Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Bence en temel kural kesinlikle hayatının merkezine kendini koymalısın. Ailen , arkadaşların , işin , sevgilin , çocukların vs bunlar yapbozun birer parçası ama resmin tamamı sensin. Hayatının merkezine bir başkasını alırsan o kişi hayatından çıktığında hayatının tüm denklemini kaybedersin. Bir diğer önerim kesinlikle kimlerle gezdiğine kimlerle arkadaşlık edip sohbetini paylaştığına dikkat etmelisin çok sevdiğim bir söz var tüm gününü bir balıkçı çarşısında geçirirsen hiç balık yemesen bile gün sonunda üzerin balık kokar diye o kadar doğru ki. Aynada gördüğün suretten başka kimseye güvenmemelisin. Tutkunun peşinden sonuna kadar gitmelisin bi hayalin varsa ona sıkı sıkı tutunmalısın kimsenin senin hayallerini isteklerini küçümsemesine izin verme hiç yola çıkmamış insanlardan yol tavsiyesi alma. Cesaret bu hayatta parayla satın alınamayacak nadir değerlerden birisi seni diğerlerinden öne çıkartacak olan cesaretindir. Denemekten korkma en iyi ihtimalle başarırsın en kötü ihtimalle öğrenirsin. Mutlaka kitap okumayı ve yeni yerleri gezmeyi rutinlerin arasına ekle farklı dünyaları farklı bakış açılarını keşfet. Zihninden olumsuz felaket senaryolarını çıkart olumsuzu düşünme ama hayatta her zaman bir “ B “ planın olsun. Aşk konularına gelince kimseye birgün değişir , düzelir umuduyla katlanma sen kimsenin kurtarıcısı veya şifacısı değilsin erkekler düzeltilmez , kendine yararı olmayan birinden kendi kişisel gelişimini tamamlamış birinden sevgi bekleme. Potansiyelinin farkına var bunu kimse için yok sayma. Sen kendine gerekli değeri vermezsen başkaları o değeri sana veremez. Ve şu hayatta en iyi öğrendiğim derslerden birisi tamamlanmamış herhangi bir hayalini , işini , aşkını herkese duyurma insanlar bilmedikleri şeyi mahvedemezler her zaman kendi özelin olsun. İkili ilişkilerinde ki problemleri , kavgaları en yakının dahi olsa anlatma sen unutursun el unutmaz. Ailenin özel sırlarını ailevi sorunlarını erkek arkadaşına anlatma onun bunları bilmesine gerek yok. Şimdi başını okşayıp teselli edenler gün gelir seni nereden vuracağını iyi bilirler. 🌸
12 Yorumla
Soran5 saOf cok iyiydi tokat gibiydi sagolasin bacim 😘
Kişilik & Karakter konusunda 939 cevap paylaştı. dinliyormuş gibi yapma gerçekten dinle, anlıyormuş gibi yapma gerçekten anlamaya çalış, ama en önemlisi aklını doğru ve tarafsız kullan.
verdiğin kadar değil, vazgeçebildiğin kadar hürsün; mülkiyete değil, teslimiyete odaklan.bir insanın ne anlattığına değil, onu neden anlattığına odaklanın.
arkadaşlarınız, dostlarınız, eşiniz veya youtube videosunu izlediğiniz biri bile olabilir bu,
karşınızdaki kim olursa olsun, söylemlerine değil de, o söylemlerin hangi amaçla söylendiğini, karşınızdaki kişinin size ne düşündürmek, ne hissettirmek veya ne yaptırmak istediğine odaklanın.
bunu alışkanlık hâline getirdiğinizde insanların gerçek motivasyonlarını, olayların görünmeyen tarafını ve hayatın nasıl işlediğini çok daha net görmeye başlarsınız.
asıl aydınlanma, anlatılan şeyi anlamaktan değil; neden anlatıldığını fark etmekten geçiyor.
13 Yorumla
Soran6 saBunu cerceveler duvarima asarim bu arada
- 5 sa
Chatgbt yazdirmış
- 5 sa
@Senialakaetmez chatgbt yazdırmadım varsa kanıtın sun
Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı. Çok var. 1) Kolay para mutlaka tuzaktır, kolay para yoktur. İnsan ancak çalıştığının karşılığını alır ama kazma kürekle çalışmak var, kepçeyle çalışmak var, her ikisi de toprak kazar, küreğin toprağı ile kepçeninki bir olmaz, o yüzden çalıştığım işin katma değerini ölç, biç, değerlendir adımını öyle at. 2) Okulda öğrendiğin fen bilgileri gerçek bilimin çok azıdır, sosyal bilgiler ise tamamen kurgudur, tarih kurgudur, güçlü olan tarihi yazar ve şekillendirir, ilkokulda öğrettikleri masallara kanma 3) Ne kadar çok erken evlenirsen o kadar iyi, evlilik geciktikçe eş adaylarının kalitesi düşer, erteledikçe bir level aşağıya inersin 4) Başkasını sana çekiştiren, bir başjasına da senin dedikodunu yapar, dikkatli ol; asla hiç kimsenin dedikodusunu sen de yapma 5) Her doğru heryerde söylenilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 saİnsanlara gerçektende iyi veya kötü hiçbir şeyinizi anlatmamanız gerekiyor çünkü ne kadar anlatırsanız sizin üstünüzde o kadar güçlü olur en ufak bir ters düştüğünüzde kavga ettiğinizde bunları yüzünüze vurur sizi ordan vurur ne kadar çok şey anlatıyorsanız onu sizin üstünüzde o kadar güçlü kılıyorsunuz aslında hayattaki bir numaralı kural gizlilik kapalı kutu olmak başarını her şeyini gizlemek başkalarının bilmesine gerek yok en önemli şey mahremiyet sen biliyorsan bu yeterli
11 Yorumla
Soran5 sa🥲 cok haklisin
6 saHızlı yaşarsın, yavaş git derler
Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler
Gülersin, ne bu deli gibi gülüyor derler
Ağlarsın, bunalım derler
Susarsın, dilini mi yuttun derler
Konuşursun, sus bir artık derler
Çalışırsın, amale derler
Yatarsın , beleşçi derler
Derler de derler insanı candan ederler
Sonra bir bakarsın ki , geriye gelmiyor geçen artık geçen günler.
Demem o ki ,
Onu buna kulak vermeye son ver yoksa
Onun bunun lafı ile bu hale geldi derler...13 Yorumla
Soran6 saBu da cok dogru ya
- 6 sa
Evet. Benimde çok hoşuma gidiyor bu sözler
Soran6 saTesekkurlerr
- Kişilik & Karakter konusunda 711 cevap paylaştı.
5 saYeni insanları tanıdıkca insan çok sevmeyeceksin ama bu bide şans işi iyi insanlar olsun inşallah hep hayatın da
12 Yorumla
Soran5 saAminnn amin hepimizin senin de insallah
- 5 sa
Sağol Allah razı olsun.
- Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı.
6 saHer şeyi yap. Bir sürü hata yap.. hayatını korkmadan yaşa.. uzunca sürse.. toparlaman.. hayatına devam edip kurduğunda bir sürü mutlu olursun
13 Yorumla
Soran5 saInsallah abim sagolasin
- 5 sa
No. Oldukça zor. Yaşaması ve yaşanışı hayata sahip olmak.. ama olur da başarır isen kaybolmadan yahut depresyona girip kaybolmaz isen.. miss gibi gören gözlerin ve hayatın olur
Soran5 sa☺️
6 saİşe girdiysen
Para kazandıysan
Ev araba arsa mal aldıysan
İyi bir eş adayı bulduysan
Aman ha sakın ha kimseye söyleme..14 Yorumla
Soran6 sa🫡🫡
- 6 sa
Kulağına küpe olsun
Soran6 saTaktim abi sagolasin
- 6 sa
Sende sağol./ selametle
5 saHiç kimseye, "o öyle biri değil" deme...
🦋13 Yorumla
Soran5 saMlsf yasandi ya ablam 🥲
- 5 sa
Geçmiş olsun, bir daha deme...
🦋
Soran5 sa🥲
Gizli Üye(30-35)6 saDuygularini kobtrol etmeyo ogren sakin sakin duygularona gore hareket etme aklina gelen anlik dusuncelere gire de hareket etme insanlara sinir koymayi mutlaka yap hayir demeyi siddetle yap melankolik bor hayat yasama iyi olma sirlarini kimseye anlatma eski iliskilerin maddi durum ailevi mesele vs acima duygun olmasin dramdan uzak dur fazla deger verme iliskilerde freni kullan kimseyi haytin merkezine koyma ve unutna ki sinir koyabildijlerin sana saygi duyar
15 Yorumla
Soran6 saAma boyle yapinca da kendim gibi hissedemiyorum celisiyorum kendimle 🥲 cok dogru soyluyorsunuz haklisiniz bu arada ama naoicam
Cevap sahibi6 saNe mi yapicaksin her gun bunlara duzenli olqrqk calisacaksin ve yavas yavas biribden birini hayatina gecirmeye calis
Soran6 saDenwyecegim tesekkurlerr
- 6 sa
Abi içimi okumuşsun ağzına sağlık 👏🏻
- 6 sa
Çok güzel tavsiye vermişsiniz size danışmak isterdim abi
Gizli Üye(45 üstü)2 dkKendi yaşadığım tecrübelerden yola çıkarak birkaç tavsiye vermek isterim.
Kendinden başka kimseye çok güvenme. Kula güvenen yolda kalır, yolda kalana Kimse yardım etmez.
Bir yere sonradan çağrıldıysan o yere gitme, sonradan seni davet edenler seni istedikleri için değil, ayıp olmasın diye Davet ettiler. Bir şey için üzüldüğünde veya Canın sıkıldığında bunun geçeceğini bil. Çünkü ne mutluluk kalıcı ne mutsuzluk. Herkes için kendini öne atıp fedakarlık yapma. Çünkü sen iyi olamazsan karşı tarafın da iyi olmasını bekleyemezsin. Kendine değer ver. Sen kendine değer vermezsen bir başkasının Sana değer vermesini bekleyemezsin. Eğer bir şey hissediyorsan o doğrudur. Gerçeği araştır fakat sezgilerine güvenmekten vazgeçme.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı.
5 saİyi bir insan olmak için daha fazla çabalama. Bildiğin insan veya insanlar dışında sana kimse karşılıksız iyilik vermeyecek.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 saHerzaman kendin ol ve insanlarla aramda her zaman bir mesafe olsun
14 Yorumla
Soran6 sa😇
Cevap sahibi6 saKendin olur ve mesafeni korursan her zaman mutlu olur ve birileri yüzünden hüsrana uğramazsin
Soran6 saTesekkur ederim
Cevap sahibi6 saRica ederimm
Kişilik & Karakter konusunda 860 cevap paylaştı. Başka insanların mutluluğu senin üzüntüne sebep oluyorsa kesinlikle ama kesinlikle kendini Üzmene izin verme en önemli şey Senin mutluluğun çünkü kimse senin kadar değerli değil
06 Yorumla
Soran6 saCok tesekkur ederim bunu yapmam cok zor ama deneyecegim istemsizce baskalari mutlu olunca mutluymus gibi davraniyorum ama icten ice cok kiskaniyorum onlari 😔
Soran6 sa🥲🥲
Soran6 saInsallah insallah sende iyi ol
Kazancı boşa harcama
Yemeden, Giymeden, Korkma
10 Yorumla
6 saSöyleme Sırrını Dostuna, Gider Söyler Kendi Dostuna !
10 Yorumla
6 saHer ilgi göstereni seni seviyor sanma genç kızsın lazım olur
21 Yorumla
Soran6 sa🥲🥲 yasadik ogrendik bunu bacim sagolasin bi daha yasatmasin allah kimseye
3 saSözlere değil davranışlara bak insanlarda
Saygı ve değer görmediğin yerde kalma
Kalbin paramparçaysa doğru yoldasın çünkü kendini seçmek böyle hissettirir00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,7b cevap paylaştı. Kim olursa olsun erkeklerle konuşurken hep mesafeli ol çünkü işin sonu istenmeyen yerlere gidebilir ve dönüşü de olmayabilir
04 Yorumla
Soran6 saAbi ben mesafeliydim hep konusurken herif benle konusurken birini daha bulmus konusmayi kestik de ben boyle nasi tanisicam insanlarla peki yuz veriyom dikkate alinmiyom yuz vermiyom vaskasinj buluyolar valla daraldim akil ver nolur
Soran5 saSagol abi allah razi olsun 😇
6 saSağlık sorunun yoksa ve kimseye muhtaç değilsen hiçbir şeyi sorun etme. Her şeyin mutlaka bir çaresi bulunur ölum dışında.
03 Yorumla
Soran6 saBu da cok dogru gercekten tesekkurler
- 6 sa
Rica ederim. Sabaha kadar nasihat verebilirim. Hatalar çok çünkü. Son olarak klasik olacak ama gerçekten her saniyenin tadını çıkar. Hayat cidden çok kısa. Yani birgun gelecek zamanı geri almak isteyeceksin ama bu mümkün olmayacak. Hayatının hiçbir anını boşa geçirme. Hadi sana iyi geceler.
Soran6 saTesekkur ederim iyi geceler sana daaa
Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Erkeklere güvenme erkek olarak söylüyorum hele ki yaşça senden büyüklere seni manipüle edip kullanıtlar melek sandıkların iblis çıkar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı. Hayatını kimseye emanet etme. İpler kendi elinde olsun. Kendine yaslanan dik yürür...
01 Yorumla
Soran6 sa🫡 eyvallah bacim
Tabiiii...
Kimseyi Takma
- Kimse Senden Daha Değerli Değil.00 Yorumla
6 saNe öğrrnmek istiyon ya da neyi merk ediyon sor net olarak gerçrkçi olaeak anlatayım
00 Yorumla
5 saKimse iyiliğini düşünmez ve kendi doğrularından şaşma
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 957 cevap paylaştı. erkenden yaşlanmak istemiyorsan yat uyu
11 Yorumla
Soran6 saHeheh
Gizli Üye(18-24)6 saAlttan alttan bilgiler vermeye çalısıyor gibi görünen erkeklerden uzak dur.
06 Yorumla
Soran6 saNot alindi baci
Cevap sahibi6 saAynenn bu yorumlara bile hemen doluşmuşlar 😂 komikler
Soran6 saHeheh ben hepsini aldim not olsun deme oyle kizzz
Cevap sahibi6 saDikkatli ol yine de canimmm belli olmazz güvenme kimseye kolay kolayyyy
Soran6 saDogru dogru o konudan biraz canim yandj bi daha guvenemem kolay kolay sagolasin bacim
Cevap sahibi6 saRica ederimmmmm
Gizli Üye(36-45)4 saİnsanlara güvenme çünkü horozcu çocuğu insan sayısı tahmininden çok daha fazla 😂🙌
00 Yorumla
6 saProfesyönellik alanım tavsiyelerim gerçekçidir ama bazen gerçek ve doğru tavsiyeler duymak istemediğin gibi olabilir önce o tavsiyeye açık olmak gerekir 😉
00 Yorumla
6 saAkışına bırak he şeyi herzaman olacağıma varır hayat belki o seçeneklerden bambaşka hayat çıkarır önüne sana daha uygun olan, bilemezsin..
02 Yorumla
Soran6 sa🤗 tesekkur ederim
- 6 sa
Rica ederim ❤
6 saHayatınıza alelade tavsiye verenlerden uzak durun. Burada epey örnek olacaktır :)
02 Yorumla
Soran6 saSagolasinnn
- 6 sa
Rica ederim. İyi tavsiye verenler de olmuş elbette.
- Kişilik & Karakter konusunda 656 cevap paylaştı.
4 saErkeklere asla güvenme
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 saBaşkasını memnun ederek yaşama
10 Yorumla Evlenince kendin ol yeter başkalarını dinleme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 saYorumlar: “kimseyi umursama takma” çok sağolun ya baya mantıklı ve düşünmesi zor bir hayat tavsiyesiymiş
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı. Hak yolu dururken b@k yolunu kullanma
03 Yorumla
Soran5 saBu best tavsiye cidden bende allah yoluna dondum abi son gunlerde
Soran5 saAmin amin insallah hepimize
6 saİş arkadaşların arkadaşların değildir!
01 Yorumla
Soran6 saBunu kafama yaziyorum eyvallah 🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
6 saAsla beklentiye girme
08 Yorumla
Soran6 saBu cok zor ama ya nasi basaricam ki
- 6 sa
Uğrayacağın hayal kırıklığını düşünürsen beklentinden de vazgeçersin bence
Soran6 sa🥲 dogru
- 6 sa
Kulağına küpe olsun bu tavsiye çok pahalı kazanılmış bi tavsiyedir kıymetini bil ;)
Soran6 saIkinci kupemdir eyvallah abim
- 6 sa
Birincisi ne kız daha değerli tavsiye geldiyse bana da söyle 😅
Soran6 saKimseye hicbi seyini anlatma demis bi abi onu birinci yaptim hakli
- 6 sa
Peki ama arada dökülmek iyidir
2 saÇok var speaifik konu belirtsen ya
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 552 cevap paylaştı.
3 saMutlu ol
00 Yorumla Deveyi diken insanı skn yaranır unutma
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 saAçık fikirli ol düşünüp degerlendir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 saKendini sev senden 1 tane daha yok.
06 Yorumla
Soran6 sa😗
Cevap sahibi6 saSen gelişmek ve değişmek istiyorsun anlasılan. Gel bildiğim bütün birikimden bahsedeyim. Kafandaki soru işaretlerini susturalım belkide beni geliştiren sen olursun😅
Soran6 saNasi yani
Cevap sahibi6 sateklifim çok açık ve net bence
Soran6 saNerden bulucam seni ki
Cevap sahibi6 saçıktım gizliden.
Gizli Üye(25-29)2 saBir tane hayatın var kimseyi önceliklendirme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 saNerede olursan ol Allah'tan kork ve islami yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 saTek sozum kimseye guvenme
00 Yorumla
6 saHer zaman mesafeli ol insanlara karşı
15 Yorumla
Soran6 sa🩷
- 6 sa
Ay bir tek bana kalp atmış yerim seni
Soran6 saHaklisin diye attim bacimm 😍
- 6 sa
Gerçekten öyle ama ben sosyal medya kullanmıyorum sırf akrabalarımı takip etmemek için hiç kimseyi istemiyorum artık 23 yaşında hayattan bıktırdılar ya
Soran6 saOf kiyamam haklisin bende engelledim hepsini
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
5 sasanki söyleyince çok dinleyen varda :D
00 Yorumla
6 saBir kıza asla güvenme
06 Yorumla
Soran6 sa🫢
- 6 sa
Bunu yapmak zorundasın
Soran6 saAma hep arkadaslaeim kiz
- 6 sa
Kızlar birini kullanmayı çok sever
Soran6 saDogru
- 6 sa
Özellikle bir erkeği kullanmayı
4 saDilediğince yaşa ve hata yapmaktan korkma
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
5 saKimseyi umursama
00 Yorumla
6 saYaz gel net tavsiyeler vereyim
00 Yorumla
6 saolur. sabaha kadar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabi
00 Yorumla
6 saKonu çok var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 sa25 yaşın değerini bil
06 Yorumla
Soran6 saAslinda daha kucugum 😁
Cevap sahibi6 saO zaman daha iyi bil git tavsiyem maddi durumun iyi mi
Soran6 saIyi sukur
Cevap sahibi6 saO zaman spora yazıl hayatını yaşa
Soran6 saTamamdir sagolasin
Cevap sahibi6 saNe demek rica ederim.
Kişilik & Karakter konusunda 12,6b cevap paylaştı. Var.
00 Yorumla
6 saAltın al
02 Yorumla
Soran6 saDogru bu
- 6 sa
Doğru tabi. Ocakta katlar ytd
Olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 saKimseye güvenme
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatındaki en büyük gücün, sınır çizebilme becerindir 🧠 İnsanlara hayır demeyi öğrendiğinde, kendi zamanına ve enerjine saygı duymaya başlarsın. Kimsenin seni potansiyelinden azına razı etmesine izin verme. Unutma, onay arayışını bıraktığın an özgürleşirsin ✨ Şahsi deneyimlerinde sınır koymakta en çok zorlandığın alan hangisi 🔍