Sağlık Hayatinizda hic sülük tedavisi yaptırdınız mı ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kuyruk sokumu agrilarimdan ötürü yaptırdım. Sifa olsun Bunlar başta minicik kanı eme eme topcuk gibi oluyorlar. Güncellemeler1 yıl 1111 Hayatinizda hic sülük tedavisi yaptırdınız mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Hayır yaptırmadım. poponu da atmazsın buraya artık.. 1 0 Yorumla
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Dötünü de koymazsın buraya yok artık ya..evet yaptırdım. 2 0 Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% 1 yıl Büyük konuşmak olmasın ama bu bana çok zor geliyor 😷 0 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% 1 yıl bi popomuz kalmıştı orayıda emcükletmeden olmaz dimi şlfdskglşfdk hey allahım gfkdsfdkjslkf 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% 1 yıl Kuyruk sokumun güzelmiş mi diyelim anlamadım ki 🤦 ama tehlikeli yerlerdeler sanki 0 0 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hastalık kapılabiliyor. kan işleri şakaya gelmez. 0 0 Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 95% 1 yıl "G♧tünden kan çekerler." dedikleri bu mu yoksa... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl suluk boyle mi oluyordu yaa ben farkli hatirliyordum bunlari boyle balik gibi falan bunlari demir tas falan sandim ksdjfkds 0 0 Yorumla
SercanAlakurt Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Hayır ama uzman kisiler tarafından yapılmalıdır ki oda cok nadir çünkü inanilmaz derecede bakteri kapabilirsiniz temiz değilse sülükler 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Temiz, tek kullanimlik Yorumla SercanAlakurt 1 yıl Yinede emin olunmuyor 1.2 hafta oldu haberde gördüm vefat etmisti birisi :( Yorumla Soran 1 yıl Ağzından yel alsın yav burası güvenilir Yorumla SercanAlakurt 1 yıl Sen öyle diyorsan öyledir sifa olsun inşallah 🤗 Yorumla
__çınar__ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Tam yerini etmiyorlar ya 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sorma Yorumla __çınar__ 1 yıl Sonuç peki nasil iyi geldimi suluklerin poponu emmesi kgkjkgkh Yorumla
herseyibiliyom Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl gt hıhım hoş mu? bence değil:) sence fgüzel 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 784 cevap paylaştı. Geçmiş olsun umarım faydasını görürsün 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Iyi baska yere kaçmamış 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tıkıyor orayı kacamaz Yorumla Bilir_Kisii 1 yıl Peki Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 307 cevap paylaştı. Hayır faydasi oludmu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oldu çok şükür , hacamatla beraber yaptırdım Yorumla Elifalevelif 1 yıl Ne güzel rahatladiysan Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Rezillik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu senin gtün mü 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dedemin gtu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cidden poponun şekli çok güzel. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hayır yaptırmadım. poponu da atmazsın buraya artık..
Dötünü de koymazsın buraya yok artık ya..
evet yaptırdım.
Büyük konuşmak olmasın ama bu bana çok zor geliyor 😷
bi popomuz kalmıştı orayıda emcükletmeden olmaz dimi şlfdskglşfdk hey allahım gfkdsfdkjslkf
Kuyruk sokumun güzelmiş mi diyelim anlamadım ki 🤦 ama tehlikeli yerlerdeler sanki
Hastalık kapılabiliyor. kan işleri şakaya gelmez.
"G♧tünden kan çekerler." dedikleri bu mu yoksa...
suluk boyle mi oluyordu yaa ben farkli hatirliyordum bunlari boyle balik gibi falan bunlari demir tas falan sandim ksdjfkds
Hayır ama uzman kisiler tarafından yapılmalıdır ki oda cok nadir çünkü inanilmaz derecede bakteri kapabilirsiniz temiz değilse sülükler
Temiz, tek kullanimlik
Yinede emin olunmuyor 1.2 hafta oldu haberde gördüm vefat etmisti birisi :(
Ağzından yel alsın yav burası güvenilir
Sen öyle diyorsan öyledir sifa olsun inşallah 🤗
Tam yerini etmiyorlar ya 😂
Sorma
Sonuç peki nasil iyi geldimi suluklerin poponu emmesi kgkjkgkh
Domalmis halde misin 🤔
Sülükler erkek miydi😃
Madem yaptın popon atmayaydın
gt hıhım hoş mu? bence değil:) sence fgüzel
Geçmiş olsun umarım faydasını görürsün