Babam 4 evre kanser son günlerini yaşıyor. Doktorlar 3-4 ay yaşaya bilir dedi. Çok kötü bir dönemden geçiyorum. Kötü bir durumda babam. Geceleri uyumuyorum tüm gece başında nöbet tutuyorum. Bazen aklını kaybediyor. Evde birisinin olduğunu düşünüyor, kusmak istediğini söylüyor kusamiyor, kendini geçmişte hissediyor, bazen bir kuyuda olduğunu söylüyor. Asla kendinde değil. Halalarim ve annem saat 3-4 kadar benimle oturuyorlar ama sonra uyuyuyorlar. Sabah saatlerinde aklı dengesini kaybediyor. Kötü bir halde oluyor. Yanlız olduğum için korkuyorum bazen. Abim destek olmuyor nöbet tutmuyor. Kafayı yemek üzereyim. Bir yandan kendimi babasizliga alıştırmaya çalışıyorum, bir yandan onu böyle gormej beni kahrediyor. Kendimi oldjrmek istiyorum kahroluykrum onu bu halde gördükçe. Gelecek beni çok korkutuyor
Kanser çok yorucu?
Güncellemeler
9 ay
Herkese çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için ❤️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kıyamam sana ya. Yaşadığın şey gerçekten tarifi imkansız bir acı. Sevdiğin insanın gözünün önünde eriyip gitmesi çok kötü
Çok yıpratıyor. Çaresizlik ne demek şimdi anlıyorum
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor zamanları. Sen sakin ve soğukkanlı kalmalısın
Elimden geleni yapıyorum. Teşekkürler 🌸
Bende dedemi kollarım da kaybettim bilirim ölümün soğuk yüzünü. Onun için son zamanlarında ona bol bol sarıl öp sevdiğini göster
Allah rahmet eylesin
Amin ecmain
Geçmiş olsun. Ölüm herkesin şahit olacağı bir şey ama hastalıklar insanı yıpratıyor, sabır diliyorum
Geçmiş olsun Allahım bir an önce acil şifalar versin sizlerede sabır versin
Allah yardımcınız olsun kardeşim inşallah baban iyileşir
Ölmek kurtuluş mu sence neden hastanede değilsiniz
4 evre ve son günlerini yaşayan kanser hastasını diyelim ki, götürdük hastaneye ne yapacaklar? Kanserin tedavisi bulundu mu? Son günlerinde sadece uyutulacak onu göremeyeceğiz, sadece zulüm olucak. En azından ailesi yanında. Sanki doktolarin çok umrunda son günlerini yaşayan birisi. Doktorlarini aradığımızda tibbi yollarla elimizden geleni yaptık bizlik bir şey yok diyorlar. Ambulans geliyor açık konuşalım son gunleri biz bir şey yapamayız diyorlar
Biliyorum yaşadıklarını yaşadım babam öyle vefat etti benimde 😭🥹
Allah rahmet eylesin
Amin sana da kolaylık versin yardımcın olsun
Bu durumu annene söyle
Anneme yüklenmek istemiyorum. Kocasını kaybediyor 30 yıldır birlikte olduğu adam gözlerinin önünde eriyip gidiyor. Yük olmak çözüm değil. Sadece içimi dökmek istemiştim
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun 😔
Cok gecmis olsun
geçmiş olsun
geçmiş olsun