4 tane dolgu yaptırdım üçüncü haftaya girdim ama dolgularımın hepsinde hassasiyet var iki tanesinde de ağrı oluyor aralıklarla yemek yerken, fırçalayınca vs doktor bir şey yok diyor ama bugün ağladım artık diyince hadi kanal yapalım dedi ben de kabul etmedim biraz daha bekleyeyim dedim ne olacak bilmiyorum ne yapmalıyım?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Diş doktoruyum yes. Dolgular derin miydi? Filmin varsa bakabilirim
Elimde film yok maalesef
Bir tanesi derindi sadece diğerleri normal
Ya şu an filmi görmeden sadece bekle diyebilirim ortalama 1 2 ay süren ağrılar hassasiyetler olabiliyor dolgu yapılınca. Sonraki süreçlerdeki şişlik durduk yere ağrıma sıcak soğuk yiyince uzun süreli hassasiyet gibi durumlar olursa tekrardan başvur. Şu anlık hassasiyet giderici macunlar önerebilirim sensodyne gibi. Adsmde falan yapıldıysa hassasiyet ve uyumsuzluk ihtimali daha fazla ama
E nabızda yok valla olsa atardım. Ben de öyle okudum ama çok tadım kaçtı doğrusu bekliyorum ben de bakalım neler olacak yine de antibiyotik verdi bugün doktor dediğim gibi yemek yerken vs çok hassasiyet oluyor ve bir süre devam ediyor hiçbir şey yiyemez oldum neredeyse
Evet evet dün sensodyne florürlü aldım hani üstünde f yazandan
O zaman ben 1 ay tamamlanana kadar bekleyeyim mi?
Aynen bir ya da birkaç hafta daha bekle bakalım. Ama pek de normal değil dolguda bu kadar belirgin hissetmen söyleyim. Muhtemelen derin çürüklerdi biraz
Bence de normal değil ama sadece bir tanesi derindi o kanala gidebilir sonrasında dedi doktor Kara kara düşünüyorum ya hepsi kanala giderse diye param da yok devlete de güvenmiyorum çok moralim bozuk ya
Diğerlerinde çürüklerin çok az olduğunu söyledi
Yok ya ADSM olmadığı sürece üniversitede genelde iyi yaparlar. Çoğu yaptığım dolgu iyiydi yani şikayeti olan pek hastam olmadı
Ben bu dolguları özel poliklinikte yaptırdım tanıdık vesilesiyle
Yapan hekimin iş kalitesini bilmeden bir şey söyleyemem umarım şikayetlerin geçer
Umarım çok teşekkür ederim yardımın için
Rica ederim ne demek geçmiş olsun
Yani cevabı her şey olabilir. Diş dolgudan çıkıp kanal tedaviliktir belki. ya da işlem uzun sürmüştür hassasiyet artmıştır
Tek birinde olsa keşke...
Bilmiyorum ki :///
Ben varım nedir sorun
Yazdım
Gelin detaylı bakalım
Açıklamada
Nereye geleyim
Yok kalsın