sanki iğne batırıyorlar gibi oluyor sebebi ne olabilir damar sıkışması böyle mi olur?
Cevap gelmeyecek ama yine de soruyorum.
Cevap gelmeyecek ama yine de soruyorum.
Damar sıkışması diye bir şey yoktur. Damar sıkışsa zaten kan akışı duracağı için o ağrı sizi hastaneye götürür. Sinir sıkışması vardır. Damar sertleşmesi olabilir onun dışında. Bir hastanede basit bir tetkikle kesin sonuç alabilirsiniz.
Acilen doktora git
neden?
Ya bu insanlar deli :D Doktora gitmen için kolununu kopması mı gerek?
yok yaa
Doktora git lütfen. İleri kötü şeyler çıkacak yoksa.
giderim
Kuzum böyle sağlık problemlerin varsa hemen doktora git.
giderim...
yazarım tabi..
Haziranın bir günü giderim herhalde. rica ederim ❤️❤️❤️
Bilmiyorum ama doktora görünmede fayda var ihmal etme
Cevap
9Cevap
Miyalji dir hareket ettir gecer
- Vücudun herhangi bir bölgesinde yaşanabildiğinden olduğu bölgede uyuşma ve his kaybının yaşanması,
- Ayrıca o bölgede ağır ve yanmanın yaygınlaşması,
- Kas güçsüzlüğüne bağlı hareket eksikliği,
- Sıkışmanın öldüğü bölgedeki derinin ve kemiği yumuşaması,
- Vücut ısısının hızla yükselip ve azalması,
- Hava değişiminden çabuk etkilenme,
- Merdiven çıkarken ya da ağır yük esnasında çabuk yorulma ve vücudun her yerinde şiddetli ağrılar yaşanması sinir sıkışması belirtileri arasındadır.
SİNİR SIKIŞMASININ NEDENLERİ NELERDİR?
- Kaza sonucu darbeye maruz kalma,
- Oturma, hareket ve yatma pozisyonlarındaki ani hareketler ya da bozukluklar sonucu,
- Fıtık gibi hastalıkla beraber ortaya çıkabilir,
- Aşırı kiloluluk ya da şiddetli eklem ağrılarına neden olan romatizma esnasında,
- Omuriliğin hasara uğraması,
- Ruh hastalıklarının artması,
- Bazı kişilerde genetik yatkınlıktan ötürü sinir sıkışması yaşanır.
- 15 adet kuru kiraz sapı
- Bir avuç ısırgan otu
- 1/5 bardak içme suyu
Kaynayan suyun içerisine kurumuş kiraz saplarını atın. Kısık ateşte 5 dakika kaynatın. Daha sonra ısırgan otunu ekleyip 3 dakika daha kaynatın. Yemeklerden bir saat sonra bir bardak olarak tüketin. Bir ay boyunca bu kürü uygulayınız. Bu sayede vücudunuzda deforme olan tüm virüs ve bakteriler atılırken genç hücre oranınında artacağını göreceksiniz.
Genellikle kollarda yaşanan sinir sıkışması hareketleri kısıtlayarak günlük yaşamı olumsuz etkiler. Peki sinir sıkışması nedir? Belirtileri ve doğal tedavi yöntemleri nelerdir? Sizler için sinir sıkışmasına dair bilinmeyenleri araştırdık. Sinir sıkışmasına dair her şeyi haberimizin detayında bulabilirsiniz.
Kas, kemik ve tentonların hasara uğraması sonucu meydana gelen ve zamanında tedavi edilmediğinde ciddi sağlık sorunlarına neden olan hastalığa sinir sıkışması denir. Vücut hareketlerini kısıtlayarak şiddetli ağrılara neden olur.
Tüm vücudumuza yayılan sinir sistemi beyne vücudun görevlerini taşır ya da beynin görevlerini vücuda taşımakla görevlidir. Bu sayede vücut ve beyin koordine bir biçimde işler. Bu görevler arasında duygu, algı ve hareketler vardır.
Bunların bir bütün işlemesi ile vücut günlük aktivitelerini sorunsuz çözer. Ancak yaşanan her hangi bir deformasyon sonucu bu ileti kaybolduğunda ciddi aksaklıklar meydana gelir. Bu rahatsızlığı hemen hemen her insan hayatının belli bir döneminde yaşamıştır. Bunun nedeni ise bu sinir sinyallerinin aşırı hassas olmasıdır.
teşekkür ederimmm
Himm kalp mi var acaba sag mi sol mi ya da stres den olabilir
Sigara içiyorsan normal. İçmeyenler içinde zaman zaman olur.
Sinir sıkışması olabilir. Stres, cereyanda kalmak etken olabilir.
Cevabını hiç bilmesem bile bana da öyle oluyor arada sırada ama ben pek umursamıyorum.
Doktora gitmelisin birşey diyemem🙄
Kas spazm'idir.. :/
Sicak tutman en iyisi..
doktora git
kramptır o
Doktor derdime bul bir çare
anlamadım ne diyon ys
ya*
Şarkı bu
Uyuşma var mi
arada oluyor
Sık, sık serçe parmağında ve yüzük parmaklarına şiddetli ağrı oluşur. Dirsek iç kısmına doğru bir ağrı hisseder.
İlk başta ağır başlayan ağrı zamanla yavaşlayarak geceleri uyuşma ve karıncalanma hissi belirtisi görülmektedir. Bunun eli sallayarak ağrının yavaşlamasında yardımcı olmasıdır.
Başlarda ağrının yavaş seyretmesi sonrasında hızlanıp, özellikle belirgin kol hareketleri ile oluşan ağrılardır.
Kolun meydana getirdiği bağrının sinir sıkışmasına sebebiyet verip vermediği konusunda mutlaka bir hekim tarafından gerekli tetkikleri yap
teşekkürler
Biraz ovala geçer.
Kas agrisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar