Arkadaşlar, ben sabah işe gittiğim için yatsıya kadar hiçbir namazımı kılamıyorum orada ve geldiğim zaman o kadar yorgun oluyorum ki namaz kılarken bile başım dönüyor. Hani ne yapmam lazım ama kılmak da istiyorum.
27 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İşteyken neden kılamıyosunki sadece 5 dakikalık vakit bulamazmsın
Kılıcak yer yok hani bi zeki sensin dimi
Fikir sormuşsun fikir vermek adına sordum değişik
Fikir olduğunu düşünmüyorum şahsen yorum yapmak için yapmışsın zaten bir yorumda da belirttim nefes alacak zamanım bile yok siz diyorsunuz ki zamanında kıl yok işte işi bırak yok işte kılman çok önemli yok vesvese veriyor şeytan sana ne alaka kral hani yorumları okudum ya bir kere daha milletimizin ne kadar cahil olduğunu anladım
Önyargı nerden geliyo ilgi alanım ve yardımcı olabilceğimi düşündüm vesvese falnda demiycektim sana da işe yararsa tabi çözüm üretmeye çalışıcaktım bnde zorlanıyorum bazı şeylerde buyüzden yazdım
Ya tahammül seviyeni yükselt ya da en ufacık cevaba tahammül edemiyceksen sorma arkadaşım.
Sizene mesela? Çokta cevabınınıza kalmadım hani çok da yardımcı olmadığınız şahsen benim bildiğim bir şey söylediniz sadece yani yardımcı olduğunuzu düşünüyorsanız bence düşünmeyin
Yardımcı olduğumu düşünmüyorum yardımcı olmama fırsat vermediniz.
Kral yardımcı olmadın çünkü bana bildiğin bir şey söyledin bildiğin bir şey söylemen bana bir yardımcı olduğun anlamına gelmiyor şahsen
Tatlıım cevabıma kalmadığını biliyorum ama sordum cevaplamak istedim
Pardon yardımcı olamadığım için:)
Dengeli beslenmiyorsun. Dengeli beslenmen gerek
Kaza edebilirsin
Evet bunu düşünüyorum ama sanki günah gibi hissediyorum tabi öyle bir durum yok ama içime sinmiyor
Şimdilik buna mecbursun iş dolayısıyla
Haklısınız galiba
Mümkünse kılmaya çalış şeytan vesvesesi
Nereden kılıyorum yer yok diyorum 1 sn bile adam akıllı oturamıyorum
Bir de gelmiş yorumda diyorlar ki zamanında kıl ulan zamanında kılmayı ben çok iyi biliyorum siz merak etmeyin yıllardır da kılarım zaten geçirmeden bu mümkün olmuyor iş yerinde nefes alacak bile zamanım yok
Elinden geldiğince kılmaya çalış yani şeytan vesvesesi zorlanacaksin ama bırakma pişman olursun
Bacı sen iyi değilsin ya da senin okuma yazman yok git oku sonra gel burada ergen tavırlar sergile M*l
namazı vaktinde kıl
Yapma yaaaaa
Kaza etmelisin
İşi bırak.⁉️
Ne alaka slk mısın
Niye işe gidiyorsun? Gitme!
Ciddi soruyorum slk mısın yoksa taklit mi yapıyorsun çalışmadan nereden para buluyorum bana bunu açıklar mısın
Senin gibi takliçi olamam. İşi bırak⁉️
Tamam sen cahilliğine devam et ben kendi işimi de yapabilirim namazımı da kılabilirim senin fikrine ihtiyacım yok zaten yorum yapmak için yorum yapmışsın sen de aynı diğerleri gibi o yüzden kendi işine bak
İşi bırak. Neden çalışıyorsun? Çaaav.
Sanane aw
Çaaav 👋