boş inanç ama sadece kendinizi kandırmak. doğalcılar doktorları doktorlar doğalcıları. öyle ama hangi tıbbi literatüre dayanarak. Bunu yaptıran cinci hoclara da inanır. Tamam bazı şeyler parasızlıktan yapılır ama bu tedavi filan değil. kızlaya kan bagışında bulunun
0
4 Yorumla
Soran
9 ay
Ya ben asla yaptirmam ama bir tanidigimiz çok söyledi bunu bize Yani elimde yıllardır geçmeyen bir yara var onun için yaptiricam. Kaç doktora gittim profesöre gittim hiç biri çaresini bulamadı. Bir de bunu denicem
Mersin'de bu işi yapan tanıdığım kız var ama kendisi de normal değil yani buna inanıyor yapıyor bazen para kazanıyor bu işte ama öyle düşündüğünüz gibi bir bilgisi yok gerçek hayatları da karmaşık eğitim falan aramayın zaten. Yapanları da ya üçkağıtçı ya da kendi halinde. Yaptıranlar da çok iyi olduğunu düşünmüyorum kırık biri olabilir. Bazı şeyleri aklım erer ama buna aklım ermez. Siz gene de bildiğinizi yapın.
Evet annem ve babam zamanında ikisi de yaptırmıştı. Babamın belinde kanal daralmasi vardı yürüyemiyecek dereceye gelmişti ve sülük çok iyi geldi adama. Keza annemin tiroitlerinde sorun vardı sülük yaptırdıktan sonra doktor kontrolüne gitmişti ve doktor anneme şöyle dedi "sen ne yaptın da iyileştin?"
Çünkü aldığın yer önemli. Çünkü kan emdiği için kimisinin sağıp tekrar sattığını duydum. Bu da sakıncalı hatta ölümcül olabilir. Yapan kişi de önemli sülükleri çıkardığında oraya çok iyi tampon yapması gerekir. Yoksa kanı durduramaz. Kullanılan sülükleride atmak gerekir