Agorafobi ' den nasıl kurtulacam?

Merhaba arkadaşlar, Agorafobi ' diye bir hastalık var yani evden dışarı çıkma korkusu. 4-5 aydır bu durumdayım nadiren sokağa çıkarım onda da 10 dakika kadar dururum. böyle bir zulüm olmaz evden çıkamıyorum

Herşeyden herkesten korkar hale geldim, Hayatım bir ekranın önünde geçiyor sürekli. Sokağa çıktığımda insanlardan bakışlardan şehirden İstanbul'dan korkar hale geldim. Doktora bile gidemiyorum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum açıkcası. Bazen kendi kendime düşünüp duruyorum neden böyle oldu diye şu cevapları çıkartıyorum;

Belki hayat artık yordu beni, belki de kişisel saplantılarım var, belki de hayatın boş olduğunu anladım. Belki de ...

Sizlerden ricam eğer daha önce bu durumu yaşayanlar var ise ve geçtiyse nasıl ve neler yaparak geçirdikleridir. Konu hakkında bilgisi olan doktor olan arkadaşlar, uzmanlar var ise bana bir akıl versin çünkü artık kendimi iyi görmemeye başladım. Yaşım 23 bu arada.

Güncellemeler
+1 yıl
Ve ayrıca doğru dügün yemek bile yiyemez hale geldim, canım hiç bir şey istemiyor. Yediğim zamanlar az sadece açlığımı azalatacak kadar yiyebiliyorum hepsi bu. Çok yediğim zaman anında kusuyorum.
Agorafobi ' den nasıl kurtulacam?