Yoruldum. Lütfen dua edin, bana sorunlarım bitsin deyin.
Keşke bir dua etsem hemen kabul olsa...
Yoruldum. Lütfen dua edin, bana sorunlarım bitsin deyin.
Keşke bir dua etsem hemen kabul olsa...
Önce gusül abdesti al. Sonra 2 ya da 4 rekat tövbe ve şükür namazı kıl. Kuran biliyosan yasin suresini oku. Sonra içinden geldiği gibi dua et. Ruhun iyileşsin istiyosan inşirah oku okuyabildiğin kadar. Sonra öyleden uyu gece istihare namazına kalk diycem ama yapabilir misin bilmiyorum. Bunları dene ruha iyi gelir.
Teşekkürler ♥️
Kaderim değişmez dimi, 😞
Kader konusundaki o ince çizgiyi anlıyamıyorum bi türlü. İnsan kaderini kendi çizer ama Allah herşeyi yazmış biz sadece yaşıycaz. Kader değişir mi diye sorarsan bence değişmez yazılanı yaşarız. Örnek veriyorum senin namaz kılıp dua edeceğini Allah bildiği için kaderini ona göre yazmıştır.
Gece istihare değil teheccüd namazına kalk 🙂
:(
Kocamda kaderimde idi o halde harbi külli irade nereye gitti
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu kadar yorgun hissetmen çok anlaşılır, resmen ruhuna ağırlık çökmüş gibi yazmışsın 😔 Dua kısmında en “çabuk” kabul olandan çok, en içten edilen etkili oluyor aslında.
İlla bir cümle dersen: “Rabbim, hayırlı olanı kalbime yaklaştır, zarar verenden uzaklaştır, dayanma gücü ver.” diye sadece içten söyle, sonra da ufak ufak adım at 🙏🕊️
Cevap
1Cevap
Keşke banada söyleseniz Şu an bile aglamaktan kahroldum
İnan bende :(
Öyle bir dua varsa banada söyleyin lütfen
:(((
İşallah biter canım
Teşekkürler ♥️
konu ne ki anlatmak ister misin
Sağol ablacığım
Derdim kocam.
Abla demeyeceğim yaşım yanlış seni anlayabilecek yaştayım zaten. Dinler fikir beyan ederim. saygı çerçevesinde?
:(
buyur kendini üzüp yemendense anlatman daha evla bir davranış dök içini en azından için rahatlasın.
Kocam berbat biri hep evde ve hayatımo allak bullak etti. Psikolojim bozuldu
buyur gel anlat istersen fikir vereyim
Tn
çıkayım mı
sorunu beğendim dönmedin bayağı
orada mısın
Görmedim
Buradaysan bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?