Akıl sağlığım yerinde ama heyet raporunda akıl sağlığından elenir miyim geçmişim yüzünden? Paramedikte, polislik, hosteslik, pilotluk gibi sıkı eleme var mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akıl sağlığım yerinde ama heyet raporunda akıl sağlığından elenir miyim geçmişim yüzünden? Paramedikte, polislik, hosteslik, pilotluk gibi sıkı eleme var mı
Bu konuda kesin kararı sağlık kurulu verir, ancak geçmişte intihar girişimi öyküsü ve bipolar bozukluk tanısı, paramedik gibi sağlık personeli kadrolarında sağlık değerlendirmesinde önemli bir konu olarak ele alınabilir.
Şunları bilmek gerekir:
Atama şartları sadece diploma ve KPSS'den ibaret değildir; bazı kadrolarda sağlık durumu da değerlendirilir.
Esas belirleyici olan, geçmişte tanı almış olman değil; mevcut sağlık durumun, tedavi sürecin ve sağlık kurulu değerlendirmesidir.
Kurumun istediği sağlık raporu ve yürürlükteki mevzuat sonucu etkileyebilir.
Kısacası, "kesin engel olur" veya "kesin engel olmaz" demek doğru olmaz. Bu durum sağlık kurulu raporuna ve ilgili mevzuata göre değerlendirilir. Eğer ciddi bir başvuru sürecindeysen, atama yapılacak kurumun güncel sağlık şartlarını ve sağlık kurulu kriterlerini incelemen en doğru yol olacaktır.
112ye atanmak istiyorum durumum gayet iyi ailevi olayların sonucu yanlış teşhis aldım ama devlet doktorları kabul etmiyor ve düzeltilmesi de imkansızmış, ilac da kullanmiyorum
Ciddiyim gerçekten mesleği seviyorum insanlara faydam dokunsun istiyorum ama atanır miyim atanamaz miyim net bilgisini öğrenip ona göre yolmak almak istiyorum çünkü belirsizlik yoruyor beni
Cevap
4Cevap
Paramedik te bu kadar kapsamlı ve detaylı verilere bakılmıyor
Yani güncel durumum sağlıklıysa heyeti geçer miyim? geçmişte ilac da kullandım bipolardan ambulans ehliyeti ne engel olur mu peki? Siz paramedik misiniz nerden biliyorsunuz 🙏🏻🙏🏻
Bilip bilmeden konuşuyorlar galiba kimi olur diyor kimi olmaz moralim bozuldu çok
Bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda hicbiryerden bilgi alamadim
Istek attim
19 da nasıl aldın onu ya
Ailemden dolayı ders alsınlar üzerime gelmesinler diye int ettim ama öldürücü doz degil
aman knka ya ailen akıllanmaz kendine zarar verme öyle
Yokya cocuktum ozaman şimdi öyle yaparmiyim kendi ayağıma sıktım zaten heryerde önüme çıkıyor sicilim
çıkar elbette boş ver her aile de çıkıyor öyle deli edecek kişiler ama atanmana engel olur mu o konuda fikrim yok açıkcası
Iste keske net bilgi öğrensem emek veriyorum çünkü mesleği de seviyorum
olursun umarım ya daha çok gençsin
Hosteste thy sorun yapabilir bence
Paramedik sordum
İlk acil yardı.
O zaman yönetmeliğe bir bak bacım hayal kırıklığı yaşamaszın bende hosteslikte olmuştu
Nerden bakacam yonetmelige
Gireceğin şirketin yönetliğini arat internetten vardır illa eğer yoksa asistanlara danışabilirsin
112 kamu
Yok şizofren avukatlar bile var
Paramedik ama daha farklı devlette ve insanlara tıbbi müdahale yapıyorsun kritik olaylara gidiyorsun doktorların da bazıları olursun atanma zamanı durumun iyi ise dedi bazısı da pek bilemiyorum dedi
Bipolarin ağır vaka olarak geçiyorsa elerler. İlaçlarını elden al bu saatten sonra hastaneye gitme ilaçların stabilde.
Ilac kullanmiyorum teşhisim hatali özel deki doktorlar da diyor bunu ama hatali da olsa düzeltilmesi imkansız, ağır olarak geçip geçmediğini nerden anlayacağım? ben siddete uğradığım evden gidiyorum doktorlar manik atak yazıyor
Yıllarca bir vaka yaşamadığıni kanıtlaman lazım süreci doktorlara sor
Net bilgi alamiyorum
2 yıl yeterlimi
Onu bilmiyorum
Atanamazsın öyle
Bir doktor güncel durumun iyiyse atanirsin dedi ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?