Güncellemeler
3 gü
Eğerki bu soruyu görüyorsan beni yapayalnız bıraktın bu yüzden buraya girdim ben artık yolun sonuna gittim eve gider gitmez yapacağım seni kaybettim tek ışığım sendin Allah benim belami vermiş zaten
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu kişi kim olursa olsun yapmamalı ailesi tabi bakmak zoruda kalır
Napıcam da bilmiyorum ciddi derecede kötüyüm misafirliğe gitmişim kadının evine o kadar kötüyüm ki yaşayan ölü gibiyim artık yeter hani daha fazla dayanamıyorum ölmeyi o kadar istiyorum ki eve gitmeyi bekliyorum
Ben herşeyi mi kaybettim en değerli beni bu aileden kurtaracak kişiyi de herşeyi kaybettim neyse bu konuları konuşmak boş benim yerimde kim olsa aynısını yapar
Müslümanım Allah'a inanıyorum sonsuza dek cehennemde kalmicam bunu biliyom
Aynısını yapmaz emin ol yapmaz sende yapma gözünü seveyim değmez seni düşünmeyeni sende düşünme değersiz hissetme kendini asla bunu yapma kendine hayat devam ediyor ne hayatlar var ne yaşadığını kimse bilemez evet ama buna izin verme
Valla hiç kimsenin hayatını küçümsemiyorum herkesin derdi kendisine ağır geliyor ve yanlış düşünüyorsun kim benim yerimde aynı şeyleri yaşasa kafasına sıkar dı silah bulsa kesinlikle ama ben yapamıyorum boğuluyorum anladın mı bu evde yaşamaya şuanda abim biraz hava alayım diye beni zorla başka şehre götürdü abimin arkadaşının evinde kalıyorum hava alır iyi gelir diye ama yok heryerde aynıyım ben yaşamak istemiyorum bunu abilerime asla söylemedim söylemi cemde ölüm beni rahatlatıyor
Cesaret edemiyorum ama düşünmesi rahatlatıyor
Burdan devam etmesek olur mu
Çok kısıtlı zamanım var fazla yazamam buradan söyle ne diyeceksin ama kalkipta yapma etme deme bana çünkü bu karardan kimse döndüremes tek bir kişi vardı umut ışığım oydu onuda kaybettim.
Geri kazanırız o kişiyi
Gitti hesabını silip gitti bulamam ki çok Zor çok ağlıyorum
Bulursun sen bana söyle
Özele gelir misin buradan söyleyememn😔😭
Günaydın tjp atman lazım
Tamam atayım bulabilecek miyim onu garanti,😭😔🥺
İnşallah bulucaz
İnşallah çok üzülüyorum kendimi harap edecek kadar üzülüyorum 😭😭 onun için kendim için
İstek attım
Mesaj atamıyorum
ahlak yapar
Ne demek