Ölsem çaresiz yapamam. Demir hapı da kullanmak istemiyorum
44 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ölsem çaresiz yapamam. Demir hapı da kullanmak istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dupalak ile birlikte kullan. Her gün birinden o zaman sorun kalmaz
O ne la
Demir ilacı kabızlık yapar. Dupalak da tam tersini. Yani dengelenmiş olur.
Duoalak ne onu diyorum
Kabızlık önleyici ilaç. Demir hapı yerine şurubu var ondan içebilirsin. Ona da yok dersen sabah aç karnına bir yemek kaşığı pekmeze birkaç damla limon sıkıp da içebilirsin.
Pekmez sade olmaz mı
Etkisini arttırmak için demiştim ama sen daha iyi bilirsin. Geçmiş olsun
Tepede güneş varken demir eksikliği nasıl yaşıyorsun asosyal
Sensin asosyal güneşin bağrında yaşıyorum zaten elim ayağım karardı bu başka bişey. Dr saçmaliyor olmalı Demir eksikliği olacak bir durum da yok hapları sevmiyorum zaten
yeşi, l tüket
Doktorun tavsiyelerine uyunuz hanımefendi
Kansız değilsem Demir eksikliği nasıl oluyor ya bir Dr bir şey bilmiyor bence
Yetersiz beslenme, gebelik emzirme bazı emilim bozukları ve seninde belirttiğin gibi siyah çay tüketimi demir eksikliği yapabiliyor ya çayı bırak ya da ilaç kullan
Çayı bırakacagima ölürüm daha iyi. Hap da ne işe yarayacak çay ile birlikte onu diyorum
İlacı aldıktan sonraki bir iki saat içinde tüketmeye başlasan ilacın faydası olur merak etme
O hap kilo yapıyor kullanmak istemiyorum kiloyu sevmem
Kilo yapmıyor sporuna devam edersen hiçbir şey kilo yapmaz canım
Yok canım yapıyor bir kutu kullanmıstim bunu da keşke almasaydım boşuna para verdim hiç açmadım bile. Kilo sorunum yok ne sporu hap için buna maruz Kalamam
Doğru bildiğin neyse onu yap o zaman 😉
Demir takviyesi alarak telafi edebilirsiniz bence.
İşte hap kullanmak istemiyorum
Siz de ne ona ne buna okeysiniz yahu... Çözüm var siz yanaşmıyorsanız bilim ne yapsın?
Neymiş çözümü çık bilmiş adam
Takviye dedim ya.
O zaman demir içeren gıdalar tüket bolca :)
demir hapi neden kullanmak istemiyorsun
Niye kullanayım ki, ne gerek var hem kilo yapıyor gibi. Ben kilolu değilim kiloyu da sevmem
demirin eksikse ve de zayifsan ortamlarda bir anda bayilabilirsinm ayrica biraz kilo guzel olabilir bence. ki saglikli beslenirsen demir hapi da kilo aldirmaz.
Sağlıklı besleniyorum zaten ama çay com içiyorum bayılacak durumda değilim kilom iyi zaten
ama demirin eksik iste ikisini ayni anda yurutebilirsin sorun olmaz. veya cayi yavas yavas azaltabilirsun gunde 1 bardak falan
Ya 1 bardak beni hayatttav kesmez. Çaydanlığı ben içiyorum olacak şey değil bu. Kansız değilim o zaman Demir eksikliği nasıl oluyor ya.. Bu Dr saçmaliyor bence
demirle kan farkli seylerdir. bence doktorunu dinle caya devam ederken hap kullan
Hap o zaman bence bir işe yaramıyor bir yandan çay içiyorum çünkü. Sadece kilo yapıyor bir kutu kullanmıstim yeniden kilo derdine düşemem hiç sevmem kiloyu
dogaldan demir alma yontemleri denesen o zaman. arastirma yapip demir iceren besinler tuketebilirsin
Onları zaten tüketiyorum ama çay ile yine de çok manası olmuyor demekki
Tam da şu an demir gibi oldu gel
o beyni değişeceksin
Caysiz olmaz yapamam bunu
Rizeli misin
Yok bu soruyu bekliyordum😂 sadece çayı seviyorum
Çay sigara mı?
Yok
Nereden
İst
Nasılsın iyi misin peki
Jelinın kullan jelibon