Sizce ölümcülmüdür?
Evet İlerlerse Öldürür.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kolon kanseri ölümcüldür ancak erken teşhiste kalın bağırsağın kanserli kısmı alınarak normal hayatına geri dönebiliyorlar ancak ilerlemişlerse stonomi bakımı ile devam eden ancak ölümle sonuçlanan bir türdür
Kanserin her turlusu erken teshiste tehlikeli degildir. Ancak onlem alinir tedavisi yoktur biliyorum.
Cevap
3Cevap
Dedem iyileşmişti doktorlar mucize falan dedi ama tam bilmiyorum
Her kanser türü ölümcüldür.
İlerlersek erken teşhis önemli
Hocam Annem Kalın bağırsak kanseri erken yakalandı ameliyat oldu felan 4 yıl önce şimdi yına çıkmış bu sefer Akciğere metastaz yapmış öksürüyor çok bu geç evre mi?
Açıkçası ben kanserin evrelerini bilecek kadar bilgi birikimine sahip değilim ama bağırsak kanserine yakalanıpta kurtulan gördüm. Bunu doktorunuzla sorarsanız daha iyi olabilir. Annenle gitme tek başına git bilgi al doktordan bu dönemler de moral çok önemli benim babam da kanseri ( mide kanseri ) atlatmıştı. Erken teşhis edilmiş derse annen için moral kaynağı olur iyileşmesine katkı sağlar. Erken teşhis değilse bile söyleme moralini yüksek tut. Geçmiş Olsun. İnş. İyileşir.
Allah Razı olsun hocam Allah inş bu derdi bidaha vermesin babanıza Allah şifasını versin Haklsıın bence kemoterapi değil Kanserin tek ilacı moral
İnsan ölmeyi yaşamaya tercih eder.
Evet İlerlerse Öldürür.
geri dönüşü yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar