Psikolojik rahatsızlığım var şu an sırtım sol kolum ve kalbim ağrıyor kalp krizi mi geçiriyorum?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Huzurlu olmak için okunan dualar eüzübillahimineşşeytanirracim bismillah velhamdülillah şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed ve barik ve sellim bi-rahmetike ya er-ha-mer-ra-hi-min rabbi ed-hıl-ni mud-ha-le sıd-kin ve ah-ric-ni muh-re-ce sıd-kin ve-cal-li min ledünke sul-ta-nen na-si-ra rabbena a-ti-na min le-dün-ke rah-me-ten ve hey-yi lena min em-ri-na ra-şe-da rab-biş-rah-li sadri ve yes-sir-li emri bismillahi ala nefsi bismillahi ala ehli ve mali allahümme rad-di-ni bi-ma ka-day-te-li ve a-fi-ni fi-ma eb-kay-te hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te bismillahi ala dini ve ala nefsi ve ala ehli ve ala mali allahümme rad-di-ni bi kadaike ve barik-li fima kud-di-ra-li hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed ve barik ve sellim bi-rahmetike rahmetike ya er-ha-mer-ra-hi-min amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Cevap
4Cevap
Bugün bendede oldu ağrı kesici falan aldım senin kolun uyuşuyorsa bi hastaneye görün bro.
Hiç bir şey geçirmiyorsun.
Kendini kandırıyorsun.
Nasıl yani
Sende de böyle semptomlar oluyor muydu
Nasıl atlattın peki bende 5 senedir var
Kafama hiç bir şey takmadım.
Olacaksa zaten olur dedim.
Kendime boşuna üzdüğümü farkettim.
Atak gelince başka şeylere yoğunlaşıyordum.
Zaten olacak şey olur tatlım.
Boşuna kendini üzme ve yıpratma.
Sen şu an kalp krizi geçiriyor olsaydın seni yatırmıştı.
Ama bak benimle yazışıyorsun. :D
Hiç bir şeyin yok gayet sağlıklısın.
Öncelikle bir kardiyolojiye giderek bir muayene ol. doktora gittiysen ve doktor bir şey olmadığını söylediyse ve panik atak hastasıysan youtubeda izzet güllünün videolarını izlemeni tavsiye ederim arkadaşıma çok faydası dokunmuştu
Bu arada eger kendi imkanın varsa kendin git terapiye en doğrusu o olur imkanın yoksa bakabilirsin videolarına
Bende de var o, kalp krizi değil
Bence panik ataktan
Panik aşko
Ne yapmam lazım
Paniğe odaklanırsan büyür bu birkaç dakika içinde geçecek sakin tut kendini öncelikle endişelenmeni gerektirecek bir durumda değilsin güvendesin her şey yolunda sevdiğin bir diziyi açabilir veya kendini başka şekillerde meşgul edebilirsin. Geçmiş olsun
Nereden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?