Dayanacak gücüm kalmadı, sadece dua ederek kendimi yatıştırmaya çalışıyorum. Elimde değil, canım yanıyor. Artık bitti ne yapacağım?

Üniversitede tanışıp, benim için bu şehre gelip meslek edenecek kadar ciddi düşündüğüm, 6 seneye yakın emek verdiğim kız bir başkası için beni terk etti. Kavgalarımızda agresif tutumlar segilemem, titiz olmam, bazı noktalarda iletişim sorunlarımız olduğunu dile getirerek benden biranda bir mesaj ile ayrıldı. İki hafta sonra onu kurumundaki başka bir çocukla buluşurken yakaladım. Ben o süre zarfında günlerce karşısında elimde olmadan ağladım, elden ayaktan düştüm tabiri uygunsa. Çünkü çok seviyor ve değer veriyordum. Hatta ailesi ile bile tanışıp memleketlerine gitmiştim. Her şey o kadar güzeldi ki. Onları yakaladıktan sonra gönlünün ve aklının bu saymış olduğu sebeplerden ötürü kaydığını benden soğuduğunu hatta bir senedir ayrılma düşüncesi içerisinde olduğunu söyledi. Bu sözlerden sonra dünyam karardı. Bu olaydan iki hafta sonra onunla baş başa tatile de gitti. Ben onun için her zor koşulda Rabbime dua ederdim, o kötüyken ben kötü olurdum. Evet bazen çok sert çıkışlarım olurdu ama özümü bilirdi, ona verdiğim değeri sevgiyi. Ki benden daha agresif bir insan olmasına rağmen benim için problem değildi. Çünkü sevginin yenemeyeceği hiçbir şey yok diye bilirdim. Hastalansa koşarak gider bakardım, annem evde yemek yapsa hemen sevinçle ona götürürdüm. Haramdan, ahiretini yakabileceği birçok şeyden onu uzak tutmak için çaba verirdim. En yakın sürede zaten evlilik adımı atacaktım, anca mali anlamda toparlayabilmiştim. 11 ay oldu benden gideli... Onunla yaptığımız ufak park yürüşleri, yemek yemek için bir heyecanla turlayışlarımız, yaz gelsinde tatil yapalım heyecanlarımız hepsini çok özledim. Bu şehirde her yerinde anım var onunla. Onun için bunlar abartılmış anılar imiş, yüzüme söylemişti ayrıldıktan sonra. "Aramızda aşk yoktu bizim, seni benden kurtardım, başkasını bulursun" diyerek bağırmıştı bana. Yıllarımı verdiğim, kötü iyi günde beraber olduğum kız o değildi. Geçen hafta evlenme kararı alıp, evlilik teklifini her yerde paylaşmış... Artık sustum, ömürlük yara kaldı...
Dayanacak gücüm kalmadı, sadece dua ederek kendimi yatıştırmaya çalışıyorum. Elimde değil, canım yanıyor. Artık bitti ne yapacağım?