KANSER HASTASI BIR KIZIN AHI TUTARMI?

Arkadaşlar 5 aylık bir iliskim vardi ve birdaha guvenmen sevmem dedim sevdimde guvendimde. Cok merhametliydi baana kiyamiyordu beni cok mutlu ediyordu hergun bulusuyorduk bensiz yapamiyorrdu. Zamaninda kansere yakalanip atlatmistim ondan once be birdaha kansere yakalandigimi duydum. Ona koştum ve dedimki alacagim tedaviler beni mahvetecek eğer kaldiramassan simdi beni birak dedim o ise sozler verdi birakmadi. Sonra bu memleketine gitti 2 haftaligina gurcisstana dogdugundan beri hic gitmemisti. O gittigi gublerde ben tedaviye basladim ilaclar aldim saclarim kirpiklerim kaslarim eskisi gibi yoktu bir kiz icin ne kadar aciysa okadar aciydi benim icin ama aramiz bozulmustu o insan artik beni eskisi gibi aaramiyordu aldigim ilaclar beni mahvetmisti yokluğunda cok aci çekmiştim konusmuyordu benimle hep gelince konuscaz bekle diyip durdu iki hafta dedigi sey 1. bucuk ay oldu. Hala bekliyordum hergunum aglamayla geciyordu ve ilaclarim bitti yakindada ilik naakli olcaktim ona ihtiyacim vardi ama yoktu sonra erkek arkadasi beni kaarsina aldi ve o evleniyor dedi. Bir hafta once bu haberi duydugumda bir hafta sabah aksam ah ettim aynissini yasasin dedim ve bugün onun düğünü oldu damatlar icinde resmini gördüm bugun arefe benim yasadigim seyin aynisini yasamasi icin bu gece neler yapmam lazim arkadaslar bana yardimci olurmusunuz?
KANSER HASTASI BIR KIZIN AHI TUTARMI?