Kanser hastasıyım tedavi olmalımıyım?

Kulağa çok saçma gelebilir size ama gerçekten tedavi olayım mı bilmiyorum. Şöyle anlatayım 24 yaşındayım ve bir ay önce kanser teşhisi konuldu, altı aylık evliyim ne eşim ne de ailesi benimle ilgileniyor randevularıma sürekli kız kardeşimle gidip geliyorum, hani buz dolabım dolu bile değil, ha bu arada yokluktan da değil :) ve bu aylardır sürüyor yani o kadar bıkkınlık geldi ki artık normal bir hastalığım varmış gibi davranıyorlar. Kanser hastası olarak yediklerime içtiklerime çok dikkat etmem gerektiğini söylüyorum ama kimsenin umrunda değil. Sağlıklı beslenemiyorum çünkü evde bişey yok. Düğünden beri çalışmadım, hiçbir ilgi hiçbir alaka yok Canları nasıl istiyorsa onlar gibi yaşamak zorundaymışım gibi hissediyorum kimseye de söylemiyorum anneme babama söylesem üzülürler ve onlardan da uzakta yaşıyorum. tedavi olmak için gerçekten çok zorluyorum kendimi ama artık her şeyin akışına bırakmak istiyorum ve ö*lüm beni asla ama asla korkutmuyor. Eşim olan kişi zaten ilgilenmiyor, çok aşırı yorgunum ve enerjim 0. Tedavi olmak bile istemiyorum ne oluyorsa olsun artık

Kanser hastasıyım tedavi olmalımıyım?