Ayrıldığın ama unutamadığın biri seni hafızasından sildirirse ne hissedersin? Neofeedback terapisi ile kişi yaşadığı tramvaları ya da unutmak istediği kötü olayları hatırlamamayı öğreniyor. Ayrıca beyinin dikkat yeteneğini geliştirebileceği söylenen bu yöntemle, uyuşturucu madde kullananlar da bağımlılıktan kurtulabiliyor. Tabi hergüzel şeyin kötü yanları olduğu gibi bu terapinin de çok sakıncaları olduğu söyleniyor! #bendeakrebim
Seçkin Piriler, Kaan Tangöz’le kötü anılarını sildiriyor! Neofeedback-hafıza silme yöntemi işe yarar mı?
Çok garipmiş bu işlem Türkiye de yapılmıyor sanırsam ama ben olsam hiç bir anımı sildirmezdim yaşadığım kötü anıları sildirirsem mala dönerim unutmamam ve affetmemem gerek :D
Nette yazıyor Türkiye de bu işi yapan bir sürü merkezler varmış. Bende şaşırdım. Bende kesinlikle yaptırmam yapılan kötülüğü hatırlayıp gereğini yapmazsam olmaz😁
Aynen intikam alınarak adaleti sağlamamız gerek unutmamak hatta daha fazla hatırlamak lazım ama dediğin gibi bağımlılıklardan kurtulmak için iyi olabilir :D
En İyi Cevaplar