Sinir krizi geçirmeli miyim?

Doğum yapalı 12 gün oldu ve eşimin tarafının yaptığı hareketler beni çileden çıkartmak üzere. Zor bir hamilelik geçirdim hastane odasında anneannesi diyor ki doğurdun da oğlum rahata kavuştu. Sezeryandan sonra doktorlar sütün yeterli demesine rağmen sütün yetmiyor damgası yedim. Çocuğumu emziriyoeum kaynım dibime kadar girip göz göre göre göğüslerimi görüyor ve kaynanam bir şey olmaz diyor kayınbabamın yanında emzirebileceğimi söylüyor. Mecbur sezeryan oldum yerimden kalkamıyorum kaynanam ve görümcem bütün evimi tek tek kurcalamış herşeye burnunu aokuyor. İlk çocuğum zorlanıyorum haliyle herkese sütü yok bakamıyor vs vs diyip gülüyor komik olduğunu düşünüyor. Belki batıl inançtır ama görüncem regl olduğu için istemedim gelmesini inadıma gelsin gelsin diyor. Kendi kafasına evime misafir alıp odalarıma girmelerine izin veriyor. Üstelik çağırdığı misafir geldiğini saymıyormuş ağırlanmak istiyormuş bir daha çağıracakmış. kurban kestik kendisi de pay istiyor ama bu kişilerin iki fabrikaları son model arabaları lüks evleri var kardeşine annesine pay vermemizi istiyor ve hepsinin maddi durumu da çok iyi. Bugün de gece çocuğumun gazı hiç çıkmadı eşim de annesini aradı. Kaynanam da geldi çocuk aç aç dedi mama verdi ama çocuğum kabul etmedi zorla ağzına depti durdu. Ben mama vermek istemiyorum. Sancısı var diye kimyonlu su verdi. Şimdi çocuğum uyudu tüm gün yorgun ve uykusuzdum zaten eşim uyudu annesigil gitti bende çocuğumu uyuttum endişeleniyorum 3 çay kaşığı kimyonlu su verdi. Sürekli de hapşırıyorlar tıksırıyorlar. Görümcemle geldiler gece görümcem fış fış burun çekiyor çocuğum hasta olacak diye korkuyorum. Eşimle tartışmamak için kendimi zor tıtoyorum. O uyuyor şu an onu boğmak istiyorum o kadar sinirliyim ki…

Sinir krizi geçirmeli miyim?