Uyumam lazım, gece uyuyamıyorum, her an bir şey olacakmış gibi geliyor, sebebi sizce nedir? Hangi uyku ilacını alsam eczaneden iyi gelir?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uyumam lazım, gece uyuyamıyorum, her an bir şey olacakmış gibi geliyor, sebebi sizce nedir? Hangi uyku ilacını alsam eczaneden iyi gelir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kan değerlerine baktır hemen uyku ilacı deme vitamin değerlerin düşük olabilir ya da yüksek stres altında vücut uyuyamaz
Demirim düşmüş olabilir
Bilmiyorum baktır sen d vitamininden şüpheleniyorum bende ya da kan yapıcı verir ben onlar eksik olunca uykusuz geçerdi hayatım ama aldıktan sonra günde 3 defa uyurdum birde gittikten sonra her 6 ayda bi kan değerlerini kontrol ettir binkadin için en sağlıklısı bu
Bı ara bende öyle idim 6 Şubat depreminden sonra Melisa çayı falan içtim baya kullandım iyide gelmisti
Melisa çayı hemen uyutuyo mu peki kaç fincan içtiniz şekerli mi şekersiz mi 😂 ya o kadar uykum var ki kusura bakmayın çok sordum
Kaygılarını endişelerini bitirecek tercihler yaparsan iyi uyursun
Birlik oturuyorum kaynanamlarla
Artık kulak tıkacı aldım uyumak için
Seninki yanlış hissetmiyorsam tikacla çözüm bulacak mevzu değil, içsel; içine atipta hıncını çıkaramadığı, sürekli içinde zihninde onlarla harb ettiğin hırs yatigin ama çaresiz kaldığın , hesabını görmek isterken güçsüz yanlız kaldığın seyler
Evet aynen sizin dediğiniz gibi o kadar şeyi içime attım bana yaptıkları haksizliklari maddi yönden babam güçsüz olduğu için benle dalga geçtiler babası ablası hep sustum susarlar diye ama kendilerini haklı gördüler yuvamı yıktılar ama cocuklarim var diye mecbur tekrar barıştım
geçmişte deprem vb afet yaşamışlığın varsa normal
Evet ya maalesef
her an yeniden olacak gb hisler bazen akıldan çıkmıyor maalesef
Yardımcı olurum
Nasıl yani
Sorunun varsa
İşlerim yoluna girmiyo napicam bilmiyorum iş arıyorum yok eleman aramiyoruz diyolar arkadaş ortamindan dışlanıyorum antidepresan aldım ama ağlıyorum o kadar caresizim yani Allah beni sevmiyo galiba bi kaç defa alkol aldım onun günahı mi cikiyo bilmiyorum tövbe ettim bana dua eder misiniz
Yazarmisin bana
Senin kafanı sisirmek istemem yazarım ama of nerden yazdı bu falan dersin çok derdim var
Çözerim eminim
Xper yetmediği için yazamadım takip attım
Yazdım ben size