Doğrudur yüksek ihtimalle dediği ben askerdeyken bronşit olmuştum bu fotoğraftan çok daha kötü gözüküyordu ciğerlerim gece öksürükten uyuyamıyordum üstünden 6 sene geçti hala yasıyorum bence ciddi bişey yok sizin
6 aydır düdük sesi geliyor içimden. Çok saçma. Geçen ayda doktora göründüm işte 1 ay oldu geçmedi. Alerji testi oldum bir şeyde çıkmadı. Merak etmiştim teşekkür ederim. Ayrıca geçmiş olsun.
Düdük sesi geliyorsa acaba yemek yerken solunum yolunuza yabancı bir madde gitmiş olabilir mi bu röntgende gözükmüyor bu arada endoskopi yapılıyor ciğere öyle tespit ediliyor böyle bir anınız oldu mu yani kuruyemiş tarzı sert şeyler yerken özellikle tesekkürler bu arada size de geçmiş olsun
Yok yok öyle bir şey değil ya. Nefes alırken geliyor sadece. Solunum testimde zayıflık çıktı birde. Yani yetersizlik ama yine de buna yeterli bir cevap değil. Derin nefes alınca canım yanıyor sırtıma göğsüme bıçak saplanıyor ve hışırtı oluyor.
Genetik olabilir belki benim dedem akciğer kanserinden vefat etti benimde küçüklükten beri hep ciğerlerim hasta olur bronşit gibi sizinde ailede varsa varsa ciğerlerinden hasta biri muhtemelem genlerden geliyordur
İçme zaten. Alışamadım hiç. Her içtiğimde midem bulanıyor. Yani tadı güzel değil değil. Tadı kötü yakmasını da geçtim. Bira falan zaten asitli su gibi boşluk. Şarap desen rezalet iyisi de çok pahalı alınmaz. İçilecek şey değil be. Türk kahvesi iyidir ahahhss
Yok yok darbenin alasını yaşadım ama alkolde içsen sigara da içsen kendine geldiğinde varlığı daima orada kalıyor. O yüzden ihtiyaç duymuyorum. Bu bok gibi hayatıma boktan tadı olan bir içecekle mide fesadımı katamam jsmwnxls
İçme zaten. Ben gerçekten malibu severim mesela. Alkol yani kafanda güzel oluyo ağzının tadı yerinde miden fesat geçirmiyor içilebilir ama bok gibi parası var. Şans eseri keşfetmiştim. Bende isterim her gün içmek bil bakalım ne eksik skeksjjs
Bozar tabi. Beyinde ciddi hasara da sebep oluyor. Alkol bağımlısı tanıdığım bir kaç kişi vardı. Sonları da rezalet. Asla da desteklemem. Tabi ki alkolü istersen güzel karışımla tatlandırırsın ama gerek yok. O Çakır o yarı baygın bilinçsi hal insanın hoşuna gidiyor tabi ama uzun vadede bir hiçten ibaret oluyor insan.
Bence oldukça yanlış düşüyorsun. Uyuşturucu alamadığı için evinde olay çıkaran, evinden ailesinden çalan, o satıcıların köpeği olan çok insan var. Sırf o dakikalık uyuşma hissi için kendini amele eden çok insan var. Çok rezil bir şey bence uyuşturucu kullanmak. Alkol uzun vadede aynı etkiyi vermez tedavisi uyuşturucuya göre daha kolaydır. Alkol kontrole alınabilir ve hızlı etki göstermez. Uyuşturucu senden seni alır.
Evett farkettim onu yoksunlugu sinir yapiyo ama şöyle yapiyo zaten icmicem diye aklimda var insanlar sacma sapan bisey diyince dalga gecicegim seye sinirlenebilirim
Gerci gecen adam saygisizca davrandi ona sinirlendimde o kadar dusmem ilk 9 sene oldu bunlarin alayina baslayali alkolu eledim sigarayida elerse. Teke duscem
Yani isin özü yeterince hizli yaşadım görmediğim sey girmedigim ortam kalmadi insanlarin çoğundan uzaklastim annem 2 3 sene once çok hizli yasadin oysa bana o kadar yavas geliyoduki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben sağ ve sol alt kısımda farklılıklar görüyorum ama doktora sormadınız mı?
Alerjiktir dedi hava verdi gönderdi. 1 ay oldu geçmedi.
Doğrudur yüksek ihtimalle dediği ben askerdeyken bronşit olmuştum bu fotoğraftan çok daha kötü gözüküyordu ciğerlerim gece öksürükten uyuyamıyordum üstünden 6 sene geçti hala yasıyorum bence ciddi bişey yok sizin
6 aydır düdük sesi geliyor içimden. Çok saçma. Geçen ayda doktora göründüm işte 1 ay oldu geçmedi. Alerji testi oldum bir şeyde çıkmadı. Merak etmiştim teşekkür ederim. Ayrıca geçmiş olsun.
Düdük sesi geliyorsa acaba yemek yerken solunum yolunuza yabancı bir madde gitmiş olabilir mi bu röntgende gözükmüyor bu arada endoskopi yapılıyor ciğere öyle tespit ediliyor böyle bir anınız oldu mu yani kuruyemiş tarzı sert şeyler yerken özellikle tesekkürler bu arada size de geçmiş olsun
Yok yok öyle bir şey değil ya. Nefes alırken geliyor sadece. Solunum testimde zayıflık çıktı birde. Yani yetersizlik ama yine de buna yeterli bir cevap değil. Derin nefes alınca canım yanıyor sırtıma göğsüme bıçak saplanıyor ve hışırtı oluyor.
Genetik olabilir belki benim dedem akciğer kanserinden vefat etti benimde küçüklükten beri hep ciğerlerim hasta olur bronşit gibi sizinde ailede varsa varsa ciğerlerinden hasta biri muhtemelem genlerden geliyordur
Allah korusun. Sizde kontrolleri aksatmayın. Başınız sağolsun
Yani bogazini tahris edip yakicak ne ictin
Hiç bir şey. Sigara kullanmıyorum
Muhtemelen yara felan olmustur filmlerde felan cikardi heralde
Sadece sigara degil yani bir sürü sey var ama Şu an aklima gelmiyo lan wkskwkd
6 aydır aynı sorunu yaşıyorum öyle bir şey değil o jakdşwnflenfldm
Sıcak bir şey tükettiğimden sigara nargile vs değil yani
Nasil yani sicak seyler ictigindemi oluyo
Yani sürekli yiyip iciyosun yara kapanmayabilir
Sen dedin boğazını yakıp tahriş edicek ne yaptın diye. Bende sıcak bir şey tüketmedim tütün ürünleri de kullanmıyorum diyorjmm
Yara yok nsksjjd
Abi nasil oldu bu wkdjwjjsw
Ne bilim ses geliyo fik fik sjwmndşwmd
Nau nau valla ben senin zararli diye kullanmadigin herseyi kullaniyom gayet iyiyim wskkwkskajx
Xıjdldjdldjskdnlwjflwn Allah uzun ömürler versin
Valla benim idolum belli icen olide icmeyen olmimiii hahh
Haklısın dkejfkwjf içiyordum bırakalı 1 sene oldu yoksa okey yani jsksjw
Alkol iciyon demi lan
Onu birakmamissindir wkskwkskd
Alkol içmiyorum o biraz zevke kaçıyor ben tadını hiç sevmiyorum alkolünnn
Yaa ayik cekilirmi bu hayat wkskwksks
Çekiliiirr tadı güzel değil ki hiç birinin. Hepsini tatmışımdır ama malibu harici güzel diyebileceğim alkol yok bence hjjlhlhk
Çikolatali sütümü getir meyhaneciii yansin bu gece ulannn wkwkkwks
Bende biraktim alkoluu
Mesela rakı. Bok gibi afedersin. Depresyon partimi mide fesadı geçirerek mahfedemem açıkçası ajkabslwnd
La yokya alisiyon bide bi yerden sonra acisads farketmiyoki akkdkwkskwd
Neyse biraktim alkolu kontrolumu kaybediyodum wkskwkkd
İçme zaten. Alışamadım hiç. Her içtiğimde midem bulanıyor. Yani tadı güzel değil değil. Tadı kötü yakmasını da geçtim. Bira falan zaten asitli su gibi boşluk. Şarap desen rezalet iyisi de çok pahalı alınmaz. İçilecek şey değil be. Türk kahvesi iyidir ahahhss
Yeterince darbe yememissin o darbelerle sert bi ergenlik ve tata alkol iciyosunuz wkskwkkdx
Daha guzel seyler iciyom ben ya napiyim alkolu bunlar hem daha hizli goturuyo wkskwkd
Yok yok darbenin alasını yaşadım ama alkolde içsen sigara da içsen kendine geldiğinde varlığı daima orada kalıyor. O yüzden ihtiyaç duymuyorum. Bu bok gibi hayatıma boktan tadı olan bir içecekle mide fesadımı katamam jsmwnxls
Jajdajjskwkskwkssm benim ictiklerim mideye degil artık ya baktim olmuyo bende beynimi eritmeye karar verdim wkskwkskd
İşin şakası cidden alkolden keyifli parada vermiyom bide çok icmiyom bagimli olmayim diye wkkskwskksx
İçme zaten. Ben gerçekten malibu severim mesela. Alkol yani kafanda güzel oluyo ağzının tadı yerinde miden fesat geçirmiyor içilebilir ama bok gibi parası var. Şans eseri keşfetmiştim. Bende isterim her gün içmek bil bakalım ne eksik skeksjjs
Ne eksik paramii aaaa
Bilmiyom malibu hic icmedim valla ya bilmiyom
No para no alkol yes Türk kahvesi yes çay shjsjsjs
Canim isterse guzel karisim yapiyom tadi düzeliyoda alkol insanlari cok bozuyo
Calismiyonmuuu
Bozar tabi. Beyinde ciddi hasara da sebep oluyor. Alkol bağımlısı tanıdığım bir kaç kişi vardı. Sonları da rezalet. Asla da desteklemem. Tabi ki alkolü istersen güzel karışımla tatlandırırsın ama gerek yok. O Çakır o yarı baygın bilinçsi hal insanın hoşuna gidiyor tabi ama uzun vadede bir hiçten ibaret oluyor insan.
Yeni mezunum iş arıyon
Yani alkolde yasadisi olmali uyusturucuyu yasallastirsinlar o daha faydali ya wkkswksjwjs
Yav kendimi kaybettigim seyleri anlatmsk istemiyorum gerçekten utanc verici seylerde yasadim artik paydos
Iceceksek serefimizle uyusturucan gideriz arap faik sagolsun
Ne mezunusunkii
Bence oldukça yanlış düşüyorsun. Uyuşturucu alamadığı için evinde olay çıkaran, evinden ailesinden çalan, o satıcıların köpeği olan çok insan var. Sırf o dakikalık uyuşma hissi için kendini amele eden çok insan var. Çok rezil bir şey bence uyuşturucu kullanmak. Alkol uzun vadede aynı etkiyi vermez tedavisi uyuşturucuya göre daha kolaydır. Alkol kontrole alınabilir ve hızlı etki göstermez. Uyuşturucu senden seni alır.
Sağlık desem akciğer röntgeni sorduğum için linç yer miyim ahskkxsjxlsjd neyse alanım o değil o yüzden yemem
Evett farkettim onu yoksunlugu sinir yapiyo ama şöyle yapiyo zaten icmicem diye aklimda var insanlar sacma sapan bisey diyince dalga gecicegim seye sinirlenebilirim
Gerci gecen adam saygisizca davrandi ona sinirlendimde o kadar dusmem ilk 9 sene oldu bunlarin alayina baslayali alkolu eledim sigarayida elerse. Teke duscem
Yani isin özü yeterince hizli yaşadım görmediğim sey girmedigim ortam kalmadi insanlarin çoğundan uzaklastim annem 2 3 sene once çok hizli yasadin oysa bana o kadar yavas geliyoduki
Cok hakliymis valla hizli yaşamisiz yeter cocugumuzuda görelim yani
Günde 5 paket sigara iç ama uyuşturucu tüketme. Söyleceklerim bu kadar uyicam artık nwlxjd
Wjsjajsjwjsjwjs hangi seyinde sagligin sanki tek bi dal wjsjwjsx
Oha la napiyim kanmi kusuyum vicdansiz kiskanma bebeksi cigerlerimi
Birini verim al wkekwkskdz
Şimdi bebek gibi kslfmrşjfşd seni amatem ziyaretine davet ediyorum. Gerçeklerle yüzleşmek isyersen..
Gerek yok cevremde var yeterince qlkksjwkskwkx
Kulagimizda kupeylen sen bizi güzel kardeşim sandin wkdkwkksks
Gaymi sandin bide yazabilsem cok sey anlaticamda
Gay ne alaka lan skaknslajska o nerden çıktı be
Ne biliyim herkes gay diye diye bağımlılık yapti wkskammskakd
Az sigara iç
İçmiyorum.
Hmmm bademcik ameliyatı şart gibi duruyor.
Geliyor lokman KS ab@zz@ları