SİGARA İLE KİLO VERMEK?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben çok kilo vermek istiyorum bir 20 kilo fazlalığım var boyum kilolu olduğum halde yavaş yavaş atıyor yani zayıflasam baya artacak. Çok iştahlı biriyimdir metabolizmam çok yavaş diyet yapim dedim internetten listelere baktım lahana diyetine başladım 3. günden sonra bıraktım midem bulanmaya başladı, sonra bir kaç diyete daha başladım ama olmuyor dayanamıyorum midem kaldırmıyor kiloluyum iştahlıyım ama midem çok hassas. Spor yap demeyin lütfen hiç boş vaktim yok bir tek pazar günleri öğleden sonra 12:00 gibi boş oluyorum. Sigara iştahı kesiyormuş internette okudum. bir türlü kilo veremiyorum dalga felanda geçiyor arkadaşlarım şakasınada olsa. Artık bunaldım. Diyetistene randevu aldım daha doğrusu dahiliyeye gittim tahlilleri yaptılar salı günü tahlilleri açıklıcaklar 3 hafta sonra da diyetisyene gidiceğim ama kimisi diyetisten işe yaramıyor diyor kimisi yarıyor diyor ortada kaldım :( Normalde sigaradan nefret ederim ama mecbur içicem bağımlı felan olmam kendime hakim olabiliyorum yani istediğim an bırakabilirim bir sıkıntım yok. Sağlığa zararlı diyorlar da yapıcak bişi yok sonuçta fazla kiloda sağlığa zararlı. İştah kesen yiyecekleri felanda denedimde işe yaramadı. Bide bu fazla kilo göbek yaptığından en ufak bir yorulmamda kalça kemiğim aşırı derecede ağrıyor sizce ne yapmalıyım? Atık çok mutsuzum sigaraya başliyimmi? :(
SİGARA İLE KİLO VERMEK?