Arkadaşlarımın isimlerini unutuyorum, ellerim uyuşuyor vesaire vesaire, bu eksikliği düzeltmek için yiyeyim desem yiyecek olarak 6 ay 1 sene sürüyor, ilaç olarak alsam solunum problemi yaşıyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlarımın isimlerini unutuyorum, ellerim uyuşuyor vesaire vesaire, bu eksikliği düzeltmek için yiyeyim desem yiyecek olarak 6 ay 1 sene sürüyor, ilaç olarak alsam solunum problemi yaşıyorum
Ya ilaçtan kastınız iğnenin yan etkisiyle durum değişebilir B12 vitaminindeki moleküllere mi alerji var yoksa iğnenin içindeki maddelerimi sorgulanmalı bir eczacıya danışmanızı öneririm tavsiyem şu;eğer B12 ye değil iğnedeyse sorun dil altı B12 spreyleri kullanmanız çok daha kolay kana karışır ama yinede alerjinin ne olduğu bulunmalı
Cevap
0Cevap
İğnesi de mi alerji yaptı
Şöyle bu nasıl iş diyeceksin ama iğneyi de engelleyen farklı bir durum var şimdi ya hap içerik değişikliği isteyeceğim ya da hunharca yemek yiyeceğim çünkü durumu ciddi
Hap bendede reaksiyon yaptı iğnesi yaradı tabi her bünye ve sebep farklı yeşil mercimek ve köfte tüketin somon balığı avokado da iyi gelir dilerim geçer sakin kal sabırla gözlemle vücudu emin ol ne yarar ne yaramaz söyler hap karaciğere ağır gelmiş alerji yapmış o belli demekki kuvvetli bi ilaç
Anneme verilen çinko bile kahve ve lif içerikli yemeyin yazıyordu eğer çinko emilimi bozukluğu varsa onu tetkikler diye kimi zaman süt ürünleri bile yaramaz hapın faydası kadar zararı da okunmslıdır
Çok geçmiş olsun yıllardır kendime vakit ayırmadim yemeğe dikkat etmedim bekar hayatı işte sonunda öylesine yaptırdığım bir chekup da çıktı ilaç kuvvetli evet 5 günde şikayetler azaldı ama nefes alamadım 😄
Teşekkürler sağolun Karaciğer kaldırmıyor bazı hapı, hapı içerken kesin bişey yan etki yaptı lütfen dikkatli oku kağıdını doktor demiyor çünkü şunu yeme bunu içme bu hap varken diye
Öyle öyle kesinlikle haklısın bir anda nefesim daraldı başta anlamadım sonra yan etki olmasın dedim bir baktım yazıyor kağıtta içmediğim bitki çayı kalmadı rahatlatsin diye abartısız ölüyordum ilaç hayatta içmem dshs herşeyin doğal olanı modundayim bu korku yetti çünkü bu arada ilgine teşekkür ederim bu sitede böyle önemli sorulara cevap veren insanlar olması çok güzel
Kesinlikle panik atağın vsrmış ve su üstüne çıkmış ölüm korkusu gibi anksiyete bozukluğu da olur sorunun sakin kal buz koy soğuk duşta iyi o durumda site beni ilgilendirmez insanız sonuçta ben benden sorumluyum troll değil bu hepimizin gerçegi duyarsız olmam geçmiş olsun rica ederim hayırlı geceler 🙏
B12 iğneleri var, kan tahliline göre aşırı düşükse iğneye başvuruyolar zaten
Aşırı düşük ya check-up da çıktı zaten ilaç değişikliği isteyeceğim sanırım
Benim bi arkadaşımın da alerjisi var iğne vuruluyo. Tekrar doktora git
Dil altı formları var bir sürü markanın emilimi daha kolaymış kana karışması için araştır al bence
Bunu doktora sorman en iyisi
Doğal b12 içeren gıdalar tüket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?