Yüzüm için yaptırmak istiyorum, sivilce ve lekelerim var.
Nereniz için yaptırdınız ve faydasını gördünüz mü?
#elifguccix
Nereniz için yaptırdınız ve faydasını gördünüz mü?
#elifguccix
sülük iyidır şu an tpta bile mümkün olmayan 102 çeşit ilaç sagılamakta vücuda ve doğal tamamen biraz ağrı sızı oluyo iğne gibi tabi sonraki 24 saat dikkat etmen lazım kanama olursa durdurmak zor oluyor kimisi demiş kullanılmış sülük ölmüyor falan yalan yok öyle bişey sülük kanı tamamen çektiği zaman şişer ve ölür ısırmayı bırakır kendiliğinden ve ölür hangi şehirdesin bilmiorum ama İzmir de bu işi yapan uzman tanıdığım var onların seminerleri oluyor ve bulunduğun yerden birini ayarlayabilir belki
İstanbul’dayım, anneme tavsiye edilen bir kadın varmış o yapacakmış.
Var yaptırdım öncelikle çok büyük şifası var tabiki uzman biri yapsın dikkat et ben yüzüme belime yaptırdım çok aşırı akne sivilce vardır belkide seans seans 6 7 defa tedavi yaptırdım ama şunu fark ettim aynı gün sülük tedavisi olduğum da cildim bile pürüzsüz olmuş mis gibiydi
6-7 seanstan sonra tamamen temizlendi mi yüzün?
Şöyle söyleyeyim ilk başta hani sülük tedavisi yapıldı herşey güzel kirli kanı emdi sonra salgısını yüzüne bıraktı vs okey çok güzel buraya kadar sonra bir bakıyorsun yüzünde daha çok akne sivilce olugor sebebi ne bilmiyorum ama ilk başta ortaya çıkıyor 2 3 gün geçiyor bakıyorsun yüzün böyle sanki hergun bakım yapmış gibi güzel ve sivilceler azalmis oluyor sonra yine çıkıyor tabiki sonra yine yaptiriyorsun feland erken ben bu 6 7. seansi kendi evimde kendim yaptım ama şunu öneririm evde sakın yapma ve ayrıca bu sülük tedavisinden sonra hayvansal bazı şeyler hatta hayvansal birşey yememek lazımmış 1 2 gün kadsr ve sülük tedavisi genelde her ayın 15 gibi yapılır daha çok kış aylarında kanlar daha zor akarken yapılır sebebi kan hızlı olursa yazın yaoildigin da çok kan kaybı oluyor baş dondurecek kadar.
Ben 19 20 yaşında yaptırdım o zamanlar zaten azalmaya başladı yüzümde nerdeyse kalmamıştı ama belimde aşırı çöktü belime her yapildigin da nukkemmel oldu hiç sevilce kalmadı izi de kalmadı yani bence yaptır ama sağlık kuruluslarinda
Ayrıca hiç acısı yok başta aynı doktorda iğne vurmuş gibi bir ısırık oluyor o kadar
benim arkadaşım vardı başına yaptırırdı ve çok baş ağrısı olurdu sülük tedavisi gördükçe baş ağrısı kesiliyordu
Ben yaptırmadım, parktayken 30-40 yaşlarında bir abla arkadaşıma önermişti. Kendisi yaptırmış neticede
Ne için yaptırmış?
Sivilce izleri varmis kanks
Cevap
8Cevap
Eğer yaptıracaksan yavru sülük alıp 3 hafta beklemeni tavsiye ediyorum bazı Petshoplar veyahut balıkçılar da olabilir 2. el sülük bile satıyorlar ve daha önce emdiği bir kişiden virüs kapma ihtimali var 11. Yüzyılda değiliz Hastanelerimiz var hacamatı öneririm ama sülük şart derseniz de dediğim gibi yavru alıp büyütün
sülük tedavisi iyidir. rahmetli nenem çok yapardı ve iyi de gelirdi ama şöyle tehlikesi var bazen çekemiyorsun çok kan akabilir. ona dikkat et ve hatırladığım kadarıyla işlem bittikten sonra ölmüyorlardı kanımca. bu yüzden kullanılmamış bulmak da zor.
Kullanılmış olması sakıncalı olur mu?
Kafama göre değil farkındaysan araştırıyorum.
Bilgiler için teşekkürler
Anladım teşekkürler 😌
Düzgün yağsız ve tuzsuz beslen ciğerlerini ve akciğerlerini enzimlerin iyi düzgün çalışsın yüzünü günlük nivea vb marka köpük sabunu ile iki öğün yıka gece kremi sür nemlendiricili falan düzelirsin
Eczaneden aldığım yıkama jelini ve güneş kremini kullanıyorum, fondöteni bile bıraktım.
Ama beslenme konusunda sıkıntılıyım :/ en iyisi onu da sıfırlamak
Eczaneden almanda değil fayda gratistende alabilirsin fix masraflarım arasındadır bu yer bir çok ecza firması dahil ürünü satar ama son kullanma tarih ya da üretim tarihi eski olduğu için üründen verim alamazsın bunu bilmiş ol güzellik cilt ürünü der isen öneri sunarım fakat günlük kahvaltını öğle ve akşamını düzene sok asla poğaça türevi yağlı tuzlu değişik şeylere el atma
İltihap varsa ona etkisi olabilir, donanımlı biri yapmalı bazılarında kanama olabilir durumuna göre pıhtılaşma olmazsa felan.
Hacamatı da deneyeceğim ama farklı zamanlarda. Sence hangisi daha iyi?
Kan temizlenince sivilceler de azalmaz mı?
Çünkü dıştan yeterince bakım yapıyorum ama içten de bir şeyler yapmak gerekiyor.
Beslenme konusunda sıkıntım var, onu tekrar düzene koymaya karar verdim :/
Hacamatı zaten yüzüme yaptırmam sırta falan yaptırırım o vücuttaki tüm kirli kanı alır.
Teşekkür ederim bilgiler için.
Evet ama yüze en yakın yer sırt, o yüzden öyle düşündüm.
Doğru olmaya da bilir tabii.
Hacamatı da başka şeyler için düşünürüm o zaman.
Bulasma beni yedi yedi bitirdi yedi yedi bitirdi doymadılar
Ne için yaptırmıştın?
ankilozan spondilit için yaptırdım. fayda görmedim.
O ne oluyor tam olarak?
Ve nasıl yapıldı?
benimki tedavisi olmayan bir kronik hastalık ölüme kadar gidebilme riski var. iç organlara ve eklemlere savaş açıyor vücut. genetik ama.. bende kanı emdi yeni ürettiği salgıyı vücuta verdi.
Aman tanrim hayir yaptirmamda
Sülük ge dayana bilecen mi
Çok acımadığı sürece dayanabilirim. Yaptırdın mı?
Ablan ne için yaptırdı ve faydasını gördü mü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar