İş yerinde oturduğum masada güneş yansıyordu. Pc ye yansımam oldu ve cildimin eskidiğini gördüm. Kırışıklıklar oluşmuş ve bakım yapmama rağmen sanki hiç bakmıyormuşum gibi duruyor. Makyaj yapan bir kadın değilim zararlı şeyler de sürmem. Hayır bu nedir ya böyle ya rezil bi hal. 25 yaş allahtan kork ya sjsksjsmszndks
Bilmiyorum. Önce konuş bence 🤔 kırışıklıklar için neler yapıyorlar. Yaşlanmanın önüne geçilmez. Ama hızı azaltılabilir 😂 eğer bunu kendine sorun yapıyorsan çaresine bakabilirsin doğal olan yöntemlerle. Doğal olamayan şeylere bulaşma. Botoks filan yaptırma asla 🙅
İş yerinde devamlı güneş yansıyorsa güneş kremi kullan. Yağlı olduğu için cildini gün boyu korur. Cildini korursan ve sigara içmiyorsan hızlı toparlarsın.
Abla ben lise sondayım daha genç olduğum için yüzüm kırışık değil ama bu yaşa kadar güneş kremi sürmedim yüzüme verdiği zarar ilerde çıkar mı? Bundan sonra düzenli süreceğim senin belki bilgin vardır?
@Gizli21325454 güneş kremi kullanmak cilt için tabiki önemli daha 25 yaşında olduğum için kullanmadığım dönemlerden dolayı su şekilde bir sorun yaşıyorum diyemem Bu saatten sonra dikkat edersen ekstra bir sorun yaşayacağınız düşünmüyorum
Botoks yaptir zararli birsey degil bence ve estetik sinifinada girmiyor bence sadece iğne ile kolojen enjekte ediyorlar canli ve genc gozukuyorsun fazlasi igrenc durabilir az az yaptircan 1 sene sonra etkisi gecer tekrar yaptirirsin ucuz
Abla ben lise sondayım daha genç olduğum için yüzüm kırışık değil ama bu yaşa kadar güneş kremi sürmedim yüzüme verdiği zarar ilerde çıkar mı? Bundan sonra düzenli süreceğim senin belki bilgin vardır?