Bazen kendimi yalnız hissediyorum birinin varlığına ihtiyaç duyuyorum içimden kötü hisler geçiyor
8 gü
Bu tür rahatsızlıklar genelde boşluktan kaynaklı olur. Bir şeyler ile. uğraş terapi olur.
Kendini ispatlama adına. Herhangi bir enstrüman öğrenmeyi eden ya da çok sevdiğin yapmak istediğin ama fırsat bulamadığın seyelr olabilir
Cevap
10Cevap
OKB, Majör Depresyon, Anksiyete Bozukluğu'na sahip biri olarak doğru kişiye denk geldin. O lanet düşünceleri dinleme. Dilediğin her şeyi bana anlatabilirsin canım.
Böyle düşüyo mu djdjdj
@sucukolmayankangal Anksiyete yüzünden çalışamıyorum bile. Bunlar ciddi olaylar ve o kötü düşünceler bazen beynime üşüşüyor. Kimse böyle bir durumda yalnız kalmamalı.
“Bazen en ağır anksiyete, çözülmesi gereken bir sorun değil; yanında birinin sessizce durmasına ihtiyaç duyan bir yalnızlıktır.”
Kahvem şekerli yârim porcheli olsunnn
Olsun olsun
İster aklına ister kalbine koysun
Koysun koysun
Türkish kaffey icermiyim sorsunnn
Sorsun sorsun
Psikiyatriye git anlat sorunlarını zanax kullan bir süre
Aynısını bende yaşadım Şu an ilaç kullanıyorum doktora git aşkım psikoterapi gör
Nefes alarak ise başlayabilirsin.
Alıyorum zaten
Nefes egzersizi demek istedim. Herkes bir gün yalnız kalacak. Yanımda dediğim kişiler şu an yok. Aslında yalnız iken mental guclenmeye çalışmak gerek biraz
Alıyorum zaten ama bu öyle bi şey değil
Defalarca yaşadım ne demek istediğini biliyorum ama ben şu an biraz toparlandiysam dediğim şekilde ilerle :)
Cok zor baskanim
Nası hisler geçiyo
Yaşamamın bi amacı yokmuş gibi
Onu sen belirlicen. Bu arada okbli depresyonlu olup derdini dinlemek için yazan kişiler olursa dikkat et. Ayıplı içeriğe kaydırmasınlar konuşmayı
😂ay yok kimseye yazmam ben buradan
Antidepresan ve kedi sahiplenmek✨
zihinsel olarak gelismen lazim
İnsanın doğası yalnız olmaya uygun değil
takmayaraak
Ne gibi köyü hisler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?