Sağlık 4 sa Panik atağınız var mı😊? x_CiciKız_x Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bazen nefes alamaz gibi oluyorum, mesela şimdi. Hastaneye gitmeli miyim? Panik atağınız var mı😊? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KayipPsikopat_3 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 4 sa Sağlık konusunda 932 cevap paylaştı. Bende de var böyle durumlarda genelde ilacımı alırım veya temiz hava çıkarım bunlar bana iyi gelir ama dayanılmayacak durumlarda tabii ki hastaneye başvururum 0 0 Yorumla
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 3 sa paniğin beni var panik bana sahip olduğu için ne kadar şanslı bilsen 💅💅 0 0 Yorumla
correctamundo Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% 4 sa Sağlık konusunda 473 cevap paylaştı. Panik atak olmayabilir, istersen bi temiz hava almaya çık, biraz yürü. İyi gelmezse gidersin. 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 3 sa Sağlık konusunda 338 cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 4 sa Sağlık konusunda 338 cevap paylaştı. Cok nadir ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bende de var böyle durumlarda genelde ilacımı alırım veya temiz hava çıkarım bunlar bana iyi gelir ama dayanılmayacak durumlarda tabii ki hastaneye başvururum
paniğin beni var panik bana sahip olduğu için ne kadar şanslı bilsen 💅💅
Panik atak olmayabilir, istersen bi temiz hava almaya çık, biraz yürü. İyi gelmezse gidersin.
Var nefes almayı özledim birkaç ayda
panik atağım yok ama ileri anksiyetem var
Panik yok ama atak var
Arada.
Hayır yok
Derin nefes al ver iyi gelebilir
Panik atak degilim
Yok hayır
Hayır yok
Yokkk
Lanet şey var bende
Hayır yok