50 miligrama çıkarttı doktor, 3. gündeyim. Sadece ilaçlara bel bağlarsam iyileşemem değil mi
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 50 miligrama çıkarttı doktor, 3. gündeyim. Sadece ilaçlara bel bağlarsam iyileşemem değil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zaten 3. Gündeymişsin daha. İlaçlara devam et faydalı olmasa doktor yazmazdı heralde. Onun haricinde sevdiğin şeyler yap mesela merak ettiğin konularda burada soru sor zaten kız olduğun için çok cevap ta gelir belki 😂😂
Bazılarını gizli üye olarak ta sorabilirsin @Sadece1dkbirkereoku
Evet 3. gündeyom bir şey soracağım hiçbir şey yapmayıp sadece ilaçlara bel bağlarsam iyileşemem değil mi
Bilemem ama bunu zaman gösterir galiba sen hem ilaçlara devam edip hem dediğim şeyi yaparsan bir süre sonra belki farkında bile olmadan unutabilirsin
60 günlük bir hedef koydum kendime bu 60 günde Spor yapacağım ana hedefim dini sıfırdan öğrenmek olacak günde 2 litre su içeceğim uyku saatlerim sabit olacak ilaçlarımı düzenli kullanacağım kitap okuyacağım en sade açık bir kitap var kelime haznem gelişmesi için de 3-4 günde 2 kelime öğreneceğim Türkçe kelimeler namaz kılacağım Kur'an okuyacağım bakım yapacağım kendimi değerli hissedebilmek için bu süreçte derse başlamayacağım çünkü ciddi derecede unutkanlık hafıza sorunu yaşıyorum ilaçların etkisi ve anksiyeteden dolayı bunları Zor da olsa 60 gün devam ettirsem hafızam keskinleşir mi sizce
Bunların bence illaki faydası olacaktır 👍
60 gün sonra da artık daha güzel ve rahat bir program hazırlayabilirsin.
Ama dediğim gibi sadece bunlarla sınırlı kalma sevdiğin şeyler de yap mesela burada soru sormayı dene bazen süper soru seçiliyor çok cevap gelir
Hayatı Umursamayın Anksiyete İle Dalga Geçin, Doğa'da Yürüyüş Yapın
Yapamıyorum işte
sosyal etkinliklere katıl diyeceğim köydeyim diyorsun çok sosyal etkinlik olacağını sanmıyorum
Maal
Pardon maalesef demek istedim
bende bi an şaşırdım acaba soruyu mı yanlış okudum yoksa cevabim yanlış mı diye neyse anksiyeteden kurtulmak için doğal 1 yöntem önerebilirim ıhlamur eğer ıhlamur varsa şeker katmadan limon ve ya bal ile tatlandırarak içerse sabah ya da akşam 1 fincan fazlası etkiler uyku yapar 1 fincan içersen anksiyetini tetikleyecek olan her şeyin etkisini azaltacaktır anksiyeten azalınca da daha pozitif düşünebilirsin
İlaçlar bir yere kadar ve gereksiz ben yıllarca kullandım 5 senedir kullanmıyorum gayet iyiyim
İlaçlar gereksiz değil ilaç kullanmazsan iyileşemezsin ilaç sadece sana yardım ediyor seni kurtarmıyor bataklıktan senin kendi hayatını değiştirmen gerekiyor demek ki gayet iyi olman ilaçları bıraktıktan sonra hayatını değiştirmesin ama o ilaçlar senin kaygını gerçekten azaltıyor
Ama bağımlı Hale getiriyor. İçmeyinxe her şey tersine dönüyor. Önce ben iyiyim demesini öğrenmen gerekiyor. Ensene bi su vurman da yetiyor ilaçlıl bir durum yok ki bu hastalığın tıpta adı bile yok sosyete hastalığı diye geçiyor
Kalıcı bir hastalık mı peki yani bir türlü kurtulamıyorum ilaçlar olmasa daha kötü olurum ne yapacağım bilmiyorum ilaçlara alışkanlık yapma ihtimali de var tabii ki doktorlar ne kadar hayır desene Ne yapacağım bilmiyorum
Ben kurtuldum işte diyorum ya ben iyiyim demesini öğren birde kriz başlayacağını düşündüğünde enseni ıslat
İlacını düzenli kullan ben günde 300 mg kullanıyorum 3 aydır faydasını gördüm kaygı seviyem baya azaldi
Benim dorum çok düşük değil mi sence dozuum daha önce hipomani yaşadım sonra dibe çöktüm çok ağır bir major depresyon yaşadım bu süreçte bende anksiyete de oluştu şimdi derpesyon bitmiş anksiyete ile uğraşıyorum sadece ilaçlara bel bağlayıp hicbirsey yapmasam düzelmem değil mi 300 miligram kullanıyorum demişsin doktor dozu hangi durumlarda arttiriyor
Wellbutrin kullanıyorum ben 150 mg ile başladı pek faydasını görmedim 300 mg a çıkardı sonra ama wellbutrin ve selectra farklı ilaçlar ana bileşen maddeleri farklı selectra 300 mg kullanilmaz
Peki beni iyileştirecek doz mu 50 miligram selectra sosyal anksiyete mi Yenermiyim aynı zamanda anksiyete de var
Daha çok yenisin etkisini görmen için 2-3 ay düzenli kullanman lazım 2-3 ay sabret düzenli olarak iç ben alarm kurdum her gün 9 da içiyorum unutmamak için sen de öyle yap. 2-3 ay kullan bi faydasını görmezsen doktora söylersin başka bir ilaca veya tedaviye geçer ben yıllardır cesit cesit ilac kullandim ilk ilacım paxildi o kadar yoğun anksiyetem vardı ki o ilacı kullanmaya bile korkuyodum ama simdi tecrubeli bi antidepresan kullanicisiyim korkulacak biseyi yok bir alerjin yoksa ilaca karsi yan etki oranı çok düşük
Hangi köydesin
Arada mastürbasyon yap bedenini de rahatlat
Gecmis olsun
İnşallah
Öyle bişey yok