Arkadaşlar evde rüzgar esse uyanıyorum. Böcek yürüse duyuyorum ve gözümü açıyorum. Bu şekilde asla uykumu alamıyorum ve hep uykusuz geziyorum. Bi çaree🥺
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar evde rüzgar esse uyanıyorum. Böcek yürüse duyuyorum ve gözümü açıyorum. Bu şekilde asla uykumu alamıyorum ve hep uykusuz geziyorum. Bi çaree🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
psikolojiktir o.
Yoo 27 senedir boyle
Ulan seni zorbalyasim geldi 😀🤪benim öyle bi derdim yok top atsalar uyanmam. kafayi yastiga koyar koymaz uyurum. Millet yorulman lazim demiste senin odayi ayri bi yere tasiman lazim sinek viziltisi bile duyulmucak diger türlü saatin yelkovanina bile uyanirsin.
O yuzden saat kullanmiyorum odamda zaten hic😂
yatmadan önce odayı iyice havalandırıp tamamen karanlık ve sessiz hale getirmek işe yarayabilir. bir de kulak tıkacı veya uyku maskesi denemek bu hassasiyeti epey azaltıyor.
Karanlikta ve balkon kapisi acik uyuyorum goz bandi kulak tikaci vs gibi seyler rahatsiz ediyor maalesef
O zaman sende gayrex al bak bakalım bir ses duyup uyanabiliyor musun
O ne
İlaç
Maalesef yıllardan beridir bende de aynı sorun var Ve bunun bir çözümü yok..
😩
Şöyle düşün uyurken çevremde birileri konuştuğu zaman o sesleri bile duyuyorum. Mesela kalkıp da cevap verdiğim zaman bir şekilde de uykum kaçıyor. O şekilde uyumaya devam ediyorum 🤷♂️
Ben gozumu acinca tekrar uykuya dalamiyorum
Aynı şey işte hani mesela duyuyorum ya bir sesleri İnan bana evde ne konuşuluyor ne bitiyor ya da kim yanımda Ne konuşuyor hepsini biliyorum. Gözümü açtığım anda ya da cevap verdiğim anda bir şekilde uykum kaçıyor O yüzden yalnızca dinliyorum.
Aynısı 😂
😂 hatta biliyor musun mesela bazen bizimkiler uyuduğun zaman konuşurlar bizi duyduğunu biliyoruz hadi uyan artık bir çay içelim bir kahve içelim diye. Bazen İnan düşünsene o uykulu halimle gülmeye başlıyorum
Korkunc oldu bu biraz😂
Hiç sorma 😂 hayır bir de en ilginç ne biliyor musun sesleri duyuyorum ve uyumaya devam ediyorum. Umrumda değil. Ama bu şekilde uykumun hafif olması tabii ki gün içerisinde daha çabuk yorulmamı sağlıyor
Beyin aktif kaldığı icin dinlenemiyo ki
Aynen öyle. Hani şöyle söyleyeyim sana uyurken zaten dediğim gibi uykun hafif ya uyumaya devam ediyorsun ama gün içerisinde Gerçekten bunun etkisinde çok fazla hissediyorsun. İster istemez yorgunluk oluyor.. O yüzden seni biliyorum ama ben öğleden sonraları bir saatte olsa mutlaka uyumayı tercih ediyorum okuldan geldikten sonra
İşte gunduz uyuyamiyorum o da var illa karanlik olacak aksam olacak
İşte senin açından bu kötü olur normalde ben de gündüz çok zor uyuyorum da şimdi uykumu alamayınca bir de okulda yoğun olunca ister istemez vücut yorgun düşüyor. Mesela sabah oldu ya birisi perdeyi açsın anında uyanıyorum. Dediğim gibi ben de senin gibi karanlık ortam seviyorum
Valla yasayan biliyo bu derdi..
Aynen öyle ve düşünsene insanlara bunu anlattığın zaman çoğu da inanmıyor bak işte seninle aynıyız demek ki bizim gibiler var. Ama zor ya gerçekten zor. Yalnızca şu yönü iyi tehlikeli bir şey olduğu zaman anında kalkarız
İlk başta kafan ters dönmüş gördüm korktum kız mdmdmd
Aynen uzaktan öyle duruyo nfjdj
Dikkatli bakınca beğendim ama mdmdm
Soruya gelelim kulak tıkacı takabilirsin bu sorunu yaşayanlar için var
Kulagim kucuk ve takinca rahatsiz ediyor
Kafanın etrafına kulaklarına gelicek şekilde tülbent sar mdmdm
O ne be hdhd
https://hizliresim.com/2glnuimz
Türban işte mdmd başım ağrıyınca annem bununla kafama buz sarardı 😂
Sen sar diyecektim zaten sarıyormuşsun jsbfjshf dusundum de seni oyle.. lan jdhsjfbskfbwjbfsnr
Mdmdmdm seni güldürebildiysem ne mutlu bana
👉🏻👈🏻
Ben de kolay uyanıyorum ya da ama çözüm bulamayıp alıştım artık uyuyabildiğim kadar
Yorularak. Bedeni yor bak bakalım. Kesseler uyanıyor musun.
Sifir etki
Huzursuz uyku sendromu var o zaman sizde.
Onu ilaç paklar. Bir tavsiye daha vereceğim. Ayaklarınızı sıcak tutun, hiç sevilmez biliyorum ama temiz bir çorapla yatarsanız. Ayak sicakken uyku daha derin olur.
Ben sicakta uyuyamam mi bunalirim
İnce çorap giy, yün gitmen şart değil. Ayağın hafif sıcak tutsun yeter. Faydasını göreceğine inanıyorum
Kista usursem oyle yapiyorum zaten ama farketmedim hic etki ediyor mu diye cunku 27 senedir uykum boyle
Aynı ben. Sağlam yorulmadığın sürece çözümü yok onun. Alışkanlık meselesi
İnan her gun cok fazla yoruluyorum hic etkisi yok
Napıyosun da yoruluyosun sanki
Calismak?
Taş mı taşıyosun
Hayirdir sen ya sana ne
Kuduruyosun demi şu an?
Odana ses yalıtımı yaptır
Şu an mumkun degil ileriki zamanda yeni evde yaptirmayi düşünüyorum
Kulak içine göre kulaklık üreten firmalar var. Kulağına bir cisim döküyorlar kulağın şeklini çıkartıyorlar. Böylelikle takarken rahatsız etmez. Uyku için kullanacağın için ona göre sertlikte olur
Kulagimda bisey varken uyuyamam ki hdhf
Alışkanlıklarını değiştirmediğin sürece yapacak bir şey yok
Doğal uyku ilaçları var tavsiye ederim
Dogal?
Evet doğal eczanede sor yardımcı olurlar
yıllardır bende böyleyim düzelmiyo o bi türlü
Böyle bir şeyin çokta mümkün olduğunu sanmıyorum.
Melatonin spray cano
Yayıncılar yalıtım yaptırıyor ya ondan yap
Alıştırma
Evlen kral
Niye
Yedikçe uyursun
Anan da mi oyle 4min evladi
Uyku hapı
İyide her gun icemem ya
Kanka baştan beri böyle mi yeni mi oldı
Kendimi bildim bileli boyle hassas uyurum babam da boyle genetik sanirim
Azerbaycan kızısın sen 😅