Ciddi depresyondayım, her gece gerilim filmi izliyorum hayatımdaki tek heyecan gerilim filmleri.
Her gün ne yiyeceğim belli, küçük bir ilçede yaşıyorum buralı değilim, eşimin de benim gibi pek çevresi yok. Hava çok sıcak hiçbir yere çıkılmıyor. Kalabalık bir yer değil alışveriş merkezi yok. Cemre'deki kimsenin kafama göre olduğunu düşünmüyorum samimi de bulmuyorum. Bir parka gidiyorum çocuğumu götürürken orada birkaç anneyle ayaküstü sohbet ediyoruz hep yüzeysel hep aynı sohbetler.
Yaşama hevesimi ve isteğimi kaybettim. Kocamla ten uyumumuz ve gece izlediğimiz gerilim filmleri dışında eğlenceli hiçbir şeyim yok.
Psikiyatra gidip antidepresan başlayayım mı
Her gün ne yiyeceğim belli, küçük bir ilçede yaşıyorum buralı değilim, eşimin de benim gibi pek çevresi yok. Hava çok sıcak hiçbir yere çıkılmıyor. Kalabalık bir yer değil alışveriş merkezi yok. Cemre'deki kimsenin kafama göre olduğunu düşünmüyorum samimi de bulmuyorum. Bir parka gidiyorum çocuğumu götürürken orada birkaç anneyle ayaküstü sohbet ediyoruz hep yüzeysel hep aynı sohbetler.
Yaşama hevesimi ve isteğimi kaybettim. Kocamla ten uyumumuz ve gece izlediğimiz gerilim filmleri dışında eğlenceli hiçbir şeyim yok.
Psikiyatra gidip antidepresan başlayayım mı
Güncellemeler
27 gü
Çevremdeki kimsenin diyecektim yanlıs yazmis
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Depresyon böyle bir şey değil normal hayatın var işte daha ne olacak.
Hayatım çok kötü demedim hevessiz ve isteksiz hissediyorum kendimi herşeye karşı heycansiz ve yalniz
Öyle hisseden sokağa bile çıkamaz ya da evlenemez.
Antidepresan bu aşama için çok hızlı ve gereksiz olur , ilaçla tedavi en son basvurulmasi gereken yöntemdir, ne zamandir o ilçede yasiyorsunuz
7 senedir.
Demek ki sosyallesmenin bir faydasi olmayacak , sosyal medyadan yeni arkadaşlar edinmeye çalış, oyun oynamaya merakim varsa online oyunlar var yeni insanlar taniyabilecegin bir amaç uğruna sürekli seni mesgul edecek ya da sosyal medyaya icerik uretebilirsin , bence senin temel sorunun seni oyalayacak vaktini alacak bir uğraş
Tavsiye edebilecegin bı oyun var mı? Evet sosyalleşmek hiç faydalı gelmiyor samimi gelmiyor. O kadar çok uykum var ki hiçbir şey yapmadığım halde sürekli uyumak istiyorum uyuduğumda da çok garip garip rüyalar görüyorum hem anlam veremiyorum hem de rüyalardan yoruluyorum. Gidip bir kahve içebileceğim evime bir davet edebileceğim hiç kimsem yok tanıdığım tabii ki de insanlar var ama evimi çağırmam için 3 saat önce temizlik yapmam gerekiyor bir sürü sunum yapmam gerekiyor, insanlar yeme içmeye geliyor bende bunu sevmiyorum
White out survival diye bir oyun vardı çok seviyordum onu küresel her ülkeden insanlar var , en azindan ben oynarken nezih bir ortamdi böyle böyle tonla oyun var
Bı bakayım teşekkür ederim
Rica ederim , canin sıkılırsa ilaç alma gel sohbet edelim ama çay demlersen ☺️☺️
Yaa çok teşekkür ederim içimi ısıttı bu mesajın🌸
Çay verirsen benimde içim ısınırdi ama neyse sen millete hizmet etmeyi sevmiyorsun ben demlerim çayı ☺️☺️
kenidi topla doktor daha çok strese sokuyor varsa imkan tail yap işine gleceğine odaklan
Antidepresanlar çözüm üretmezler
Oda dogru
Sen şu an sadece çok sıkılıyorsun
Bi selam ver
Selam
Nbr
Ben ne diyom sen ne diyon kardes