Konuştuğum biri vardı, depresyon hapı kullanıyormuş. Bu hapı kullanan var mı, yani bu hapı kullananlar ilişkisinde sevdiği kişiden dahi soğuyor mu
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuştuğum biri vardı, depresyon hapı kullanıyormuş. Bu hapı kullanan var mı, yani bu hapı kullananlar ilişkisinde sevdiği kişiden dahi soğuyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Depresyonda olan bir insan zaten hayatan soğumuş demektir herseyden soğur normal olarak
İlk buluşmadan bir kaç gün sonra beni engelledi instagramdan sonra 2. Buluşmada Bursa’ya gittik gezdik ve memleketlere döndükten sonra bir kaç gün daha bana yazdı sonrasında yazmadı aradım açmadı numarasını sildim sende sil karaktersiz dedim sildi , çok üzgünüm ne yapmalıyım
Belki üzüleceksin ama doğruyu söylemekten yanayım ben adam seni sevmiyor böyle tiplerin bahanesi çok olur depresyonda olmasa bile başka bir şeyi yine bahane eder gerçekten seven insan önemser merak eder bana bu kişinin amacı sadece cinselik ve gezip tozmak gibime geldi keşke hiç buluşmasaydın cepte görüyorda olabilir artık seni
Kullanmıştım ama libidoya etkisi olmadı yine yüksektim
O işlerin farmakoloji ile ilgili olduğunu düşünmen ne tatlı. Kıyamaam.
İlk buluşmadan bir kaç gün sonra beni engelledi instagramdan sonra 2. Buluşmada Bursa’ya gittik gezdik ve memleketlere döndükten sonra bir kaç gün daha bana yazdı sonrasında yazmadı aradım açmadı numarasını sildim sende sil karaktersiz dedim sildi , çok üzgünüm ne yapmalıyım
Yol ver.
Bence o hapları kullanan kişilerin kafaları iyi olmuyor
Mesafe koy bu kadar yani
Stres seks düşmanı
Bence sogur
Demek seni kolanmis demek
Kendine başka bir yol çiz bence hiç dusunme6
ağır 1 ilaç sa1 soğuma olur
Deli ile mi takılıyorsun
Hangisini
uzaklasırsın zamanla
Evet
Depresyonla alakası yok seni beğenmemiş
Sadece sakinlik