2 senedir PCOS ile mücadele ediyorum, saç dökülmesi ile mücadele ediyorum. Bu konuda önerileriniz var mı? Siz neler yaptınız saç dökülmesini durdurmak için? PCOS'u olan var mı?
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O iki senelik mücadelede vücudun sadece hormon dengeni arıyor, senin enerjinden veya güzelliğinden bir şey eksildiği yok. İnüsilin direncini ve androjen seviyeni kontrol altında tuttuğunda o dökülme de durur, saçların yine sana döner. Zaten bu kadar güçlü durabilen bir kadının ışığını kolay kolay hiçbir hormon söndüremez.
Ne kullanmam gerekiyor
Vallaha aynı dert bacım. Kilo mu desen saç mı desen döngü mü desen hiçbirine yetişemiyorum...
Son 3 haftadır Gliss'in saç dökülmesine karşı olan şampuanını denedim ve azalma oldu gibi. Son iki seferdir giderde saç az.
Doktorlar da doğum kontrol hapı yazıp yolluyor ya da minoksidil kullanacaksın diyor kimse çare aramıyor buna ya şaka gibi
İnositol öneren çok onu denemek istiyorum buna ek soğan kürü falan...
Bakalım artık ama doğum kontrol hapı ile döngü düzene girdi, kanama ve kıllanma azaldı.
Doğum kontrol hapı bende çok fena yan etki yaptı aşırı depresyon mide bulantısı kilo gibi sadece aknelerime iyi geldi sonra doktorum bırakmamı söyledi bıraktım inositol önerdi ama inositol da çok pahalı 1 aylık inositol 1500
🥹🥹🥹
Cevap
4Cevap
yaşamadım.
Biocsin serumlar var eczaneden al kullan kesiyor etkili
eşimde varda hiçbir şey yapmıyor
Yapılması gerek çok kötü etkileri var
aynen öyle ama umursamıyor kıllanma var saç dökülmesi var vs
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?