Saç Bakım Bugüne kadar hangi saç problemini daha çok yaşadınız? kedili_prenses Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Saçlarınız hangi saç probleminden yana gülmedi? Bugüne kadar hangi saç problemini daha çok yaşadınız? Bugüne kadar hangi saç problemini daha çok yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mojazaharra Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl aşırı nemden dolayı saçımın hangi şekli olursa olsun (biraz uzun: di caprio tarzı) sürekli olarak nemden etkilenip eğri büğrü olması. o kadar şampuan kullanıyorum, bakım kremi kullanıyorum, keratin var ama yine de bazen hafiften bozuluyor. 1 0 Yorumla
na-noow2 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl saçlarımla ilgili hiç problemim olmadı saçlarım gür saçıma görede kesim yaptırıyorum gayet yumuşak , sıkı saçlarım var 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Elektriklenme 😃 bazen kıvırcık olmamın da etkisi var tabi koyun gibi geziyorum 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zor uzaması 🤦♀️ Saçlarımı bir süre çok kısa ya da kaynak saçla kullanmak zorunda kalmıştım. Çok zor uzadı. 0 0 Yorumla
Svd176 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sürekli sürekli dökülen bir saç yapım var yakında kel kalıcam diye korkuyorum 1 0 Yorumla
gitar_ist_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Saç dökülmesi b12 ve d vitamini eksikliğim vardı onun icin öyle oldu sanırım 0 0 Yorumla