Ben çok naif ve kibar biriyim yani insanlrs öyle davranıyorum ama bu halimden cok sıkıldım sanki yapmackmışım gibi geliyor kendimi tuhaf hissediyorum bunu nasıl aşabilirim? Bu tür ilaç kullansam insanlara mesela hakeden birine bağırıp dövebilir miyim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ihtiyar antidepresan zaten insanlar daha sakin daha oturaklı olsun diye kullanılıyor zaten yumuşaksan daha yumuşak ve tepkisiz olursun
Gerçekten mi ya
Birisi yıllar önce benim hakkımda odun gibi demiş mesela. Çalışıyordum bende resmi duruyum diye ve gelenlerle sohbet etmeyin dedikleri için sessiz duruyordum halbuki kişiliğim öyle değildi normalde. Hakkimda böyle arkamdan konşmuş çok sinirlendim mesela onlarla kavga edebilirdim ama etmedim hatrladkça çok sinirleniyorum o an kavgacı insanlar gibi tepki vermeliydim dimi
Babam yıllardır bu ilaçları kullanıyor bağımlı derecede, insanı daha çok odunlaştırmaktan bir işe yaramıyor sonunda iyice beyinsiz olup çıkıyorsun o yüzden tavsiye etmem. İnsanların ne dediğine gelince onlara hiçbir şekilde engel olamazsın ki kavga etsen bu sefer arkandan cazgır diyecekler sonu yok yani, bence kibar ve sakin olmak hepsinden daha erdemli davranış en azından kendin gibi davranıyorsun. Yine de kavga etmek yerine daha sert tepkiler koyabilirsin tabi fazla pasif görünmemekte lazım.
Odun gibi derken nasıl yani hiç birşeye tepki vermiyor mu babana ciddiyet mi yaratıyor
canım diyelim keşke ciddiyet katsa, babamın bir 30 35 yılı bu ilaçlarla geçirdiği süre zarfı. Ciddi bir psikolojik hastalığın yoksa hiç bulaşma doktor hemen yazıyor çünkü bunları araştırmadan etmeden.
Sansür atmış ya S4l4klaştırıyor yazmıştım
Yok , annem çok sinirli biri küçükken ona gizlice bu ilaçlardan vermeyi düşünrdm 😅 baban niye kullanıyor o zaman? Çok sinirli birini sakinleştirir mi? Benim sorunum hayattan zevk alamıyorum Küçükken intiharı düşünürdüm son zamanlarda tekrar aklıma gelmeyen başladı
Sinirli birini sakinleştirir ama senin istediğin gibi sakin birini sinirlendirmez. Babamın kullanma sebebi psikolojik rahatsızlıkları olması birden fazla. Bu sorunun aslında çoğu insanda var ama hepsinin katlanma seviyeleri farklı tabi bence sen uzmana görün ama ilaçla olmuyor bu işlerde sadece senin de bu durumu yenmen için çaban gerekli yoksa babam gibi 30 yıl ilaç kullanırsın.
antıdeprasan sakınlestırıyor sen daha naıf olursun dsds
Yok ben naif olmak istemiyorum kavgacı olmak istiyorum artık soyle ağızlarına bitane patlatmak falan
sen o zaman yutma konuşamazsın dsds
Ahaha
yutma yani sen ve bu ilaçlar sureklılıgı bırakınca daha psıko bozuyor
Bı arkadaşm vardı küçükken kullanıyormus bırakmış psikolojisi normal gelmiyor bana ama mesela o kız hicbirseyi içinde tutmaz ona laf söylemeye korkarlar bende öyle olmak istiyorum insanlar benden korksun istiyorum nasıl yapabilirim bunu
oyle cesaret hapı yok kanka once kendını yenmen lazım ama dedıgın gibi naif biriysen kırılgan bırıysen bu bıraz zor senın bunye alışmıs kıbarlıga kendine yediremezsin sen :)
Ya nasl yencem ki kendimi çok sakinim saçını başını yolmam gereken kızlara bile bişey yapasım gelmiyor
şey düşün seni en cok sınırlendıren durumu aklına getır ve gel kız buraya de saçını başını yol yerde sürükle dsds
Peki bunu yapcam 😅
sana güveniyorum.. dediklerim aklına gelsin gel kız buraya de dsdss
Tamam 😄
Bence problemleri çözsen daha iyi sakın kullanma böyle şeyler belli ki dertlerin var
Bı kız arkadaşım vardı çok mutluydu kullanınca çok mutlu olmaya başlamış. Bem sordum sen nasıl bu kadar mutlusun dedim antidepresan kullanıyorum dedi ama havalarda uçuyordu resmen
Sakın bunlara güvenme asla mahveder seni
Dertlerimi nasıl çözcem peki çözülen cinsten değil
Konuşalım istersen bunları ama burada değil
Olabiliree peki bunlara güvenme dediğiniz kim ilaçlar mı
Burada teknik bilgi veremiyorum kusura bakma
Nerede ben teknik bilgi istemiyorum aslında
Bazen insan bir şeylerin etkisinde kalabiliyor
Nasıl yani
Bir ilacın bile etkisinde kalıyor fikirsel olarak
Dediğinizden bir şey anlamadım ama neyse
Neyse
Bende yaratmadı
Peki doktor bişey diyor mu? Şu kadar kullanacaksın düzelcek bitcek falan gibi? Ben psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum bazen kollarım kasılıyor nadir istemsizce niye bilmiyorum rahat değilim elimi kotacak yer bulamıyorum önceden böyle saçma şeyler yaşamazdm birden böyle oldum
Nörolojiye git bence önce.
Yok öyle şeyler demiyor
Nörolojiye gitmistm cok sacma bişey dümdüz yürü falan diyor
Anladım. Ben yanlış anladım. Mesela uyurken kollarınız kasılıyor gibi düşündüm ben. Kafam gitmiş. Psikiyatrite gidin. En iyi çözümü oradan bulursunuz.