Dışarı çıktığımda veya evde tekken aşırı huzursuz oluyorum, aniden bir his geliyor ve göğsüm daralıyor, nefes alamıyormuşum gibi. Bunu dahiliyeye anlattım ama bir şey yok dedi, napıcam
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dışarı çıktığımda veya evde tekken aşırı huzursuz oluyorum, aniden bir his geliyor ve göğsüm daralıyor, nefes alamıyormuşum gibi. Bunu dahiliyeye anlattım ama bir şey yok dedi, napıcam
Bunu biliyorum, bi anda yatarken veya otururken ölücekmis gibi gögsün daralır bunu biraz araştırdığımda hızlı yemek yemekten ve ağır yağlı seyler tüketmekten oluyor diye biliyorum bi kaç dakika o olunca su iç ve otur bu sana cok yardımcı olur o gögüs daralması vurunca kitlenme gecsin diye bekleme ona odaklanma günlük hayatına nasıl devam ediyosan öyle devam etmeye calıs elinden geldiğince
Aa öyle mi ama aç kalıncada oluyor yemek yemeyince de yani bilmiyorum yemekle alakalı mı cidden korkunç bi his
Evet bende öyleydi bi anda yemekleri özellikle böyle ağır ve yağlı hemen hızlıca tüketir bi de üstüne sigara yakardım ahahwkwkwkwlc sonra o gögüs daralması başlardı aylarca niye oluyo diye düşünüyordum bundanmıs ama sen aç kalınca da oluyor diyorsun o zaman seninkisi birazda psikolojik kalabilir
Ya bilmiyorum yemekten mi değil mi ama cidden bunu yaşamaktan yoruldum cok etkiliyor
Umarım moral falan kalmadı yani kimse de anlamıyor arkadaslarim falanda anlamiyor yani ne yasadıgımı bi tek Allah biliyor cideen
Cevap
3Cevap
Kardiyoloji doktoruna git
Gittim onada bişey çıkmadj
Ruhsal bi durum sosyalleş
Sosyalleşemiyorum ki çok rahatsız ediyor
Gögus deme ne olur şunlara shahssh
Psikiyatriste gitmelsin
İlac icmek istemiyoruummm
Xper yetmiyor benim
Yaxar mısın
psikolojik bir şeydir