Moralini yüksek tut. Hem insanı olümden eceli korur. Ecel geldiyse zaten iş bitmiştir. Gelmediyse her halukarda yaşamaya devam edeceksin demektir. Sen moralini bari yüksek tut ki sağlığına kavuşasın. Allah tüm hastalara tez zamanda şifa versin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
6 sa
Normal, zaten ne yürümeye ne nefes almaya gücün yetiyor...
0
8 Yorumla
Soran
6 sa
Yanlış anladınız evde oturuyorim derken doktora gitmiyorum yani neden hayatta kalma güdüm yok
Aşkım bende kanser geçirdim ve annem kanser. Kanser seni depresyona sokuyor, ailenle bu konuş yardımcı olmaya çalışsınlar. Maalesef tek başına çok zor.
Kanser olanlar tek başına atlatmasi için önce kendi içinde hayatta kalma gudusu olması gerekmez mi? Ben ömrüm boyunca boyleydim hemen pes eden biriydim şimdi kanser olunca bile hala sogukkanliyim korkmuyorum pinekliuyorum bu saatten sonra mı karakter degiismi geçiricem ailem ne yapiversin
Psikolojik olarak zor bir durum belki bu hastalık senin hayatta kalma güdünü bitirdi belki kesin ölücem çabalayıp kendimi yoramam diyorsun belki de hayatında yolunda gitmeyen şeyler vardı zaten hayatım kötü çabalayıp ne yapacağım diyorsun ama öyle değil işte hayatın kime ne zaman ne getireceği hiç belli değil bence çabalaman lazım
Zaten hemen pes eden biriyim kanser bile beni harekete geçirmiyo hayatta kalma gudusu hep eksik biriydim sanırım çirkinim diye falan hayatla hep sorunum oldu bu saatten sonra hala aynıyım karakterime sadigim sanırım hayatta kalasim gelmiyor
canım değilsin sabırsızsın ve çabuk pes ediyor sun şimdi seçme şansın var ya mücadele etmeye başla hayatını yoluna şok ya da bir ömür böyle yaşa şu an sana kolay geliyor pes etmek ama bir kaç yıl zorlanıp güzel yaşamak elinde
Ben ömür boyu boyleydim bı şeyi cozemedikce gittim kendime zarar verdim dişimi hemen çektim ama çözünce de çok mutlu olan biriyim önemi kalmiyo hiçbir şeyin bunu da biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Diyeceğim her şey söylemesi kolay gibi gelecek ama mücadeleyi bırakmayın.
Çok geçmiş olsun umarım sağlığınıza kavuşursunuz ama evde kalmayın ben sizin yerinizde olsam dağbayır gezer temiz hava alır doğal otlarla beslenirdim
Moralini yüksek tut. Hem insanı olümden eceli korur. Ecel geldiyse zaten iş bitmiştir. Gelmediyse her halukarda yaşamaya devam edeceksin demektir. Sen moralini bari yüksek tut ki sağlığına kavuşasın. Allah tüm hastalara tez zamanda şifa versin.
Normal, zaten ne yürümeye ne nefes almaya gücün yetiyor...
Yanlış anladınız evde oturuyorim derken doktora gitmiyorum yani neden hayatta kalma güdüm yok
Yanında olan bir yakının var mı?
Var da kendim bilerek gitmiyorum hayatı sevmiyorum sanırım yani insanlar kanserken kurtulmak için uğraşıyor ben boyleyim
Aşkım bende kanser geçirdim ve annem kanser.
Kanser seni depresyona sokuyor, ailenle bu konuş yardımcı olmaya çalışsınlar.
Maalesef tek başına çok zor.
Kanser olanlar tek başına atlatmasi için önce kendi içinde hayatta kalma gudusu olması gerekmez mi? Ben ömrüm boyunca boyleydim hemen pes eden biriydim şimdi kanser olunca bile hala sogukkanliyim korkmuyorum pinekliuyorum bu saatten sonra mı karakter degiismi geçiricem ailem ne yapiversin
Zorla götürsünler.
Ben annemi ağlaya zırlaya götürdüm, o da aynı şekildeydi...
Vay be ne güzel olmuş güzel ben duygu yaşarken buna ortak yok işte yani kafamda bı karar veriyorum ne olacaksa ona uyuyorum
Aci ve sitem kurtulmak istediğimdenmis gibi görünüyor biliyorum ama daha çok sabit kalma isteği
Stres ve sıkıntı olmazsa kendin ile barışıksan sıkıntı değil
Abooo kaçıncı evre ve nerde metastaz yapma, ihtimali vsr
Olur mu oyle her gun yeni bir gün umutlu olman gerekir
Neden evde otruyorsun çık gez hastını yaşa
Psikolojik olarak zor bir durum belki bu hastalık senin hayatta kalma güdünü bitirdi belki kesin ölücem çabalayıp kendimi yoramam diyorsun belki de hayatında yolunda gitmeyen şeyler vardı zaten hayatım kötü çabalayıp ne yapacağım diyorsun ama öyle değil işte hayatın kime ne zaman ne getireceği hiç belli değil bence çabalaman lazım
Evet işte hayatta kalma gudusu her şey
Bence etrafındakilerle alakalı
Benm dış gorunusumle alakali bence ben hep s çabuk pes ederdim ve hayati bı türlü sevemedim zayen
Ddış görünüşle ne alakası var
Bilmiyorum yok işte hayatta kalma istegi
Salam bi konuşmaya ihtiyacın var
Normal hobilerimi yaparken bile huzursuz biriydim Her zaman
geçmiş olsun atlatırsın inşallah öyle düşünme
Allah şifanı versin inş knk
Kurutulmak için çabala da dövmeyim
Hayatta kalma güdüm hiç olmadı ki
Olucak. baska yol. yok ne demek olmadı
Kac yaşındasın
22 yım hep şikayetçi sitemci ama kendini kurtarmak istemeyen bir haldeydim
Yani sitemim kurtulmak istememden değil artık
Tamam ne evrede Şu an
1 dir en fazla 2 haberim yok rahatsiz eden bı şey yok
Tamam dedim gibi kendini topla şikayet etme sitem etme de delirtme beni
Nerdesin lan nereye kayboldun
Gül eğlen moralini yüksek tut
Evde oturmak derken
İşte bende hangi anlamda evde oturmaktan kasteddigini merak etmiştim. Peki neden bunu yapıyorsun
Zaten hemen pes eden biriyim kanser bile beni harekete geçirmiyo hayatta kalma gudusu hep eksik biriydim sanırım çirkinim diye falan hayatla hep sorunum oldu bu saatten sonra hala aynıyım karakterime sadigim sanırım hayatta kalasim gelmiyor
Acı çekmeyi ne kadar seviyorsun
Öyle de denebilir ama sonu belli işte çabuk pes etmekten geliyor o acıyı sevmek
Belli çünkü bu işin sonu acılar içinde ölmek için yalvarıp ölememek
Olememek mi doğru evet beklemenin sonu acı olur dogru
Yine hayatta kalınır da karakterim böyle pf
Hayatta kalmak yatağa baglı acı içinde olmaksa evet kalırsın
İşte bunu bile anlamıyorum ben niye yaşıyorum ki
Kendi sevecegim şeyleri bulmaya çalıştım hobileri edindim ömrüm boyunca, hala salagim
canım değilsin sabırsızsın ve çabuk pes ediyor sun şimdi seçme şansın var ya mücadele etmeye başla hayatını yoluna şok ya da bir ömür böyle yaşa şu an sana kolay geliyor pes etmek ama bir kaç yıl zorlanıp güzel yaşamak elinde
Ben ömür boyu boyleydim bı şeyi cozemedikce gittim kendime zarar verdim dişimi hemen çektim ama çözünce de çok mutlu olan biriyim önemi kalmiyo hiçbir şeyin bunu da biliyorum
Seçim senin
Fişimi hem en çekmeye alışkın biriyim
Peki
İşte bu alışkanlıktan dolayı dediğiniz şeyi bile anlamıyorum sanırım hani ben bı ara ölüm. ne onu bile anlamiyordum
Kapıya dayanmadan anlamıyorum hic
İnşallah anlarsın
Geçmiş olsun yadamdan kopma
Geçmiş olsun iyileşeceksin sen unutma bu dediğimi
Geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah
akcigermi
Çok geçmiş olsun knk
Ne kanseri