Güncellemeler
12 gü
Son 3 yıldır iyi değilim kız kardeşim var oda hasta taşındım ettim derken borç yaptım öderim dedim çalışıyorum durmadan ama yok çok yoruldum savaşıyorum sürekli taşındım buzdolabım bozuldu yaptırdım yine yenisini bile alamıyorum kendimi paralıyorum mentalim gitti hatta bazen dua ederken isyan etmiyorum ama gitmek istiyorum bu dünyadan daha bu söylediklerim çok acılarım yaşadım hayatta kimseden birşeyde isteemiyorum ne yapmam lazım çabalıyorum çabaladıkça olmuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
iş bulun
Anlamıyorsunuz çalışıyorum hemde çok
Nedir yaşadığın sorunlar, biraz detay verirsen çözüm bulmaya çalışalım.
Küçük yaştaydım annem terk etti sonra babam biriyle evlendi üvey annem hep evden kovu bizi en son kovduğunda kardeşimi alıp eve çıktım o süreçte ev tut emlak parası eşya derken bankadan avans ve kredi kartı kullandım limitim vardı çünkü çalışıyordum her ay düzenli ödüyordum sonra bir ara rahatsızlandım çünkü hiç durmadan çalışıyordum biranda bu kadar yüksek yetişemedim kaldıda kaldı buzdolabım bile bozuk yenisi alamıyorum kimseden yardım isteyemiyorum kimsede etmez zaten babanın sahip çıkmadığı yerde başkasını yapacak diyorum içime ata ata uykularımı kaybettim 3 ay olacak ödeyemiyorum borçu banka her gün arıyor nasıl bir yol izlicem maddi manevi mahvoldum
buradan maddi gelir elde etmek Gibi bir niyetin varsa kimse karsliksiz vermez
Sadece yardım istiyorum piskolojik olarak iyi değilim ölmek için dua ediyorum sürekli kardeşime yansıtmayın diyorum ama robot gibiyim artım elim kolumu zor kaldırıyorum çok çaresiZ hissediyorum
bebeğim seni cok iyi anlıyorum allah seninle olsun ben kötü amaçla demedim sana burada kimse karşılıksız yardım etmez sadece onu diyorum ☹️☹️
Doğrunsöylüyorsun insanlık zaten öldü en çok bu zamanda anladım peki nasıl kurtulacam
neye ihtiyacin var? bu dediklerini kanitliyabilirmisin anlattiklarin gerce mi?
Hepsini kanıtlarım
neye ihtiyacin var?
Küçük yaştaydım annem terk etti sonra babam biriyle evlendi üvey annem hep evden kovu bizi en son kovduğunda kardeşimi alıp eve çıktım o süreçte ev tut emlak parası eşya derken bankadan avans ve kredi kartı kullandım limitim vardı çünkü çalışıyordum her ay düzenli ödüyordum sonra bir ara rahatsızlandım çünkü hiç durmadan çalışıyordum biranda bu kadar yüksek yetişemedim kaldıda kaldı buzdolabım bile bozuk yenisi alamıyorum kimseden yardım isteyemiyorum kimsede etmez zaten babanın sahip çıkmadığı yerde başkasını yapacak diyorum içime ata ata uykularımı kaybettim 3 ay olacak ödeyemiyorum borçu banka her gün arıyor nasıl bir yol izlicem maddi manevi mahvoldum
Diyorum ki en azından borcum olmasa yine kardeşimle beni geçindiririm çok çalışıyorum ama yetemiyorum keşke taşınmasaydım diyorum sığıntı gibi yaşasaydım ama piskolojik şiddetten kardeşim hastalandı
sana nasil yardimci olabiliriz?
Dua edin gerçekten iyi değilim artık tükendim nasıl kapatıcam bu borç banka nasıl aramaz beni gündüz çalışıyorum gece temizlik işi olmuyor ne yapmam lazım bilmiyorum hiç böyle bir şey yaşadınız mı
Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim dua edin nolur
Sorun ne anlamak mümkün değil sorundan
Kısacası kimsem yok kardeşimle ben bir taşındım 6 ay önce borca girdim ödeyemiyorum çalışıyorum ama maaşım düşük mümkün değil banka her gün arıyor hayatımda hiç borç yapmadım ilk defa yaptım kardeşim var hasta ilaç kullanıyor artık onada kendimede yetemiyorum en basiti buzdolabım bozuk alamıyorum bile Bu yaz vakti yiyecek yemeği bile zor buluyoruz bunlar mentalimi mahvetti 6 ayda işin içinden çıkamadığım için ölmek istedim sonra burayı ilk defa açtım yazdım belki benim durumumu yaşayanlar vardır ve aşmışlardır ama nasıl ben kendimi yırttım olmadı 6 aydır savaşıyorum yıllardır zaten görmediğim zulüm kötülük kalmadı artık çok çıkmazdayım dua ediyorum sürekli
Takma kafana sal gitsin rahatlarsın emin ol
Çok taktım o yüzden iyi değilim artık yaşamak bile ağır geliyor bana niye böyle anlamadım elim kolum kalkmıyor
Hangi şehir
Adana
Yardimci olayim
Tekrar ediyorum
Çalışıyorum ondan cevap veremiyorum anlattım küçük yaşta annem terk etti babam biriyle evlendi çocukları oldu kadın hep evden kovdu bizi en son kovunca tekrar eve çıktık kardeşimle o süreçte avans hesap ve kredi kartı harcadım ama işin içinden çıkamadım çok direndim pazar günleri izinliyim o günde temizliğe giderim dedim ama yok 3. 5 bin le ödeyemiyorum kardeşim hasta ilaç kullanıyor çok kötü bense her gün tek başıma düşünüyorum geceleri napabilirim diye dua ediyorum ama çok çıkmazdayım artık yaşamak bile bana ağır geliyor anne yok baba yok kimse yok desteğim yok hayatım boyuncada kimseden bir şey istemedim hep nasıl aşarım diye düşündüm ama artık tükendiğim bir noktadayım yaşamaya gücüm yok
Nerde yasıyonkı
Dilen knk 🤣🤣
Pazar günleri izinliyim temizliğe gittim ama yok 3 bin tl le ödeyemiyorum çıkmazdayım hayatım boyunca kimseden bir şey istemedim ki iyi değilim sadece çok çıkmazda hissediyorum
Edelim de nasıl
Çok yoruldum artık :(
İl neresi
Adana
Hımm