Selam arkadaşlar. Sanırım depresyonda olabilirim. Küçük yaşlardan itibaren annemin bana karşı sıkça beni sevmediği sözleriyle karşı karşıya kalıyorum ve öyle de davranıyor. Kaç kere yanında oldum incinmesin diye ama o ben hariç herkese kulak veriyor. Çoğu kez benim söylediklerim çıksa da o an kusura bakma diyerek geçiştiriyor ancak beni dinlememeye devam ediyor. Oysa ben bölüm seçerken bile onun isteğine göre seçmiştim. Bölümüm yüksek bir bölüm ve iyi bir üniversitede. Ancak ben bölümümü istememe rağmen sırf kendi için kendimden alıp ona verdim. Şimdi ise evden kovuyor. Evet tartışınca ofkeleniyorum onca şeye karşı ama doldum artık. Dünyadaki herkes iyi bir ben kotuymusum gibi muamele yapıyor. Odamdan çıkamıyorum. Çünkü her lafında bir ima var. Ben değil bunu ailenin diğer fertleri de söylüyor. Ama tartışınca o büyük olduğu için onu savunuyorlar. O büyük bu kadar acımasız olma diye söylüyorlar. Ama acımasızlık değil gerçekleri söylüyorum, beni görmediği gerçeğini söylemem onu üzüyormuş. Eğer uzulseydi devam eder miydi? Ben bilmiyorum cidden fizyolojik olarak da kötüleşmeye başladım su sıralar. O olmayınca arkadaşlık ve yakın ilişkilerimin hepsinde boş vermislik icindeyim. Yanı eksiklik var. Ve güven problemi asla yaşamıyorum her arkadaşlık ya da yakın ilişkiye başlıyorum ve pasif durumda oluyorum. Cevremde şikayetçi hiç sohbetin yok, bizle takılmıyorsun diye ama bunlara inanın kafayı takamıyorum. Beynim o kadar dolu ki. Geceleri uykularım bölünüyor. Uykuya zor dalıyorum. Sizce tedavi almalı mıyım? Ve ne tür bir depresyon yaşıyor olabilirim?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benimde annem seninkine benzer ama o bulaşmaz bana. İlgilenmez canım sıkkın olunca ne derdin var diye sormaz detrtlerime ortak olmaz ben o kadına bişey anlatmam zaten. Anne sıcaklıgıda yok soğuk bir kadın genel olarakta öyle kimse sevmez bunu babamın başına bela diye kaldı bizde istemiyorum ama yüz yok kadında gurur yok. Bazen üzgün olunca beni güçsüz görüp üstüme gelmeye çalışır. Ama ben ne yaparım o zaman biliyo musun dünyanın hakaretini saydırır oturturum onu yerine. Onun dışında muhatap olmam mecbur kalmadıkça gidip sarılmam öpmem. sen ona iyi davrandıgın için o sana böyle davranıyo bu kadının senin annenin annelikle uzaktan yakından alakası yok hak ettiği gibi davran bak nasıl kedi oluyo
Annemi okudum.
Çok teşekkür ederim. Benimki de ilgisiz bu beni daha da yoruyor. Düşünmekten biktim herkesin annesi belki her gün tartışsalar bile sevgilerini belli ediyorlar benim annem ise belki de benden nefret ediyor. Her gün beni reddedişini görmem psikolojimi bozdu. Teşekkür ederim. Dediğini yaptığımda öyle oluyor. Ama o kadar vicdanliyim ki küçük bir vicdansizlik yapım derken 1 dk sonra dayanamıyorum bende de sorun var. Belki de kimse bu kadar samimi olmak istemez 💔 Ama benim annem ben dışında herkesle benden daha çok samimi. Mesela ben dedim geçen ben varım yanında kimseye ihtiyacın yok diye o da dediki sadece sizinle olmaz. Daha da çok şey dedi aynı şeyler. Ama nasıl su vicdanımdan biraz su istimal ederim bu gerçekten benim için en zor iş
Benim. ki korona olduğu halde evde maskesiz gezip bulastirmanin derdinde
Bende sevemedim ataninca evimde istemiyir
@mutsuzzzzz__ Bende de öyle bir durum oldu. Korona olmuştuk ailecek babam kardeşlerim ben ama o en çok diğerlerine hizmet ediyor. Ben ağır geçirsem de umrunda değildi.
Anlıyorum her dediğini şu an bile çok yalnız hissediyorum
@mutsuzzzzz__ Bende, ondan dolayı burdayım🙏🏻
Yazabilirsin
@mutsuzzzzz__ Artık vicdanıma el atma vaktim geldiğini düşünüyorum. Bu konuda sende kendine vicdanlı diyormusun? Çünkü vicdanım onla arama mesafe koymakta engel
Ah evet vicdan... disardan bakılınca evet vicdansız gibi durabilirim ama her şey dışardan göründüğü gibi değil. Ben normalde o kadar vicdanlı biriyimdir ki empati yaparım insanlara yardım ederim kimseye haksizlik etmem ince düşünceli ve hassas duygusal biriyim. Sonradan fark ediyorsunki hak ettiği gibi davranmazsan kimseye ailende olsa tepene çıkıyorlar hayat bana bunu çok güzel öğretti o kadın bazı şeyleri hak ediyprsa sen vicdansız olmazsın önemli olan haksızlık yapmamak haksız yere kırıp dökersen vicdanssiz olursun senin annen hak ediyo
Her seyi. ben mesela kadını görünce zerre acimiyorum her seyi söylüyorum ağzıma ne gelirse çünkü hak ediyo o. Bide mesela üzgün oldugumda beni ezmeye calisiyo bak. Tek becerdigi beni büyütmüş başka bişi yok annelik bu değil. Eskiden üzülürdüm artık umursamıyorum mesela o karıyı anne sevgisini bana göstermedi o kadına karşı nefret doluyum sadece içimde sevgi yok. Ne zaman kötü davransam kadın bana kedi oluyo inanır mısın çünkü hak ettiği gibi davranıyorum sende annene hak ettiği gibi davran ağzını acip tek kelime edebioypmu bakalım psikopat ruh hastası karı.
psikoloğa gidebilirsin.
parklarda ağaçların altında oturmayı deneyebilirsin.
Sosyalleşmeyi sevmiyorum. Arkadaş ortamına girmek sıkıcı geliyor. Tek takılınca beynim durmuyor. Gideceğim inşallah 🙏🏻
Bir psikiyatrist uzmanına başvuru yapabilirsin