8 gü
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eskiden ben de öyleydim asosyaldim saatlerdir bilgisayar oynuyordum 16 yaşıma kadar böyle yaşadım son 3-4 senedir çıkmaya başladım
Tek yasarsan sıkıntı da birileri gelip gidiyorsa sosyallesiyorsun iste
Aile evinde böyle
Psikiyatrik yardım al o zaman
İlk olarak kalkıyor bi ılık duş alıyor güzelce giyimip süslenip bi tur atıyorsun silkelen kendine gel
Çıkamam korkuyorum çocuk gibi hissediyorum
Kendinle yüzleş bunu yapabilmen için bir yerden başlamalısın egoları tabuları yıkma zamanı böyle olmaz aslımda birşeyin yok bilinç altını iyi yönet ya da onu tanı
Çok travmam var dışarda kötü oluyorum odamda günler geçsin diye bekliyorum
Bunların sebebi nedir bir insan durduk yere böyle olmaz ilk bunları yenelim açıklamak istersen tabi ama her şey senin elinde
28 yaşındayım küçük ilçede yaşıyorum hep evdeyim odadan çıkmıyorum sınıf öğretmenliği bitirdim dört senedir atanamadim evdeyim hiç arkadasim yok sosyal fobim çok yüksek babamda annemle beni sevmez kendi tarafıyla sadece kendisi görüşüyor bizim eve kimse gidip gelmez bağ kuracak hiç kimsem yok düğünlere gittim annemi kimse tanımıyor ki beni tanisinlar her yerde tek olmaktan biktim babamın tarafı babam bizi kotuledigi için zaten sevmezler bu kadar şeyin içinde birine aşık olmuştum çok emek vermiştim evlilik düşünüyodum beni aldattı o kadar yıldan sonra depresyon geçirdim eve kapandım üç sene evden çıkamadım o dönem atanamadim şimdi evdeyim artık çıkamıyorum hiç arkadasim bile yok annem aksama kadar camın önünde oturur oda normal değil tek üzüldüğüm genç yaşlarımi yaşayamadım bende isterdim insan yerine konulmak arkadaşlarımla kafelere gitmek hicbisey olmadı
Anladım bak mesele aekadaşın olması insanların seni tanıması degil bak ne güzel dedin birisi vardı bişetler oldu etti nasıl bir etki bırakmış sende sende pes edip kabuguna çekilmişsin bu hayatı kendşn yazmadın ama kendin yönetebilirsin şimdi güçlü olup ayaga kalkmanın zamanı kimseye bel baglama hayat senin hayatın neyş neree nasıl yapacagına kendin karar ver ayaga kalk kimseyi umursama hiç bir şey için geç degil kendi kendini bitiriyorsun ne olursa olsun hayat devam ediyor nereye kadar böyle olavak kendine bir sor bakalım
Ne benim elimde neyim var ne kaldı ruhum çekilmiş gibi girdiğim her yerde tekim düğüne gidiyorum annemi tanımıyorlar diye benide kimse tanımıyor bı tane gezecek arkadaşım yok çıkamıyorum dışarı babam evde istemiyor ablamın yanında kaldım İzmir'de orada kimse yok kafayı yedim eve geldim burada da aynı ben evlenmek istemiyorum psikolojim bozuk ama çıkamıyorum da evden sosyal fobim var
İlla bişeyin mi olması gerekiyor neyin olmasını istiyorsun sendeki en büyük sorun ilgisiz ve sevgisiz kalman olmuş duygu degişimin yüksek ilk olarak ne istiyorsun bunu bilmelisin öyle kolay kolay pes etmek kabuga çekllmekle bir şey yapamassın illa birisi şart degil bazı şeyler için bunu düşün
Tek başıma dışarı bile çıkamıyorum kimsenin umrunda değilim babam yüzünden akrabalar bile bizi disladi hiç kimsem yok depresyon geçirdim ben hayatımda hiç bişey yok tek başıma çıkmaktan korkuyorum
Bende sana diyorum ki korkacagın bişey yok bunu yenmek senin elinde toparlanman için neyi bekliyorsun senin insana ihtiyacın yok seni böyle yapanda bir insan olmadımı hala niye böyle diyorsun kaç yaşındasın sen
28 yaşındayım ama çocuk gibiyim var yalnız kalmaktan bile korkuyorum ben tek başıma olmak istemiyorum benim hiç çevrem yok eskiden böyle değildim üstümden basıp geçtiler iğrenç biri gibi hissediyorum kendimi sevmiyorum
Burada senin daha çok güçlenmen lazım pes etmek yakışmaz sana ayaga kalkmak için neden başkalarına ihtiyaç duyuyorsun bu yaşananlar sadece sana özgü degil merak etme
Ne gücü ruhum çekilmiş gibi nereye yoneleyim her şey bitmiş gibi dört senedir sınıf öğretmenliği giriyorum atanamadim şimdi kpss de olmayacak boşa geçen hayat benimki ezik biriyim dışarı çıkamayacak kadar bibtane arkadaşım yok hicbi zaman sevilmedim ailem dahil akrabalar bile aynı bazen zor nefes alıyorum
Bunları bir kenara bırakıp ayaga kalkıyorsun senin sevgiye ilgiye ihtiyacın var kendinş yıpratma boşuna gencecik insansın yazık etme kendine boş ver onu bunu kendine bak her zaman kabugundan çık artık giyin kuşan makyajını yap insan lazımdegil sana sana sen lazımsın hayat enerjini çektirme içine
Ne enerjisi kendimi sevmiyorum diyorum dışarı cikmak istemiyorum
Bende sana diyorum ki kalkıp kendine gel senin kimaeden bişeyin eksik degil
Eksik çok şeyden geriyim diyorum
Bende sana diyorum ki kadınsın bir adım her zamma öndesin iatedikden sonra olmayacak bişi yok ben seninle uhraşırım da sen dinlemessin yapmassın
Ne alaka kadın olmakla çekingen sessiz biriyim kimsenin umrunda değil
Birisinin umrunda olman gerekmez. Kadınlar herzmana bir adım öndedir siz kadınlar birer çiçeksiniz niye solduruyor yazık ediyorsun kendine ne olucak birisnim umrunda olman sana diyorum ki senin sevgiye ilgiye sevilmeye ihtiyacın var
Kimseyi istediğim yok benim
Eee ozama niye hala diyoesun kimsenin umrunda degilim diye bende sana boş ver zaten kimseyi kendine bak her saman diyorum ismini bagışlarmısın
Deniz adım ama anladığın yok tek başına olmak korkunç evden çıkmak istemiyorum ben
Bende sana bunu yenmen için tavsiyeler be yapabiliceklerini söylüyorum deniz sen iatedikden sonra her şey olur
Yeminle anladığın yok ne anladın dışarı çıkınca her şey ne güzel mi olacak o kadar şey yazdım ne aile ne arkadaş bı halta yarayan yok
Ben anlıyorumda sen düzelip toplanmaya niyetin yok sana hayata dönmen için söylüyorum
İstiyorum ama az önce markete gidip geldim sanki yokmuşum gibi hissediyorum
İstiyorsun ama üşeniyorsun böyle ufak ufak başlayacaksın kendini yok sayma diyorum sana
Üşenmmek değil korkmak bu
Korkmayacaksın işte aslında korku felan degil kwndi kendini bitirmişsin bunu kendine niye yaparsın ki toparlan nir an önce böyle nereye kadar
Çıkamıyorum
Markete çıkıyorsun ama öyle ama böyle yavaş yavaş olacak bilinç altınla konuş biraz
Gittim geldim ama değersizlik hiçlik tavan
Bunlaeı böyle yeneceksin başka yolu yok kabugunun dışına çık sana senden başka ilaç olmaz birine bel baglama sonra başkasına atarsın suçu
Ben tek yapamam çıkmam aylarca çıkmadım da
Önemli olan tek yapabilmen böyle bir yere varamassın san akimsw lazım degil zaten ünsanların yüzünden böyle olmadın mı sen
Yolu yok çıkamıyorum
Yolu barda sen denemiyorsun sigaran alkolun var mı
Yok
Peki ben sana neler yapacagını dedim yardımcı oldum sen istemiyorsan hiç olmaz zaten
İstiyorum
Ozaman kalk ayaga başla bir yerlerden yık şu tabularını en azından balkonun varsa oraya çıkarak başla giyin kuşan süslen ya da nasıl rahatsan öyle harket etmeye başla
Benim kimsem yok
Ya bende aana birisi olsun diye demiyorum zamanında vardı biriside ne oldu bak haline hala kimsem yok diye söylüyorsun neden bu hala geldin insanlardan degil mi hala ne diye kimsem yok diye söylüyorsun deniz
İnsan lazım ama
Sen kendini bi topla insan en kolayı öyle önğne gelen dwgil ama
Çıksam ne yapayım
Kendine gelirsin illa çıkıp bir şey yapaak degilsin giyin sporlarını tak kulaklıgını yürüyüş yap mesela
Niye
Özgüvenin kendine olan cesaretin için niye olacak kabugunun dışına çık işte
Keşke benim gözümden görsen
Ben senin gözünden bakarak söylüyorum zaten senin şu an böyle olamana sebep olan insanlar degil mi hala niye insan insan diye tutturuyorsun
Uzun süre kaldığın için normal haftada bir gün sosyal ortamlara giderek başla yavaş yavaş
Korkuyorum zaten kimse yok
İstanbul'dami yaşıyorsun?
Hayır
Yardımcı olurdum
Neden çıkamıyorsun yavrum evden seni bağlıyorlar mı eve
Hayır korkuyorum
Niye bebeğim dışarıya çıkanları öldürüyorlar mı
Psikolojim bozuk
Kim bozdu
boş ver çıkıpta napıcan
Salam