten veremiyorum kilo alıyorum devamlı
Soran+1 yılalışcam artık bende:) inşallah
Soran+1 yıleyvallah sagol değişimimi yazarım ben 1 2 ay sonra
+1 yıldüzenli spor yaparım, ne soracaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılkişlo verme amaçlımı yoksa vucut geliştirme amaçlımı
- +1 yıl
vucut geliştirme amaçlı yapıyorum ben
spor ve diyet ikisi ile bir ara 8 kilo verdim ads
09 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi ya ne kadar surede
Soran+1 yılsıkılasıyosunda dimi yavas yavas vermişsin kilo
Soran+1 yılya cok heycanlıyım bu konuda anlatamam :)
Soran+1 yıl20 :)
Soran+1 yıltesekkürler
Spor konusunda 666 cevap paylaştı. 2 yıldıryapıyorum kilo vermedım
04 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılobur seni:)
- +1 yıl
e o zaman tabi veremezsin boğazını tutman lazım...
+1 yılzamanında vermiştim sonra gene homini gırtlak
01 Yorumla
Soran+1 yılbilindik durum:)
+1 yılsenelerdir spor yapıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılbelliki:) ne kadar surede etkisini gösteriyo sıkılaşmayı falan ne zaman hisederim ki
- +1 yıl
3 ayda sen hissedersin 6 ayda herkes derler
Soran+1 yılya bana yıl gibi geldi:)
sadece sporla olmıyor diyet sart
04 Yorumla
Soran+1 yılevet tabi ama zayıflamısmıydın sen
Soran+1 yılya erkekler veriyo benim abim sporla kılo verdi ama dikkat etmiyodu ve 3 ayda falan 10 kusur kilo verdi
+1 yılKendimi bildim bileli sporu yapıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıltebrikler darısı tum yapmak isteyenlerin basına
- +1 yıl
Sizede Tavsiye ederim
+1 yılAçılın sporcu geldi :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
8 ay oluyordur sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yıldegişim nasıl sendeki
sporla zayıfladım evet zayıflanıyo
027 Yorumla
Soran+1 yılhe çok iyi ne kadar surede hissediyosun diyetle beraber
Soran+1 yıl55 olmak istiyorum 75 kiloyum 20 kilo vermem lazım
Soran+1 yıl25 olucam
Soran+1 yıl1.66
Soran+1 yılevet ya görünüşüm yaglı duruyo fazlasıyla bide göbek bölgeme toplanmıs ondan
Soran+1 yılbekarım
Soran+1 yılhayır ben hareketsizim sadece tum gün masa basındayım eve gelincede yemek tv dinlenme hareket yok öyle yani
Soran+1 yılhareketsiz bırakan bir iş
Soran+1 yılya ded, im ya hareketsiz oldugum içi, n aklıma bişey gelmedi biliyorum çünkü hareket edip az dikkat edersem veriyorum kilo
Soran+1 yılhayır :) bekarlık sultanlık değilmiş:)
Soran+1 yıle yani ev sorumlulugu yok
Soran+1 yılmesela
Soran+1 yılciddiye bile almıyorum seni artık
valla spor yapamadım ama iyi kilo verdim
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl diyetlemi
+1 yılben fitness ta 2 ayda 10 kilo vermiştim...
011 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi:)
- +1 yıl
ama sporun kilo vermeye etkisi %30-40 bence...
Soran+1 yıldiyet ve spor ben diyet değilde dengeli beslenme taraftarıyım galiba halederim bu işi :) en çok hamburger ve patates kızartmasını özliycem:)
- +1 yıl
onları zaten hiç yemicen :D...
Soran+1 yılO YUZDEN ÖZLİYCEM:)))
- +1 yıl
kaç kilosun merak ettim şimdi...
Soran+1 yıl75:)
Soran+1 yılbvoyumu sorucaksın diyim ben 1.66
- +1 yıl
bir 10 kilo fazlan var işte...
Soran+1 yılyok 55 istiyorum :)
- +1 yıl
o zaman çok çalışman lazım...:D
Ben 10 kilo verdim 2 senedir fitness yapiyorum ^^
02 Yorumla
Soran+1 yılooo harika :D darısı basıma:D
+1 yılbnde gidecegim artik verirsm soylerim
03 Yorumla
Soran+1 yılbende baslıyorum :) bakalım degişimler ne olacak
- +1 yıl
ben 60 kiloyum 53e dusmeyi hedeflyrm bide klca skslastrcm :)
Soran+1 yılooo aramızda daglar var:)
Uzun yıllar önce başladı spor Hikayem ;)
00 YorumlaBen :)
07 Yorumla
Soran+1 yılkaç kilo ne kadar surede:)
Soran+1 yılevde ne yapabiliyodunki ben evde bişey yapamadım spor salonuna kaydoldum :9 tebrikler sana
Soran+1 yılinşallah bende etkisini görürüm
Soran+1 yılsagol:)
istedgni sorablrsn
09 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekkürler spora yeni baslıycam ve ben saglıklı yavas bir şekilde kilo vermek istiyorum sarkma olsun istemiyorum çünkü 20 kilo kadar vericem bir önerin var mı
Soran+1 yılya ilerde bırakırsam sorun olurmu yani haftada 2 ye 3 düşürürsem hedefime ulaşınca nasıl olur ki
Soran+1 yılsarkmadan cok korkuyorum :S olmamaıs lazım
Soran+1 yılsporla beraber goguste sıkılaşıyomu bayanlarda
Soran+1 yılçok tesekkürler zamanla muhakka haber vericem sana :)
Ben yapıyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılee nasıl gidiyo
Soran+1 yılsporu bıraktıgında mı mesela
Soran+1 yılbern hayatımın sonuna kadar dusunmuyorum ama kilo verdikten sonra tabi yediklerime dikkat ederim sporu bırakır yuruyus falan yaparım sadece haftada 3 gün falan
- +1 yıl
Demekk istedigim o degildi zaten diyet programini bir hocadan alirsan o senin hedefindeki kiloya inmen icin yetecek kadar zaman ve program verir, hedefine ulasincaya kadar yapmaktan vazgecer veya birakirsan kotu olabilir onun haricinde zaten ister istemez yediklerine dikkat edersin
Soran+1 yılevet anladım bakalım heycanlıyım:)
Soran+1 yılsagol:)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat