Güncellemeler
3 gü
Çok şiddetli
Güncellemeler
3 gü
bir şey yapamayacak kadar
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 😭😭😭 Anksiyeteden kurtulan var mı aranızda felaket bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben kurtuldum baya ilaç kullandım ama lisedeyken. Tek tavsiyem çok arkadaş edin. Birde yaşadığın ortamı şehri değiştir. Anksiyete atağı geldiği zaman göğsüne küçük küçük vur yatıştırır.
Hangi ilaçları kullanıyorsun
Kullanmıyorum kullandım eskiden yıllar oldu. Ama ilaç kullanmanı asla önermem panik atak geçirmiyorsan kullanma psikoterapiye git. O ilaçların kalıcı yan etkileri oluyor
Vallahi bilmiyorum kalıcı yani etkilenme oluyor buradan artık başladım yani yaklaşık bir yıldır ilaç tedavisi görüyorum major depresyonu yendim şu anda kaygı tedavisi görüyorum başladık artık bırakamam iyileşene kadar
Keşke kan tahliline baktırsaydın önce belki d vitamini falan eksiktir depresyonun sebebi odur. Eğer geçmiyorsa psikoloğa gitseydin. Panik atak geçirmesem ben hiç kullanmazdım cipralex selectra xanax kullandım.
Aynı ilaçları kullanıyoruz şu anda selectra zanax kullanıyorum cipralex başlamadım 5 ilaç kullanıyorum hepsinden çok fayda gördüm ben o kadar çok fazla yan etki yaşamadım Ben sadece major depresyonu yendim iki kez anksiyete kaldı inşallah onu da yeneceğim
Ayrıca ilaçların kalıcı yan etkisi gibi bir şey yok
Var. Beynimde tümör çıktı hipofiz adenomu
Peki nereden biliyorsun ilaçlardan olduğunu kendi kafana göre konuşuyorsunuz belki doktormu dedi bunu sana ilaçlardan çıktığını?
Hayır kendim araştırdım. Bu ilaçlar zaten bazı hormonları yükseltiyor. Beyin kimyasını da bozuyor. Bazıları duygusal olarak ilacı bıraktıktan sonra bile bi şey hissetmediğini söylüyor. Zaten şu an bilim bunları açıklamak için çok ileri değil bence. Ama kesinlikle yan etkileri var.
Var. Şiddeti ney bilemem. Ama araştırma yap. Makaleleri okul. Yenmek için neler yaparsın kolaydan zora doğru sırala ve yapmaya başla.
Randevundan sonra durumunu paylaş olur mu
Olur tabii ki randevuya gideceğim zaten yani bu hastalıktan kurtulmaya o kadar çok istiyorum ki yani kurtulsam herhalde mutluluktan ağlarım
Olmayacak şey değil ferah ol
Üstüne kim çekinme hiç bir şeyden
Yav anlamıyonmu sebebpsiz yerine bedenim sanki korkunç bir şey olacakmış gibi sebepsiz ve boş yere alarm veriyor
Bende aynı durumdayım, yarın 27 olacağım hayatımda bir kıza açılamadım daha
Ben sana yardımcı olmak isterim
Ol
Nasil
Kiyamam ya zor
Evet zor geçmiyor
Neyin asla korkma kalıcı değil korkun nedir
Yav anlamıyonmu sebebpsiz yerine bedenim sanki korkunç bir şey olacakmış gibi sebepsiz ve boş yere alarm veriyor ne korkusu
Bu vesvese umursama söner Mehmet yıldız vesvese ile ilgili seri videosu var umursama söner bende geçirdim maneviyat yükselt bitiyor korku anında olumsuz düşüncede konuş en yakın kişiyle bedenen ve ruhen boş kalma zikir çek umursama zamanla söner
Ya bir git işine mesaj yazıyorsun Ben sana diyorum ki bedenim sebepsizce kriz yaşıyor vesvese değil daha hala anlamamışsınız anksiyetenin ne olduğunu
Bak arkadaşım kriz sebebi asıl yaşadı. Olumsuz olaylar ve travma kaynaklı beyin vucuda sinyal gönderince kriz bu panik atak oluyor bilimsel adı okb ve panik atak dini ismi vesvese yaşadığım için yazdım anlamak ve anlamamak sana bağlı
Sg