Bu sefer bilgi verecegim Faranjitten en kısa yoldan kurtulma deneyimlerim?

Merhaba arkadaşlar hep ben soru soruyordum ama artık bilgi verme vakti Faranjitten 3 günde kurtuldum bunu sizinle paylaşmak istedim. Oncelikle doktora gorunmelisiniz cunku antibiyotik bakteriler icin onemli. Daha sonra ilaclari duzenli kullanırken yanında evde yapabileceğiniz küçük notlar vereyim size
1) Bal-Limon ikilisi: Bu ikiliden ben biraz cekinmiştim ama tadı gercekten cok hoş normalde kasıkta eritilip limon damlatılıyor ancak ben bir yemek kaşığı kadar (tepeli) bal koydum bardağa. Bardagi sicak suya koyup su haline getirdim balı ve yarım limon damlatıp karistirip fondip yaptım. Ertesi güne tansiyonum biraz oynadı ama faranjitin bogazın arkasına verdiği acıyı tamamen gecirdi.

2)Adaçayı: Bu ne kadar güzel bir bitkiymiş. Aktar bir tanıdığım tavsiye etti hazırlanisi ise soyle bir su bardagi suyu cezvede kaynatin kaynayinca altini kapatip bir tutam adacayini atın ve cezvenin agzini kapatin 5 dk bekleyin 5dkdan fazla olunca ters etki yapiyomus her bitki icin sonra bunu ılık bir sekilde icin. Birazda gargara yapmak icin ayirin.

Ben bunları yaptım ve şu an bogaz agrim ya da bogaz arkasindaki acı kayboldu eskiden bunu 4 5 gun cekerdim. Bunlari tavsiye ederim. şu an sadece burnum akıyo durduramiyorum. Sinüslerimin boşaldığını soyledi doktorum. Bence söylediklerimi deneyebilirsiniz. Burun akıntısı icinde bulduklarımı tavsiye edicem sizinde tavsiylerinizi beklerim. Sağlıklı günler dilerim.

Elektrik Elektronik Mühendisi Erdoğan ARSLAN(3.Sınıf:D)

Bilgileri yararlı buldunuz mu?
Cok Yararlı
Aman Biliyoruz Zaten
Bilgi Bilgidir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bu sefer bilgi verecegim Faranjitten en kısa yoldan kurtulma deneyimlerim?