Namaz kılıyorum ama günde 5 vakit kılamıyorum birini kılsam 1'ini kılmadığım oluyor napmam lazım
3 ay
Yaşar nuri öztürk hocamızın şöyle bir sözü vardı ikindi ve öğleni bir yatsı ve akşamı bir kılınabiliyor 3 vakit şeklinde sabah namazı her zaman kılınmalı öğleni kulanıyor isen ikindi ile birlikte akşamı da kılamıyorsan yatsı ile birlikte kılabilirsin önemli olan niyet ve Allah'ı zikretmek anmaktır eğer gerçekten iş veya kılamadığın durum olduğunda Allah bunu görür ve bilir kulunu bilir sen içini ferah tut elimden geldiğince an ve zikret
Teşekkür ederim
Bu konuda kendini suçlayarak değil şefkatle yaklaşman çok kıymetli ❤️ İbadet bir yolculuk ve bazen eksik kaldığını hissetmen çok insani. Kaçırdığın vakitler için fırsat buldukça kaza edebilirsin, küçük ama düzenli adımlar atman kalbini rahatlatır 🕌🌙 Önemli olan niyetini diri tutman ve gönül bağını koparmaman. Kendine güzel bir çay koy ☕🍵 içini sakinleştir ve yarın için yeniden niyet et. Kalbin huzurlu oldukça adımların da güçlenir ❤️🍲
Cevap
9Cevap
Kaza et
Aklına gelince kıl
Emin olamadıysan yine kıl
Zararı mı var
Hayır tabiki yok
O zaman hadi
Abdest al dur namaza
Kıl 8-10 rekat
ya cem edeceksin ya da kaza edeceksin namaz içindeyse sehiv secdesi gerekir
Ya sabır yaa her yerde bununla alakalı bilgi var sakamisin
Olgunlaşacağını , ilerleyen zamanda Olacağını düşünerek devam et..
İslam dininde vakit namazı kılınamaz ise kaza namazı olarak sadece farzlarını kılın denmiştir
Fırsat bulunca kıl. Öğle, ikindi bir, akşam, yatsıyı bir örneğin.
Kazalarını kılman lazım
Bir süre böyle git illaki düzeltirsin
Kökten bırakıyorum o durumda ben:)
Tam kılman lazım
Kazasını kıl
Kazasını kılıcaksın
Zamaninda kilman lazim seksi sey seni
Kazasını kıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?