Ben kesik kesik uyuyorum. Dinlenemiyorum, psikolojik bazı sorunlarım var. Dolayısıyla uykumu da alamıyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kesik kesik uyuyorum. Dinlenemiyorum, psikolojik bazı sorunlarım var. Dolayısıyla uykumu da alamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Engeller ritim kadar iyi dinlendirmek de çok önemli
Benim için hayal, benim kafam hiç rahat değil
Bir an önce o rahata kavuşmanı diliyorum o zaman
Teşekkürler
Rica ederim
Stres engeller
Benim için hayal öyleyse, yaklaşık 6 aydır hep aynı kilolarla çalışıyorum, ağırlıkları artiramiyorum
Progressive overlead yapman lazım
Olmuyor işte. Kademeli artırsan da artmiyor
En düşük kilo ile başlaman lazım ve doĝru formda yapıyonmu görmen lazım ve yağ oranlarının düşük olması lazım 10 ile 18 arası yağ oranı fazlası testeron üretimini sınırlar dediğimi yap 2.5 kilo ile başla ve her hafta üstüne 2.5 1kg gibi üzerine koy ve dediğim yağ oranlarında değilsen ilk işin diyet
Ve kas zihin bağlantısı harbi kası kopacak gibi hissetmen lazım ve hangi hareket nereye odaklı tam çözmen lazım ve düzenli antreman az set yüksek ağırlık az tekrar ve hep tükeniş ama ilk önce form düzeltmen iç düşük ağırlıkla başla
Zaten düşük ağırlık zaten yeterince 10 kilo ile calisiyordum, şimdi 12.5 a cikardim. 10 ile 10 tane tekrar yapıyorsam 12.5 kilo ile 7-8 tane çıkıyor. 10 kilo ile 14 bile çıkmıyor.
Çok dikkat ederek yemek yediğimde bile olmadi yani. Yağ oranıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Emin ol alakalı baya araştırdım bu konuyu gelişemediğim zaman ilk önce diyet yaptım sonra devam ettim sonra herkesi bana bu nasıl kol steroid mi kullanıyon demeye başladı yağ oranı vallahi çok etkiliyo denemelesin kesinlikle yoksa yerinde sayarsın
Anladım. Yağ oranı düşürmek de hiç yağ, şeker yememekten mi geçiyor
Yok mesela senin kilo koruma kalorin 2500 ise sen bunun 200 300 kalori azını alcan otomatik kilo vermeye başlıycan daha az kaloride alabilirsin ama bu senin yağdan çok kasınıda götürür o yüzden dengeli yavaş ilerliycen zaten anlıycan karın kasın çatır çatır gözükünce ne kadar yağ oranın düştüğünü ondan sonra diyetin bitip forma girince kilo korumu kalorin üstüne 200 fazla kalori alcan ve gelişcen diyet süresince fazla gelişmezsin enerjim düşebilir ama buna değer yağlı halinden daha iyi olursun emin ol
Ben hiç bir hocayla çalışmadım ama diyorsan ben hızlı gelişim istiyom o zaman hoca seni takip etcek
Para vercen koç tutup
Teşekkür ederim cevabın için fakat şöyle bir durum da var. Mesela calistoteles diye bir kullanıcı var instada. Adamın kolları çok zayıf, ben evde ağırlıkla çalışıyorum. Yani karın kası falan olsa da benim için önemli olan kol kası.
Yani o adam da çalışıyor ama kol gelişmemis hiç. Ağırlık çalışmıyor diye mi düşündüm bir süre bulamadim
Yok o adam o kadar zorlamamış hakkını vermemiş ben sana demiyorum karın kası yap yeter karın kasının çatır çatır çıkması senin yağ oranının ne kadar düştüğünü belirtir
Karın kası benim için çok önemli değil mi. Ben zaten denize falan gitmiyorum, kollarım kalın olsaydı iyi olurdu.
Kızlar en çok kollara göğüslere bakıyor ilk bakışta zaten
Ya kardeşim karın kasını görerek yağ oranını görcen bu sayede hormonlarının ne kadar çalıştığını görcen zaten gelişcende öyle biandada büyümüyo devam et yeter
Anladım. Teşekkür ederim, bakacagim buna
Kızlar için yapıyosan değmez kendin istemen için yapcan
İlerleyen yaşlarda lazım oluyormus kilo almamak için, kas yoksa kilo ve yağ artışı oluyormuş. Bir neden de o, ama genel olarak kızlar begensin diye
Çok etkiliyor
Benim için hayal öyleyse, yaklaşık 6 aydır hep aynı kilolarla çalışıyorum, ağırlıkları artiramiyorum
Kaç yaşındasın kanka
Engeller tabiki