Önceleri de uyuyamıyordum şimdi de noldu bana niye uyuyamıyorum delireceğim artık
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önceleri de uyuyamıyordum şimdi de noldu bana niye uyuyamıyorum delireceğim artık
seks yapıyormusun? Çözümü kolay uyku sorunun varsa. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkek ile arzulu, ateşli ve doyumsuz ilişki yaşaman gerek. Çünkü bilimsel olarak seks yapman; Cinsellik Uyku Kalitesini Artırır.
Cinsellik ve orgazm sırasında salgılanan oksitosin, endorfin gibi hormonların sedasyon etkisi vardır. Bu hormonların etkisi ile uyku kalitesi artar, sabah daha dinç uyanılır ve gün boyu daha enerjik olunur.
Aramıza hoş geldin. Kronikleşti benim artık ayak uydurabiliyorum ama ister istemez yıpratıyor. Doktora gidebilirsin elbette ama ben hiç gitmedim.
Gün içinde uyuyor musun
Geceleri full uyanığım ve öğlene hatta akşama kadar uyuduğum oluyor iş olmadığında. İş olduğundaysa hiç uyumadan işe gidiyorum, gelince uyuyorum bazen 2 saatlik uykuyla gidiyorum. Büyük problem ya, seninki nasıl?
Gün içinde bir saat bazen ama bu kez gündüzüm çöp gece de zombiye dönüyorum sarhoş gibiyim algim gidiyor depresyonda mıyım acaba
ne kadar süredir var bu önemli
İki üç aydir
yeni sayılır.. yaşadığın bir acı veya travma sürekli ruhuna zuhur ediyorsa veya kafanı bulandırıyorsa; bu da uykuna engel oluyorsa kesinlikle doktor tavsiye ederim.
Bakalım gidicem bari ilaçla uyuyayım
Cevap
4Cevap
git mutlaka
Ben gittim ve düzene girdi.
O ne ilaçtı bee deliksiz bir uyku çektim sonra düzene bindi
Cidden mi psikiyatriye mi gitmeliyim cidden sorunum ne bilmiyorum gün içinde de enerjim bitik resmen ruh gibi oldum
Evet. Piskiatriye randevu al git
De Uyku düzenim yok bu sebeple gün içindede enerjim düşük oluyor de. Uyuduğumdada çok geçmeden hemen uyanıyorum geri uyuyamıyorum de.
Güzelinden bir uyku ilacı verir mışıııl mışıl uyursun
Uyuyamıyorum ki uyanayim uyudugumda bile kabuslar goruyorum
Sağ yanınıza uzanıp besmele ile uyuyun
Ve üşümemeye dikkat edin
Soğukta kabus görmeyi tetikler
Sanırım ya büyü var üstümde ya nazar
Büyü ve nazar için çok erken.
Nasıl
Büyü uykusuz kalın diye yapılmaz.
Nazar ise genelde kıskanılarak veya çok hayran kalındığı bir sebepten size bakılarak olur.
Ki uyumanız kimin nazarında ayy keşke bende öyle uyusam derki :)
Sizin sadece uyku düzeniniz bozuk vesvese yapıp zihninizi doldurmayın mesaiye son verin
Uyku düzeni oluşturman lazım sonra alışırsın
o nick bende olsa bende uyuyamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?