vucut için sormuyorum
34 yaşındayım cildimi sıkılaştırmak için ne yapmalıyım?
vucut için sormuyorum
1- Kırışıklara karşı maske
Malzemeler: Kaymak + Elma
Hazirlanışı: Bu maskeyi hazırlamak icin soyulmuş bir elma ve üç kaşık kaymağı mikserle bir kaç dakika karıştırmanız yeterli. Karışımı cildinize yaydıktan sonra temiz bir bezle yüzünüzü kapatın. Yaklaşık on dakika bekledikten sonra maskeyi silin ve yüzünüzü ılık suyla temizleyin.
Ne işe yarıyor: Kaymak cildi yumuşatır, nemlendirir ve cilde elastikiyet kazandırır. Kırışıklara karşı da etkilidir. Elma ise cildin diri kalmasi için önemli etken.
Ne zaman kullanmali: Haftada bir kez.
2- SİRKE İLE GÜZELLİK KÜRÜ
Sirke, cildin dış yüzeyini ölü hücrelerden arındırıp elastiki liflerin üretimini artırıyor. Soğuk hava nedeniyle yıpranan cilde esneklik ve yumuşaklık kazandırıyor. 30'lu yaşlardan sonra cilt hücrelerinde yenilenme işlevi yavaşlamaya başlıyor ve cilt, elastikiyetini kaybedip kırışıklıklara davetiye çıkarıyor.
Derinlemesine temizlik
7-8 damla sirkeyi yarım çay bardağı tatlı badem yağı veya zeytinyağına ilave edip karıştırın. Akşamları yatmadan önce 1 ay boyunca haftada birkaç kez cildinize sürün. Antioksidan etkili bu sirkeli karışım hücreleri koruyor.
3- Kırışıklıklara karşı
1 çorba kaşığı limon suyu, 2 çorba kaşığı bal ve 2 çorba kaşığı suyu bir kapta krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Göz çevresi hariç tüm yüzünüze sürün. 15 dakika sonra Ilık suyla yıkayıp kurulayın.
Çok kaliteli olanlardan almalısın.
- Tonik
- Anti-aging Kremler Loreal Paris, Nivea, Lor De Vıe gibi tanınmış markalardan alman faydana olur ürünleri mağazasından derdini anlatarak alabilirsin. Lor De Vıe ürünleri daha profesyonel iş yapar ama bazı ürünleri ciddi anlamda pahalıdır.
- Yine aynı markalarda Ölü hücre temizleyiciler var bakım içinde kullanabilirsin.
- TriPollar STOP Kırışıkların Giderilmesine Yardımcı Anti-Kırışıklık Cihazı bu cihazın ortalama fiyatı 600 - 650 belki daha farklı bir fiyatada bulabilirsiniz ama genelde fiyatı bu. Cihazdan memnun kalacağına emin olabilirsin.
Birde son olarak argan yağı var kırışıklara ne kadar etkisi olur bilmem ama cilt ve vücut bakımı için çok etkilidir.
merhaba çok teşekkürler
lor de vie ye baktım, ben elektrikle kaslarda kasılma saglayan urunlerden kullanıyorum
radyo dalgalarından ve thermage benzerı seylerden korkuyorum, bu tarz urunler kullanıp yanak dokusunda erime olan arkadaslarım oldu -ileriki dönemde yani
belki ilk etapta düzelme saglar ama bende kırısık da yok
dermaheal markasının solusyonlarını duydunuz mu? mezo icin olanları?
cildim çok acık renk, biraz lekelenme oldu, dermalogica ürünleri kullandım yine de gecmiyor
:(
Dermaheal, DDF gibi ürünler var ama benim tavsiyem Sinoz marka Leke nemlendirici kremlerden alın, bence Sinoz ondan daha pahalı markalardan bile daha etkili yalnız bu markanın kremini almadan önce kutu üstlerini okuyun bazılarının özellikleri daha faydalı olabilir sadece ismi leke kremi diye hemen almayın.
teşekkürler
argan yagım var, başka yaglar da almıstım uzum cekirdegi vs
ceşitli asitlerim de var glycolic lactic salisilik gibi
sinoz kreme baktım, ne cok sikayet var hakkında
ama insanlar mucize bekliyor kendileri gerçekci değil ki:)
üretici ne yapsın
turk ınsanı kadar bir hizmet ve maldan gerçegin otesınde beklentısı olan bir mıllet daha tanımadım
leke kremi ile burunları kuculcek, lekeleri gidecek selulıtlerı tedavı olucak kocaları gerı donucek maasları artıcak sanıyorlar:)
Herkesin kafasından ayrı bir ses nete girip Sinoz yazsam eminim o şikayetleri görecem ama onlara aldırma Sinoz alırsan hem Leke kremi var hemde Kırışıklık Giderici - Leke kremi var. Kırışıklıklarada etkisi olan krem mavi kutudadır. Tavsiyem sadece Leke için olanını alman olur fiyatıda öbürüne göre 2 kat filan pahalı bir krem bence denemenize değer.
teşekkürler
lifting için başka bir ürün var mı aklınıza gelen?
Elektirkle yüz kaslarında kasılma sağlayan ürünün adını yazar mısın bana. Özelden yazın isterseniz sevgili soran :) Sitede yeniyim kusura bakmayın. Şu tripollar stop'tan amayı düşünüyordum ama şimdi siz diyince tereddüm ettim, ki kadının birisinin yzünde yanıklar oluşmuş ki güzellik merkezinde yapıldığı halde biz evde hiç beceremeyiz :) Lütfen sizin kullandığınız cihazın adını bana yazar mısınız birde nerden aldınız.
plates yap bide çinlilerin yüz egzersizi var ooo uuu yapıyorsun gün aşırı
rulin yüz için sormustum ya
pardon
başka bir şey duydun mu rulin? bende bazı cıhazlar var ama acıtıyor kullanamadım
dun yaptım ama, jelle yuz bolgesıne uygulanıyor
callanetics hakkında ne dusunuyorsun
hep 1 kez yaptım bıraktım
narin bir vucudum var su ana kadar sarkma vs gibi birşey olmadı
sanırım genetık ama gunes cıldıme zarar verıyor kacınsam bıle degmesı yetıyor
bak bunu arastır vucut ıcın ınanılmaz sonuclar veriyor
1-2 seansta bıle
ben yapıcam insallah
link bunu övüyolar bide
teşekkür ederim bunu kullandım daha kucukken bi fayda gormedım 20 li yasların basındaydım
Cevap
14Cevap
çaılıştığım spor salonuna bu sebeple çok insan geliyor spor yapmak en mantıklı çözüm ama siz sadece yüz ve boyun diyorsunuz onlar için krem kullandıklarını biliyorum ama marka konusunda yardımım dokunmayacak fakat spor konusunu düşünüseniz ona yardımcı olurum
önerilerinizi bekliyorum beyaz tenliyim güneşten kacınmama ragmen asıl zararı gunesın ultraviyole ısınları veriyor gibime geldi çünkü güneş görmeyen kısımlar daha beyaz ve sıkı görünüyor bebek gibi yüzümde leke vs olustu korkuyorum
spfli ürünler kullanıyorum ama yine de leke oluyor
Bence cerrahi en dogru yol şu anda yapacagin herturlu spor bu ani korumana uardimci olacaktt daha fazla bi artisi olsada cok az olur cerrahi mudahele sonrasinda doktor tavsiyesinde onleyici tedbirler almani tavsiye ederim birde fazla makyaj yapma yuze en buyuk zarar makyaj malzemeleri.
ya gorunurde bişi yok
ne diyicem doktora?henüz görünmeyen bir elastikiyet kaybını onlemek ıcın amelıyat et mı dıyıcem?
adam kovar beni
ernestine e bayıldım
ben de onun gıbı dısıplınlı bır ınsanım, ama kas ıstemem vucudumda o sekılde dogrusu
tamam ernestine seni kıskanıyorum:) ama sesi berbat
nerde benim ses, nerde ernestine in kabus gibi sesi
korku filmi seslendirebilir
spora vakit ayırmalısın kesinlikle... hiç inanmıyorum krem vs şeylere zaten, içten gelen güzellik anahtar kelime :)
çok teşekkürler
bende bu egzersızlerı yüz kaslarına elektrık vererek yapan cıhazlar var
tabi tabi
kremler bi tek nem veriyor, hep yalan lifting filan
yalnız daha sonra okuycaklara öneri olarak yazayım, dr perricone un kremleri gordugum en ıyı lıft etkisi saglayan urunlerdır
yıne de daha etkılı bısı arıyorum ne bilim guzellık salonunda yapılan bır uygulama olur
bı maske olur?
yatarken elma sirksi sürün yüzünüze inanılmaz güzel yapıyo ve cildi yağlandırmıyo tavsiye ederim bir kaç gün deneyin memnun kalabilirsin :)
teşekkürler cildim çok kuru ve hassas sirkeyi sulandırıp dahi süremiyorum acıyor
her gün yüzünüsoguk su ile yıka günde üç defa güzel bi sabunla ;)
Yüz jimnastiğine ne dersin ? hep işe yaramıştır
nası bır cımnastık bu?
Ağzını burnunu oynatarak yamuk yumuş şekillendirerek :) gayet basit aslında
:)
kendinizi ilaca bişeye muhtaç hissetmeyin arkadaş ya :) doğal teknikler sporla halledin şu tip sorunlarınızı dimi ama :)
başka şeyler öner muhammedcim
dış etkenlerden pek anlamam ki :)
estetik ameliyatı ol en temizi o :D
elastikiyet kaybı derken 17-18 yasındakı gıbı degılım 24-25 gibiyim
ne estetiği?
sen estetik yaptır bence beyninin zerafeti yöneten kısmına
abuk subuk şeyler yazma
Sperm sürün. Ciddiyim.
"Spermin cilde faydaları" şeklinde arama yapın. Hatta alıntı vermek gerekirse;
"Avusturyalı Uzman doktorlar Frank Madeo ve Tobias Eisenberg, spermlerin içinde yer alan spermidin isimli maddenin, bugüne kadar bilindiği üzere sadece hücre gelişimine ek takviye sağlamadığını, bunun yanı sıra hücrelerin yaşlanmasını da geciktirdiğini keşfettiler."
ya bence fasa fıso
başka neler olmabilir?maya maskesi elektrostimülasyon?
aslında guzellık salonlarındakıne benzer cihazlarım var ama tembelım
yahu nerden bulucam sperm
biraz muhafazakar bir insanım, nikah yok bisi yok kiminkini sürcem?
ya tamam da, insanların dini inancları var
benimki de bu yonde
dermatologa vs gidiyorum
insanların fikrini almak istedim
spor dicemde o yüzü bilemem botoks
ya ne botoksu? yazdım ya, 20 lı yasların ortasında gibiyim
o tarz uygulamalara karsıyım yüzüm güzel giremem botox filana
allah muhafaza
allah dusurmesın amin
BI ÖNERİYDİ YANI BEN NERDEN BILEYIM SIZIN 20 Lİ YAŞLARINDA GÖSTERDİĞİNİZİ ?Kızmaya gerek var mıydı ? 30 yasında biri 29 gösterır 20 li derken :D
kızmadım ki
29 değil -23-24 gibiyim
Tamam o zaman benımle cıkarmısın :P
yaşlanmışın sen artık otur torunlarına patik ör :D
hemcinslerin öyle demiyor ama?
daha 3 ay evvel 25 yaşında dünya yakısıklısı bir erkekten evlenme teklifi aldım
o kadar yakısıklı ki, çok güzel bir meslegi çok güzel bir kazancı var
ama cocuk oldugu her halınden belli oluyor
cesaret edemedim acıkcası, olgun bir erkek gibi olmaz benı idare edemez
ve lafını dınlemem sorun olur diye
çok tatlı bir cocuk yine de 34ten 45 yasa kadar bir beyle evlenmek isterim
gerçi başka kadınlar olsa bu sansı kacırmazdı ama mantıklı davranmak ıstıyorum